חגים שבועות- מתוקים- עוגות/עוגיות/קינוחים

english

משתמש מקצוען
מתכון שצריך בשבילו שוקולד לבן עם שברי עוגיות
קניתי 3 חבילות שאין מה לעשות איתם....
למי יש מתכון?????
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אקליירים - ואין לזוז ממה שכתוב!!
המוצרים:
1 1/3 כוסות מים (320 מ"ל)
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
2 כפות גדושות סוכר (40 ג"ר)
1 קורט מלח
1 1/3 כוסות קמח (190 ג"ר)
4-5 ביצים.

מילוי קצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות אבקת סוכר (20 ג"ר)
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג ווניל (30 ג"ר)

אופן ההכנה:
* להרתיח בסיר מים, שמן, סוכר ומלח, כאשר מבעבע חזק, להוסיף בבת אחת קמח כדי למנוע היווצרות גושים.
* לבחוש מהר עד שהתערובת נפרדת מהסיר ומהתחתית.
* מעבירים את הבלילה לקערת מיקסר, עם מערבל II גיטרה
* מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה, רק לאחר שביצה נבלעה ונטמעה, מוסיפים את הבאה, עד לעיסה מוצקה.
* לוקחים מהעיסה לשקית זילוףעם כוכב גדול וקורצים עיגול בצורה סיבובית עד למעלה על תבנית עם נייר אפיה.
* אופים בתנור שחומם מראש על חום 160 מעלות במשך 25 דק' לא לפתוח באמצע בכלל!!!
עד שרואים מהזכוכית שיש אדים והכל אפוי. והפחזניות מתנתקות מנייר האפיה.
* להקציף קצפת יציב ולהוסיף סוכר ופודינג וניל.
ולאחר שמתקרר למלאות ע"י צנטר פס לתוכו מלית עד שמרגישים שהפחזניה כבדה יותר.
סוריייי:
תיקון: אפיה רק על 200 מעלות!!!!במשך 20 דק', ולפתוח מעט ולראות שהן ניראות יבשות !!! אם לא, לאפות עוד 5 דק' בתנור סגור.
 

נעמי

לעיצוב שמעיף גבוה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

relax

משתמש מקצוען
נשאר לי קופסה של גבינת שמנת שהכנתי לבד
יש למשהו מתכון קל לזה
עוד יותר טוב אם היה בזה שמנת מתוקה
תודה
 

לא אני

משתמש מקצוען
ראית לאחרונה גליליות חלביות? ספרי לי איפה.
כבר הרבה שנים אני מחפשת. מוצאת רק גליליות פרווה בטעם מאכזב
אני מכירה המון חלביות בטעם מאכזב.
לאחרונה טעמתי מוצר חדש וטעים באמת גליליות שבאות בקופסת פח אני חושבת שהן יבוא של לקלוקים.
שונה לחלוטין מהגליליות האחרות (גם טעים גם מגיע בחבילה גדולה :mad:)
 

שרי ר

משתמש רשום
מחפשת מתכון של סופלה גבינה ללא קמח במלית ריבת חלב שהיה פעם בקראט.
אשמח אם יעלה כאן
תודה

מצ"ב
מאפינס גבינה עם ריבת חלב מעיתון קראט
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5014.JPG
    IMG_5014.JPG
    2 MB · צפיות: 214
  • IMG_5017.JPG
    IMG_5017.JPG
    2.1 MB · צפיות: 193

לחמניה טריה

משתמש פעיל
סופלה גבינה

חיפשתי משהו שיהיה קינוח לשבועות.
רציתי משהו שיוגש חם.
בנוסף למוס ריבת חלב ושוקולד שאכין בעז"ה.

רציתי גם שלא יהיה מאוד משמין.
משהו אישי שאוכל לקחת לעצמי [ולוותר על המוס] ולא להרגיש נקיפות מצפון. זה לא דיאטתי בהגדרה אבל יחסית לעוגות גבינה וקינוחים חלביים הוא סביר בהחלט.

הלכתי עם המחשבה להכין מין סופלה גבינה עם קראנצ' שקדים מעל.

יצא מושלם. לא מדי מתוק. אבל מתוק מספיק.
אצטרך להכין שוב לשבועות כי נשארו כרגע רק בודדים מתוך 16 יחידות שהכנתי. לא מיהרתי להקפיא. שילמתי מחיר.


רכיבים ל-16 קוקטים קטנים. [לא הגדולים ממש ולא הפצפונים] קוטר של בערך 4 ס"מ

500 גרם גבינה לבנה 5%
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קמצוץ קינמון [אפשר לוותר מי שלא אוהב]
4 סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 15%

מערביים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת קרם חלק

ממלאים בקוקטים לגובה 2/3-3/4. התערובת עולה באפיה ואח"כ צונחת קצת אבל אם ממלאים מדי היא תגלוש.

מכינים קראנצ' שקדים:
1 כוס קמח שקדים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר

מערבבים לקבלת פירורים.
מפזרים פירורים על תערובת הגבינה.

אופים ב 180 מעלות כ-15-18 דקות. בתנור שחומם מראש.

הסופלה מוכן כאשר הוא יציב במגע.


כוסות חד פעמי פשוטים כמו בכל המתכונים שלי.

האמת- שהם טעימים חמים, רותחים. וטעימים גם קרים.


מחממים לפי ההגשה על הפלטה.
צפה בקובץ המצורף 658073

מה הכוונה לערבב את כל החומרים? להקציף?
 

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
תבנית ח"פ מלבנית רגילה לעוגה
או תבנית עגולה קוטר 26 ס"מ

לא נראה לי שילך בסיס פאי מוכן כי הכל נאפה יחד-הבסיס עם המילוי והציפוי, בסיסי הפאי המוכנים אפויים כבר, לא?
הכנתי היום על בסיס פאי מוכן,
המלוי הספיק ל2 בסיסים,
זילפנו מעל ריבת חלב,
זה נראה באמת מעולה!!
תודה רבה על המתכון המהיר והמוצלח.
 

s.c

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מחפשים מתכון לחיתוכיות בסקוויטים עם חמאת בוטנים
 

s.c

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני מכינה רולדה בסיסית ממתכון של עוגיונט:
4 ביצים מופרדות
2 כפות שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כפית תמצית וניל

1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב.
2. לטרוף חלמונים שמן ותמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול.
3. לרפד תבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה לשטח באופן שווה.
4. חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהעוגה זהובה. כשהעוגה יוצאת מהתנור לגלגל אותה עם הנייר אפיה

על הרולדה אני מורחת שכבת ריבת חלב
ועליה שמנת מוקצפת + פודינג וניל
מגלגלת לרולדה.
מורחת על הרולדה המגולגלת שכבת ריבת חלב
ומעל מזלפת שוקולד לבן
אותה הגברת - בשינוי אדרת
רולדה 2.jpg
 

ספלאש - עיצוב בשפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
למרות השעה, בטח כל נשות החיל מנגבות את השיש עכשיו... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

כבר סיימתי להתקשקש במטבח ובכל זאת בא לי להכין עוד משהו...
יש למישהי מתכון לכוסיות מוס תות-וניל, (או משהו דומה) אבל בלי תותים? (למשל, ג'לי תות שנוסיף להקצפה, יתקבל כאן?)
ועדיף שיהיה לריצ' פרווה. כי אין זמן להפשיר קצפת חלבית מהמקפיא...

אולי @hbecker או מוכשרות אחרות?
 

HILALI

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
@חני גרינשטיין לא יכולה להקפיץ אשכולות ולכן....
אני חייבת להודות לך כאן, על המתכון המושלם לבלינצ'ס שהעלת לפרוג לפני מספר שנים.
מתכון קל להכנה, מהיר וטעים!
הכנתי מנה כפולה (כ-35 יחידות), וה-כ-ל---התחסל!
מאמצת את המתכון!
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הִנֵּה בָּרְכוּ אֶת יְהוָה כָּל עַבְדֵי יְהוָה הָעֹמְדִים בְּבֵית יְהוָה בַּלֵּילוֹת:ב שְׂאוּ יְדֵכֶם קֹדֶשׁ וּבָרְכוּ אֶת יְהוָה:ג יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

השילוב המנצח • אתגר 19

לוח מודעות

למעלה