פורום צליאק

A.T.

משתמש חדש
גם לי זה היה נשמע מוזר
אבל הוא אמר לי בכל תוקף שיודע מי זה ,
 

A.T.

משתמש חדש
אולי המילה "לגמול" זה לא המילה ,נכון.
בכ"ז אפשר לבדוק קצת יותר לעומק,
אולי יש מישהו מבינינו שקצת מבין ב-מח אחד ,
ויוכל להחכים אותנו בענין ?
 

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
למי שכתבה לגבי הכשרות של קמח קונדיטור.
הקמח מאושר ע"י הבד"ץ עד"ח.

לגבי עוגות מעוצבות לל"ג, אשמח לעזור.
תפני אלי בפרטי
זה?
fa896231f6e5b04dc70df4db331bc727.jpg
 

mayer

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מי יודע ?
היכן אפשר להשיג קורנפלקס -קרוב לטעם רגיל ,לל"ג ?
בעבר קניתי כמות אצל אחד שעשה מכירה פרטית בבית,
ולאחרונה אמר שנגמר ,ולא יהיה אצלו עוד.
האם יש מישהוא שיכול לעזור בענין ?
יש נסטלה בשם GO FREE לדעתי ממש טעים. יש רגיל ויש דבש ובוטנים וב-ברכל במודיעין עילית המחיר סביר ביותר (10.90)
 

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
גם הפסטה של ברילה כנראה.
הפסטה של ברילה ככל הידוע מאושר ע"י העדה"ח.
הבעיה היא שהקמח קונדיטור הזול הוא בהכשר בעלז. זה לא מלכתחילה אצלנו, מילא המשפחה הגרעינית שלנו אבל אנחנו עלולים להתבלבל ולתת לבני משפחה.
גם אנחנו לא אוכלים בעלז, ובדקנו (אצל הגר"ח כץ שליט"א מחיפה, גם מומחה כשרות וגם יר"ש) ואישר שזה בסדר.
 

tkh

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
שמתי לאחרונה על חלוקה של אהרל'ה יקטר של מוצרים לל"ג (שהקו שלו נחסם ע"י ועדת הרבנים...)
האם מישהו כאן שמע ויודע על מה מדובר?
 

יעקב מנחם

משתמש פעיל
20190827_141746.jpg
מעוניינת במתכון לחמניות ללא גלוטן.
עדיפות לפרווה.
מתכון מומלץ ביותר ל18 לחמניות גדלות
1 קג קמח קונדיטור
1 כוס קמח אורז (אני טוחן פיצפוצי אורז והופך את זה לקמח אורז )
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח תפוא
3/4 כוס קמח טפיוקה
1 אבקת אפיה
2.5 כפות משפר אפיה
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
5 כוסות מים עדיף די חמים לא מידי רותח ולא קר ,
לתת לשמרים לתסוס 5 דקות
ואז להוסיף כף וחצי חומץ
וכף וחצי מיץ לימון
ביצה וחצי
3/4 כוס שמן
להפעיל את המיקסר
לקראת סוף הפעולה להוסיף כפית ורבע מלח ,

להטמין את הבצק שעה וחצי לפחות עד לתפיחה רצנית מאוד
(הוראות הכנה לקחת ספל עם מים ומצקת הבצק דביק לכן חשוב מים כל הזמן
ליצור צורת עיגול עם המצקת
טיפ נוסף לקחת בכוס קצת מים ושמן ולזלף על הלחמניות זה נותן טעם נהדר
מעל זה ביצה ושומשום ולתנור למשך חצי שעה לפחות על 180 מעלות טורבו )
חשוב להקפיא את הלחמניות אחרת זה מתייבש ולחמם אחרי זה במיקרוגל דקה זה יוצא מעולה
 
נערך לאחרונה ב:

יעקב מנחם

משתמש פעיל
אני הכנתי מקונדיטור לחם, ופיתות.
היה מאד טעים כשיצא מהתנור וגם יום אח"כ, וזהו. :(

עדיין מחפשים פתרון לבעיית ארוחת הבוקר, כי פריכיות ממש לא נראה לנו מספק.
מה הבעיה להכין טוסט או משהו דומה לאורחת בוקר
2 הלחמניות חייבות הקפאה וחימום במיקרוגל .
 

יעקב מנחם

משתמש פעיל
מרפרוף על האשכול אני מבינה שיש איזו חנות ייחודית בחיפה, אפשר לקבל קצת יותר פרטים? מה איפה באיזה כשרות?

הפסטה שהיתה במכירה האחרונה של צליאק בקהילה מאד מאד מוצלחת! עד היום היה לנו רק פסטה לבנה ודביקית שלא מתקרבת לפסטה הפשוטה, והפסטה החדשה יוצאת ממש דומה לרגיל. תודה לצליאק בקהילה על היוזמה הברוכה!
ולכן הפעם הפתענו עם הפסטה ספגטי פתיתים אטריות דקות ועוד בכשרות בדץ ביצור מיוחד עבור צליאק בקהילה
 

יעקב מנחם

משתמש פעיל
לאחרונה פגשתי בנ"א שמתעסק הרבה עם מכירת מוצרים ללא גלוטן,
ואמר לי משהו מדהים,
ששמע מאמא שיש לה בת ציליאקית,
שגמלה אותה מהציליאק -ע"י טיפול ב 'מח אחד
האם מישהוא יודע/ת פרטים על הענין?
יש לי צליאק 25 שנה עשתי את כל השיטות הכל עבודה בעיינים צליאק זה מתנה לכל החיים .
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה