נכתב ע"י 3632;2021846:למלי,בבקשה
נכתב ע"י 30313;2023235:עשיתי גם יצא לי מהמם וממש סכנה למשקל!!!!!!
יצא לי בצק נוח ומהמם אבל מאוד שומני ככה צריך לצאת?
ובאפיה זה מאוד נפתח לי חלק מהם איבדו את צורתם....
כנ"לתודה רבה
ממש במקום!
נכין את זה בעזרת ה' מחר לכבוד ראש חודש
ושבת......
מתאים מעל רוטב?לגרד על פומפיה גסה ולהקפיץ במעט שמן עד שהיא מתרככת אבל לא לגמרי אלא נשארת קראנצי'ת. את המשך ההתרככות היא תעשה בתנור.
הקפצה ל2019
הוא בצק פריך או רך?בגלל היעדר הסוכר בבצק הוא אכן מתאים גם למתוק וגם למלוח...
רעיונות למלוחים איתו- בדרך....
לכאורה כןהוא בצק פריך או רך?
יתאים לסהרונים עם ירקות מוקפצים למשל?
אני הרבה זמן מחפשת בצק כזה.
פחות מוצלח לדעתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!