טועה לגמריאנני יודע על איזה טורטיות ועל איזה הכשר מדובר.
אבל כדאי לדעת שבעוד שבארץ מפעל "כשר" זהו מפעל (לא מסעדה) שהמשגיח מבקר בו לפחות פעמיים בשבוע (רבנות), אז בחו"ל (בלי להכליל) הנורמה שבמקרים הטובים המשגיח מבקר פעם ב3 חודשים או חצי שנה [או שנתיים], וזה נקרא מוצרים "מאושרים" כלומר שבדקו את הרכיבים שלהם פעם אחת, ובאים מידי כמה חודשים לבדוק שלא השתנו דברים.
לכן הנ"ל היא לא קושיא עצומה בעיני.
נ.ב. לכן אגב רוב הבדצי"ם בחו"ל הם ברמה פחותה מרבנות בארץ.
כך לע מתנהלת המערכת
המשגיח מאשר להפעיל את פס היצור, מאשר את החומרים לשימוש. ובמהלך היצור מגיע מידי פעם לביקורות. ובסוף יום היצור סוגר את החומרים עם חותמת.
אין סיכוי בעולם שהמפעל ימשיך לייצר כשר כשהמשגיח לא בשטח.