אשמח לעזרה..
אני מעוניינת להכין בייגל'ס לאירוע בכמות (אזור ה60).
אני רוצה להתחיל כבר להכין- אבל שישמר טרי וטוב.
עשיתי בעבר מס' פעמים את המתכון של @ה. בקר ויצא מדהים- לא האמינו לי שזה ביתי.
ואותו אני הולכת להכין בעז"ה.
בעבר חיכיתי שיתקררו עטפתי כל אחד בניילון נצמד והקפאתי ונשמר מצוין אבל לא ניסיתי למרחק של שבוע וחצי.
מישהי ניסתה ויצא לה כמו טרי אחרי הפשרה?
מה הצורה הכי נכונה לעשות את זה?
תודה רבה!
אני מעוניינת להכין בייגל'ס לאירוע בכמות (אזור ה60).
אני רוצה להתחיל כבר להכין- אבל שישמר טרי וטוב.
עשיתי בעבר מס' פעמים את המתכון של @ה. בקר ויצא מדהים- לא האמינו לי שזה ביתי.
ואותו אני הולכת להכין בעז"ה.
בעבר חיכיתי שיתקררו עטפתי כל אחד בניילון נצמד והקפאתי ונשמר מצוין אבל לא ניסיתי למרחק של שבוע וחצי.
מישהי ניסתה ויצא לה כמו טרי אחרי הפשרה?
מה הצורה הכי נכונה לעשות את זה?
תודה רבה!