סופגניות, או לא להיות :)

מצב
הנושא נעול.

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@rutiz לא רואים בסרטון איך הופכים את הסופגניות?
האם תופסים בקצוות הנייר והופכים איתו ביחד? כי בנאגלה שהפכת עדיין הנייר נראה מתחת לסופגניה
 

ברת מזל

משתמש פעיל
הכנתי היום, יצא מוששששלללםםםם!
בלי מדחום (שאין לי), אבל הקפדתי מאד על חום שמן וזמן הטיגון
תראו בתמונה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3287.JPG
    5.2 MB · צפיות: 262
  • IMG_3288.JPG
    5.2 MB · צפיות: 192
  • IMG_3290.JPG
    4 MB · צפיות: 162
  • IMG_3291.JPG
    4.8 MB · צפיות: 168

ברת מזל

משתמש פעיל
אגב מישהי יודעת איך שומרים את הסופגניות המוכנות הכי טריות?
ליום יומיים כמובן לא יותר
בהקפאה או בקופסה סגורה?
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אולי יש מישהי שהכינה על אינדוקציה
יש לי עד מספר 14, באיזה מספר זה בערך 160-180 מעלות?
 

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בוקר טוב וכיפי !!!
חנוכה כבר ממש פה, מעבר לפינה
ובקבוצות במייל/בוואטצאפ כבר התחלנו להתכונן....
החלטתי להעלות גם לכאן, אם כי - לא מתחייבת
לכן, מי שרוצה בוודאות לקבל את החומר - שתשלח לי מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>


אז היום נתחיל במתכוני חנוכה !!
וכמובן, מתכון הדגל ....
סופגניות
שימו לב, בסרטון הדגמתי ממש צעד צעד
איך להכיר את הסופגניה המושלמת
ואצלי בבית - אין סופגניות קנויות ....
אחרי שתכינו ותטעמו -תבינו למה .....
צפה בקובץ המצורף 575431 צפה בקובץ המצורף 575432
סרטון הדגמה מדרייב

סרטון הדגמה מג'מבו מייל - תקף לשבוע בלבד

אז הולך להיות חנוכה אש !!!!!!!!!!!
רותיז ממש עושה לי חשק להכין!
הסרטון חסום לי, יש עוד דאך לעלות אותו? או אולי לשלוח במייל?
 

סחלבית

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

  • ביאור 2021-12-02 115003.jpg
    ביאור 2021-12-02 115003.jpg
    KB 81.5 · צפיות: 117
  • ביאור 2021-12-02 115027.jpg
    ביאור 2021-12-02 115027.jpg
    KB 103.6 · צפיות: 122
  • ביאור 2021-12-02 114936.jpg
    ביאור 2021-12-02 114936.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 120

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש פה משהי שיש לה את הסרטו ויכולה לשלוח לי במייל?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אולי יש מישהי שהכינה על אינדוקציה
יש לי עד מספר 14, באיזה מספר זה בערך 160-180 מעלות?
יש לי אינדוקציה. המספרים הם לא דרגת חום. הם המהירות של החום.
למשל מספר קטן יקח זמן רב יותר עד שהתבשיל ירתח ו14 יקח שניות בודדות.
ז"א בסוף הכל יגיע לאותה דרגת חום.
 

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
יצא מושלםםםםםםם
הרבה פעמים ניסיתי להכין סופגניות. אבל זה יצא ממש כמו של החנות. הקפדתי על חום השמן כנראה שזה הקריטי
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב חַלְּצֵנִי יְהוָה מֵאָדָם רָע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי:ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב כָּל יוֹם יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת:ד שָׁנֲנוּ לְשׁוֹנָם כְּמוֹ נָחָשׁ חֲמַת עַכְשׁוּב תַּחַת שְׂפָתֵימוֹ סֶלָה:ה שָׁמְרֵנִי יְהוָה מִידֵי רָשָׁע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי אֲשֶׁר חָשְׁבוּ לִדְחוֹת פְּעָמָי:ו טָמְנוּ גֵאִים פַּח לִי וַחֲבָלִים פָּרְשׂוּ רֶשֶׁת לְיַד מַעְגָּל מֹקְשִׁים שָׁתוּ לִי סֶלָה:ז אָמַרְתִּי לַיהוָה אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה יְהוָה קוֹל תַּחֲנוּנָי:ח יְהוִֹה אֲדֹנָי עֹז יְשׁוּעָתִי סַכֹּתָה לְרֹאשִׁי בְּיוֹם נָשֶׁק:ט אַל תִּתֵּן יְהוָה מַאֲוַיֵּי רָשָׁע זְמָמוֹ אַל תָּפֵק יָרוּמוּ סֶלָה:י רֹאשׁ מְסִבָּי עֲמַל שְׂפָתֵימוֹ (יכסומו) יְכַסֵּמוֹ:יא (ימיטו) יִמּוֹטוּ עֲלֵיהֶם גֶּחָלִים בָּאֵשׁ יַפִּלֵם בְּמַהֲמֹרוֹת בַּל יָקוּמוּ:יב אִישׁ לָשׁוֹן בַּל יִכּוֹן בָּאָרֶץ אִישׁ חָמָס רָע יְצוּדֶנּוּ לְמַדְחֵפֹת:יג (ידעת) יָדַעְתִּי כִּי יַעֲשֶׂה יְהוָה דִּין עָנִי מִשְׁפַּט אֶבְיֹנִים:יד אַךְ צַדִּיקִים יוֹדוּ לִשְׁמֶךָ יֵשְׁבוּ יְשָׁרִים אֶת פָּנֶיךָ:
נקרא  19  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה