דגים סלמון קר לשבת בבוקר

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
סלומון חמוץ מתוק
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס חומץ
פרוסות בצל
עלי דפנה, פלפל אנגלי
מוסיפים מים משוער שיכסה את הדגים
מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים, מרתיחים שוב מבשלים 5 דקות ומורידים מהאש.
טעים חם או קר.
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
סלמון מעושן
שמים חתיכת נייר כסף, מעל זה עיתון ומעל נייר פרגמנט ועליו את הדג.
שופכים על הדג בנדיבות תבלינים - פפריקה, פלפל, מלח, גריל דג, צילי ועוד. ומזלפים מעט שמן ומורחים יחד עם התבלינים. הופכים את הדג לצד השני ועושים כנ"ל.
סוגרים את כל העטיפות.
מניחים על הלהבה 5 דקות מכל צד
אח"כ בתנור מחומם 180 מעלות לעוד 10 דקות.
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מינוט סטייק - סלמון
לחתוך פרוסות דקיקות מפילה סלמון טרי/מופשר איכותי
לתת לו חצי שעה לשרות במיץ לימון טרי + שמן זית + מעט מלח + פלפל שחור גרוס
לחמם מחבת איכותית וכבדה עד שהיא לוהטת, לטגן את פרוסות הסלמון כשהן שטוחות למשך מספר שניות מכל צד עד שהוא הופך לוורדרד (חשוב לא לתת לו יותר מזה כי הוא עלול להתייבש), להוציא ולקרר
להכין איזשהוא סלט מעניין
אופציות: 1. שעועית ירוקה חלוטה/ברוקולי חלוט + עשבי תיבול +גמבה קצוצה דק + נגיעה של סילאן וחרדל + מלח
2.גוואקמולי - אבוקדו בשל קצוץ לקוביות + פטרוזיליה קצוצה דק ללא גבעולים + עגבניה קצוצה לקוביות + בצל סגול קצוץ דק + פלפל חריף אדום קצוץ דק + מי לימון טרי + מלח + פלפל שחור + מעט שמן זית
להניח במרכז הצלחת מהסלט ומעל להניח בצורה אסתטית (פרח וכדומה) את רצועות הסלמון.
בהצלחה.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
סלמון מעושן
שמים חתיכת נייר כסף, מעל זה עיתון ומעל נייר פרגמנט ועליו את הדג.
שופכים על הדג בנדיבות תבלינים - פפריקה, פלפל, מלח, גריל דג, צילי ועוד. ומזלפים מעט שמן ומורחים יחד עם התבלינים. הופכים את הדג לצד השני ועושים כנ"ל.
סוגרים את כל העטיפות.
מניחים על הלהבה 5 דקות מכל צד
אח"כ בתנור מחומם 180 מעלות לעוד 10 דקות.
פרוסות?
דג שלם?
?
 

(; Cool-It

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
סלמון מעושן
שמים חתיכת נייר כסף, מעל זה עיתון ומעל נייר פרגמנט ועליו את הדג.
שופכים על הדג בנדיבות תבלינים - פפריקה, פלפל, מלח, גריל דג, צילי ועוד. ומזלפים מעט שמן ומורחים יחד עם התבלינים. הופכים את הדג לצד השני ועושים כנ"ל.
סוגרים את כל העטיפות.
מניחים על הלהבה 5 דקות מכל צד
אח"כ בתנור מחומם 180 מעלות לעוד 10 דקות.

נשמע מעולה!
ממש בא לי לנסות...
תודה!
 

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בסוף הכנתי סלמון כבוש. מעדן! מומלץ להכין ביום חמישי בצהריים, ולהשאיר במקרר מכוסה ברוטב עד שבת בבוקר. מוסיף המון טעם!

סלמון קר כבוש
10 מנות סלמון
5 ליטר מים
3 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
2.5 כוסות סוכר
2.5 כפיות מלח
1.5 כפיות פלפל לבן



אופן הכנה:
להרתיח את המים עם הבצל והתבלינים חצי שעה. להוסיף את הדג ולהרתיח. דקה בדיוק אחרי הרתיחה לכבות ולהשאיר בסיר עד שמתקרר ממש. להעביר לקופסא ולכסות ברוטב.
 

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית

פנדורה

משתמש מקצוען
סלומון חמוץ מתוק
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס חומץ
פרוסות בצל
עלי דפנה, פלפל אנגלי
מוסיפים מים משוער שיכסה את הדגים
מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים, מרתיחים שוב מבשלים 5 דקות ומורידים מהאש.
טעים חם או קר.
הכנתי עכשיו. אין מלח במתכון?
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
בסוף הכנתי סלמון כבוש. מעדן! מומלץ להכין ביום חמישי בצהריים, ולהשאיר במקרר מכוסה ברוטב עד שבת בבוקר. מוסיף המון טעם!

סלמון קר כבוש
10 מנות סלמון
5 ליטר מים
3 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
2.5 כוסות סוכר
2.5 כפיות מלח
1.5 כפיות פלפל לבן



אופן הכנה:
להרתיח את המים עם הבצל והתבלינים חצי שעה. להוסיף את הדג ולהרתיח. דקה בדיוק אחרי הרתיחה לכבות ולהשאיר בסיר עד שמתקרר ממש. להעביר לקופסא ולכסות ברוטב.
ראיתי פה!
 
  • תודה
Reactions: cst

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס עריכת וידאו

מלגות והנחות משמעותיות!


25.06

י"ט סיון


פתיחת מסלול

קורס פיתוח ובניית אתרים

מלגות גבוהות!


25.06

י"ט סיון


וובינר מרתק

האם אפשרי לפתח קריירה משגשגת בלי לוותר על לימוד התורה?

וובינר מרתק בנושא "עיצוב על זמני" עם מעצב העל החרדי שפיתח קריירה משגשגת לצד לימוד התורה ואורח חיים חרדי מלא

הכניסה חופשית!


27.06

כ"א סיון


פתיחת מסלול:

התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים

לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!

מסלול לגברים


27.06

כ"א סיון


השקה חגיגית!

עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


30.07

כ"ד תמוז


פתיחת מסלול

מאסטר בשיווק דיגיטלי

מלגות גבוהות!


9.09

ו' אלול


פתיחה חגיגית:

קורס פרסום וקופי+

איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!

עם תכני AI


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה רֹעִי לֹא אֶחְסָר:ב בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:ג נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:ד גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:ה תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ו אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יְהוָה לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה