מתכון אחרון להיום, מבטיחה.
לצורך כלשהו הכנתי עוגיות מופחתות סוכר. ככה ברגע האחרון ממש ביום שישי.
האמת שהופתעתי לטובה
מי שהכנתי בשבילו נהנה ממש וגם אני טעמתי ו...טעמתי שוב....מכירים את ה?
במוצ"ש היתה לנו מריבה קטנה
אני "קחו את זה איתכם שיהיה לכם בבית לכל השבוע"
הם "לא. תשאירי כאן אחרת סתם נאחל הכל וחבל"
אני "ואם זה יישאר כאן אני אוכל"
הם "לא לוקחים"
אני "בבקשה"
הם "היה טעים ממש תני את המתכון .." וברחו
ואני נותרתי עם קופסא של עוגיות שמחר אוציא מהבית. אשלח למישהו שיהנה מהם.
פריכות העוגיות תלויה במשך האפיה. אני אפיתי להשחמה ומרקם רך בפנים ופריך יותר בחוץ
3 ביצים L
3 כוסות שיבול שועל מהירת הכנה
2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן
תחליף סוכר בכמות שמשתווה ל 1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר, קצוץ לחתיכות כמו שוקולד צ'יפס
1-1.5 כוסות חמוציות ללא סוכר
1 אבקת אפיה
מערבבים לתערובת אחיד נוחה לכדרור.
יוצרים כדורים קטנים
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ופוחסים את הכדורים למעין פיתות שמנות.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות להשחמה נאה לעוגיה רכה בפנים וכ-18 דקות לעוגיות פריכות יותר
לצורך כלשהו הכנתי עוגיות מופחתות סוכר. ככה ברגע האחרון ממש ביום שישי.
האמת שהופתעתי לטובה
מי שהכנתי בשבילו נהנה ממש וגם אני טעמתי ו...טעמתי שוב....מכירים את ה?
במוצ"ש היתה לנו מריבה קטנה
אני "קחו את זה איתכם שיהיה לכם בבית לכל השבוע"
הם "לא. תשאירי כאן אחרת סתם נאחל הכל וחבל"
אני "ואם זה יישאר כאן אני אוכל"
הם "לא לוקחים"
אני "בבקשה"
הם "היה טעים ממש תני את המתכון .." וברחו
ואני נותרתי עם קופסא של עוגיות שמחר אוציא מהבית. אשלח למישהו שיהנה מהם.
פריכות העוגיות תלויה במשך האפיה. אני אפיתי להשחמה ומרקם רך בפנים ופריך יותר בחוץ
3 ביצים L
3 כוסות שיבול שועל מהירת הכנה
2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס שמן
תחליף סוכר בכמות שמשתווה ל 1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר, קצוץ לחתיכות כמו שוקולד צ'יפס
1-1.5 כוסות חמוציות ללא סוכר
1 אבקת אפיה
מערבבים לתערובת אחיד נוחה לכדרור.
יוצרים כדורים קטנים
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ופוחסים את הכדורים למעין פיתות שמנות.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות להשחמה נאה לעוגיה רכה בפנים וכ-18 דקות לעוגיות פריכות יותר