לא יפה לחפור...............ואגב, מתחזה יקר
אפשר לדעת מדוע כשנרשמת לפרוג כתבת שם אחר?
יוסי גל אולי?
לייבי וויעדער כנראה כן כותב כך, כי בחו''ל כותבים כך!רק להערה בעלמא לא כותבים @לייבי וויעדער
כותבים ווידער
לא.
אבל שמעתי אותו אומר את זה כמה פעמים (הוא היה מאוד מרוגש מהטיול שהיה לו כאן בארץ...)
מתי הוא אמר שהוא היה בארץ?נראה לי יש כפיל שלו שגר בארץ.....
כי גם לי אמרו שתיים שראו אותו בירושלים שנה שעברה לפני פורים, אבל הוא עצמו אמר כשנסע השנה, שזו הייתה הפעם הראשונה שלו בארץ.
תעלומה........
@קוקיה:) אתה באמת קרוב משפחה של לייבי או שאתה בעצמך הוא @לייבי וויעדער??פשוט, מרוב שיש אלפי אנשים(בלי הגזמה) שחולים עליו(בצדק?),
אז ברגע שלמישהו הבריק רעיון לכנות את עצמו כך, אז מיד ניתרו כמה אנשים שהתחרטו מליון ואחד פעמים שזה לא היה הרעיון שלהם, ובמקום לפרגן(מבלי לפגוע באף אחד) הם התנהגו בצורה לא כל כך הולמת..........
ואחרים שהיו שלמים עם עצמם, פרגנו בלב שלם, כמו שראיתי אחד שכתב ל''לייבי וויעדער'' שהוא בחר אחלה שם.
אהבתי
לכותרת של הפרוג.....
זה בסדר, עוד לא ראיתי שום סרט שלהם אז אני חושבת לקנות אחד ישן, אם ארצה לקנות כשהחדש עדיין לא יהיה ערוך.אפשר גם וגם, אבל לדעתי, את ממהרת מידי, יש עוד מלאאאא זמן עד שישחררו את הסרט...
סליחה על היאוש...
לא הייתי מתקנת אותך,צודק.....טעיתי.......
זה שאלה ממששששש קשה!!!!!זה בסדר, עוד לא ראיתי שום סרט שלהם אז אני חושבת לקנות אחד ישן, אם ארצה לקנות כשהחדש עדיין לא יהיה ערוך.
אשמח גם לשמוע על איזה מהישנים אתם הכי ממליצים?
זה בסדר, עוד לא ראיתי שום סרט שלהם אז אני חושבת לקנות אחד ישן, אם ארצה לקנות כשהחדש עדיין לא יהיה ערוך.
אשמח גם לשמוע על איזה מהישנים אתם הכי ממליצים?
אונטערן רוקן או אונטערן שווערד לעניות דעתי...
רוקן יותר עוצמתי ושווערד יותר דרמטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: