תוספות כל הטיפים לצ'יפס פריך בתנור

יחשבאף

משתמש מקצוען
רוצה לחתוך ולבשל חלקית את התפוחי אדמה על הבוקר ורק בצהרים להכניס אותם לתנור.
זכור לי ששמעתי פעם על שיטה של להקפיא את התפוחי אדמה לפני האפיה וזה הופך אותם לפריך מחיפוש ברשת לא מצאתי כמעט את השיטה הזו.
מישהי ניסתה?
יש לכן טיפים נוספים איך עוד להפוך את הצ'יפסים שיהיו הכי טעימים והכי פריכים???
אני בטוחה שכולן תעזרנה מזה...
 

חן5

משתמש צעיר
אני יודעת שטוב להשרות את התפו"א החתוך במים (זה מוציא את העמילן או משהו כזה) ואח"כ לייבש ואז לשים בתנור עם קצת שמן ומלח גס (אני שמה על טורבו) ומרגע שמתחיל להשחים, הופכת כל כמה זמן בעזרת מרית (מרובעת, שמאפשרת להכניס אותה בקלות ולהפוך את מה שבתחתית להיות למעלה..)
כשאני עושה ככה יוצא לי הכי טוב! קריספי ולא נופל מצ'יפס מטוגן..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  8  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה