נראה לי שיותר מדי אולי מתאים לסיר של פנימיות3/4 כוס סוכר חום (לא דמררה) בנוסף לשאר התבלינים. לא סילאן ולא דבש. עושה נהדר! צבע וטעם.
נראה לי שיותר מדי אולי מתאים לסיר של פנימיות3/4 כוס סוכר חום (לא דמררה) בנוסף לשאר התבלינים. לא סילאן ולא דבש. עושה נהדר! צבע וטעם.
90 אחוז שמן 10 אחוז מים....... וקמח ותבלינים. קודם שמן לערבב ושזה נהיה מפורר עם השמן, מוספים מים.יש למישהו מתכון עסיסי לקישקע,
הכוונה שיצא קצת רטוב ולא יבש
מתכון לקישקע:יש למישהו מתכון עסיסי לקישקע,
הכוונה שיצא קצת רטוב ולא יבש
אני במקום קמח שם פירורי לחם (של השניצל)מתכון לקישקע:
חצי בצל קצוץ
כף גדולה של הבצל המושחם והמעורב בתבלינים מתחילת הבישול.
2 ביצים
בערך כוס קמח
כפית פפריקה מתוקה או יותר לפי הטעם
חצי כפית מלח
חצי כפית או יותר של פלפל שחור טחון טרי
שמן קנולה בערך חצי כוס, אבל להוסיף בהדרגה
מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהשמן, ומתחילים להוסיף את השמן בהדרגה, עד שמקבלים עיסה שומנית יחסית ולא מידי דביקה.
יוצרים קציצות גדולות בידים, ומניחים בטשולנט הרותח באופן שהקישקע יהיה מכוסה ברובו במים.
מבשלים אותו בנינג'ה קודם.מי יודע איך עושים שהבשר (בשר לחמין)יצא רך ולא מיובש\קשה?
ולמי שאין מיכשור כזה?מבשלים אותו בנינג'ה קודם.
כמון קשור???אני לא חושבת שצילי ואבקת מרק קשור
עדיף לשים כפית סוכר
טשונט לדעתי כמה שיותר נקי הוא הכי טוב
הבשר והקישקע והתבלינים הבסיסיים של פפריקה מלח כמון עושים את העבודה מעולה
לגבי הבשר שיוצא יבש זה מאד תלוי איזה חלק
החלק הכי טוב לטשונט הוא מס' 8 והכי טוב להשאיר אותו גוש אחד
ולא לבשל אותו הרבה לפני שבת אלא קצת יותר משליש בישולו כדי שיוכלו להניח על הפלטה ואז כל השבת הוא מתבשל טוב. יש בשר מס' 5 שנקרא מאד טוב אבל לא טוב לו בישול ארוך
ולכן - למנה הוא מעולה הכי טוב! אבל לטשונט עדיף שלא
לבשל את הבשר לבד שעתיים לפני, בהנחה שזה גוש מסוג טוב ולא קוביות חמין מעובדות.ולמי שאין מיכשור כזה?
א. כראה הפלטה מדי חזקה.מה עושים עם הבעיה שעד סעודת שבת בבוקר
הטשולנט כמעט שרוף (כל הטעמים נעלמים)
ומתחרט שלא אכלת אותו בלילה...
4 שעות? זה גם המון.א. כראה הפלטה מדי חזקה.
ב. צריך לשים יותר מים בכדי שלא ישרף.
ג. אין צורך לבשל יותר מארבע שעות אח"כ לפלטה כנראה שאתם מבשלים יותר.
אז כמה זמן מומלץ??4 שעות? זה גם המון.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: