אוטיזם? אספרגר? איזו מילה מפחידה...

• פותח הנושא tovat
  • פורסם בתאריך

מטמון

משתמש חדש
האם יש למישהו המלצה לפסיכיאטר טוב שעובד עם כללית
לא לצורך ביטוח לאומי

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אני מחפשת המלצה לפסיכיאטר/ פסיכולוג שמומחה לאבחן בקשיי תקשורת האם זה asd או adhd.
לא פסיכולוג סטנדרטי אלא מישהו שמומחה, אנחנו כבר חצי שנה באבחונים בקופ"ח והם לא מצליחים לאבחן ודחו אותנו לעוד חצי שנה שהילד יגדל
לטובי הוכמן, מעזר מציון, יש רשימת מומלצים. כדאי לפנות אליה. מספר הטלפון מופיע איפשהו כאן באשכול.

ים באופק

משתמש חדש
מחפשת פסיכולוגית שעושה אבחון פסיכודיאגנוסטי מלא כולל תקשורת
אשמח להמלצות למישהי שקבילה בהחלט בביטו"ל
מתלבטת
1. האם כדאי ודי חיוני ללכת דווקא למישהי שומרת תומ"צ
2. האם מומלץ ללכת דווקא למישהי באזור מגורינו (לגבי הבט"ל...שלא ישאלו שאלות למה הרחקנו...או שזה לא משנה..)
תודה

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
מתלבטת
2. האם מומלץ ללכת דווקא למישהי באזור מגורינו (לגבי הבט"ל...שלא ישאלו שאלות למה הרחקנו...או שזה לא משנה..)
תודה
מאוד משמעותי אצל הביטוח לאומי אבחון במערכת הציבורית.
[זה לא דרישה רשמית, אלא במציאות הם הרבה יותר מאמינים לרפואה הציבורית].
תעשו כל מאמץ שהאיבחון יערך במסגרת הרפואה הציבורית [בדרך כלל קופת חולים].
וגם כשהפסיכולוג פרטי, אז לכל הפחות שהרופא שמתקף את הדוח יהיה מהרפואה הציבורית [כמו רופא התפתחות קופת-חולים].

יראת גאולה

משתמש מקצוען
מתלבטת
תודה
להמלצה כדאי לבדוק עם טובי הוכמן מעזר מציון. הטלפון שלה מובא איפהשהו בשרשור הנוכחי.

1. לדעתי לא צריך. אם היא מקצועית באמת, היא כנראה מכירה גם אורח חיים דתי / חרדי.
אולי כן כדאי לשמוע המלצות ספציפיות, לוודא שהיא לבושה בצורה מכובדת (בד"כ פסיכולוגים מכבדים את עצמם...). אבל אני חושבת שלחפש דווקא מישהי שומרת מצוות, זה מגביל עוד יותר את האפשרויות המצומצמות מאוד גם בלי זה.

2. לדעתי זה לא משנה. אנשים נוסעים בשביל לקבל תור קרוב יותר... זו סיבה מספיקה. מן הסתם לא התכוונתם לנסוע מצפת לבאר שבע בשביל האבחון, אלא מהמרכז לירושלים וכדומה... זה נשמע לאוזניי תקין לגמרי לחפש מישהו זמין, ולא לדקדק במקום המגורים. אין לי ניסיון ספציפי, אבל כך הבנתי הדלה, שמבוססת על המלצות מקצועיות לחפש מאבחן מומחה או תור זמין גם במחיר של מקום קצת יותר רחוק.

ים באופק

משתמש חדש
תודה
לגבי הקופ"ח אין לי מה לחפש שם לעשות את האבחון הפסיכולוגי
א. המתנה ארוכה והרופא מהקופח(פסיכיא) המליץ על אבחון פרטי במימון חלקי של הקופה.
ב. לא חושבת שיתנו לה אבחנה
שאלה נוספת
יש כאלה שקוראים להם לוועדות - זה תלוי במאבחנת או שמזמנים בצורה אקראית או כשרוצים לבדוק תלות?
ז

chaia

משתמש מקצוען
יש קבוצת מייל של אמהות לילדים על הספקטרום בכל הרמות. אפשר לקבל שם הרבה תמיכה ומידע. תשאירי כתובת מייל אני אקשר אותם עם אמא משם. אם מענין אותך כמובן..
אשמח להצטרף לקבוצה אם זה אפשרי

chaia

משתמש מקצוען
אני מחפשת קבוצות/ פורומים להורים לילדי asd

פלונית.

משתמש רשום
דחוף!
יש למישהו פה מייל/מושג איך מתקשרים עם הפסיכולוגית איילת סופר (היא לא זמינה בכלל טלפונית - כך שמי שבלי ווצאפ לא יכול לתקשר איתה)

ויזוקל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לצורך הכנסת פרא רופאי במוסד שמשלב חינוך מיוחד
נשמח לכל מי שיכול להביא שמות ופרטים ליצירת קשר
של עוסקים בתחום נוער עם לקות ASD בתפקוד גבוה [לקות בתקשורת]
קלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק, פלור טיים, קבוצות חברתיות, מנתחי התנהגות, הדרכה דידקטית, הדרכה רגשית, הדרכת הורים,
בעיקר דרוש לנו גברים חרדים [למרות שאין הרבה נשמח לכל מידע] אבל לכתוב גם על נשים העוסקות בתחום
וכן זה יעיל לכל הדורש ומחפש בפורום פרוג
-
בדחיפות למיידי דרוש לנו קלינאי תקשורת עם התמחות בתחום ה ASD - על הרצף בתפקוד גבוה
עדיפות לגבר, חרדי,
לעבודה במוסד גדול, בירושלים,
-
נשמח לכל המלצה

אני מומחית בטכנופדגוגיה ושילוב טכנולוגיה בלמידה ותקשורת, וכן בתת"ח ועזרים חזותיים לילדי ASD
אשמח להיות לעזר.
פרטי קשר אפשר למצוא באתר שלי - חפשו בגוגל "ויזוקל"

קידום !

ו אבחון ו טיפול רגשי ו יעוץ והכוונה ו
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני מומחית בטכנופדגוגיה ושילוב טכנולוגיה בלמידה ותקשורת, וכן בתת"ח ועזרים חזותיים לילדי ASD
אשמח להיות לעזר.
פרטי קשר אפשר למצוא באתר שלי - חפשו בגוגל "ויזוקל
אנחנו מדברים על ASD בתפקוד גבוה

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה