לטובי הוכמן, מעזר מציון, יש רשימת מומלצים. כדאי לפנות אליה. מספר הטלפון מופיע איפשהו כאן באשכול.אני מחפשת המלצה לפסיכיאטר/ פסיכולוג שמומחה לאבחן בקשיי תקשורת האם זה asd או adhd.
לא פסיכולוג סטנדרטי אלא מישהו שמומחה, אנחנו כבר חצי שנה באבחונים בקופ"ח והם לא מצליחים לאבחן ודחו אותנו לעוד חצי שנה שהילד יגדל
מאוד משמעותי אצל הביטוח לאומי אבחון במערכת הציבורית.מחפשת פסיכולוגית שעושה אבחון פסיכודיאגנוסטי מלא כולל תקשורת
אשמח להמלצות למישהי שקבילה בהחלט בביטו"ל
מתלבטת
1. האם כדאי ודי חיוני ללכת דווקא למישהי שומרת תומ"צ
2. האם מומלץ ללכת דווקא למישהי באזור מגורינו (לגבי הבט"ל...שלא ישאלו שאלות למה הרחקנו...או שזה לא משנה..)
תודה
להמלצה כדאי לבדוק עם טובי הוכמן מעזר מציון. הטלפון שלה מובא איפהשהו בשרשור הנוכחי.מחפשת פסיכולוגית שעושה אבחון פסיכודיאגנוסטי מלא כולל תקשורת
אשמח להמלצות למישהי שקבילה בהחלט בביטו"ל
מתלבטת
1. האם כדאי ודי חיוני ללכת דווקא למישהי שומרת תומ"צ
2. האם מומלץ ללכת דווקא למישהי באזור מגורינו (לגבי הבט"ל...שלא ישאלו שאלות למה הרחקנו...או שזה לא משנה..)
תודה
אשמח להצטרף לקבוצה אם זה אפשרייש קבוצת מייל של אמהות לילדים על הספקטרום בכל הרמות. אפשר לקבל שם הרבה תמיכה ומידע. תשאירי כתובת מייל אני אקשר אותם עם אמא משם. אם מענין אותך כמובן..
מה הכוונה??רק מניח סימן שאלה acd זה לא בהכרח אספרגר
באיזה תפקוד?גבוה?בינוני נמוך?אני מחפשת קבוצות/ פורומים להורים לילדי asd
לצורך הכנסת פרא רופאי במוסד שמשלב חינוך מיוחד
נשמח לכל מי שיכול להביא שמות ופרטים ליצירת קשר
של עוסקים בתחום נוער עם לקות ASD בתפקוד גבוה [לקות בתקשורת]
קלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק, פלור טיים, קבוצות חברתיות, מנתחי התנהגות, הדרכה דידקטית, הדרכה רגשית, הדרכת הורים,
בעיקר דרוש לנו גברים חרדים [למרות שאין הרבה נשמח לכל מידע] אבל לכתוב גם על נשים העוסקות בתחום
וכן זה יעיל לכל הדורש ומחפש בפורום פרוג
-
בדחיפות למיידי דרוש לנו קלינאי תקשורת עם התמחות בתחום ה ASD - על הרצף בתפקוד גבוה
עדיפות לגבר, חרדי,
לעבודה במוסד גדול, בירושלים,
-
נשמח לכל המלצה
אנחנו מדברים על ASD בתפקוד גבוהאני מומחית בטכנופדגוגיה ושילוב טכנולוגיה בלמידה ותקשורת, וכן בתת"ח ועזרים חזותיים לילדי ASD
אשמח להיות לעזר.
פרטי קשר אפשר למצוא באתר שלי - חפשו בגוגל "ויזוקל
עזרים חזותיים זה קריטי בכל תפקודאנחנו מדברים על ASD בתפקוד גבוה
נשמע מעניין אשמח לשמוע יותר אני יתכתב באתר...עזרים חזותיים זה קריטי בכל תפקוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: