הלכה קופסת הקרם קפוצ'ינו האחרונה. נמרחה על עוגת בראוניס חלבית שתטייל הערב בכבישי הארץ אל עיר התורה בני ברק.
[טוב, קצת נשאר כאן במקפיא...אבל זה- שישאר ביננו]
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים
לבראוניס:
6 ביצים
1.5 כוסות שמן
2 כוסות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס קקאו
1 כף אבקת אפיה
2 כוסות קמח
לקרם:
250 גרם קרם קפוצ'ינו
לציפוי:
250 גרם שוקולד חלבי
2 כפות שמן
2 כפות קרם קפוצ'ינו
מערבבים את כל רכיבי הבראוניס במיקסר
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות, בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות להתייצבות. אפית יתר מייבשת את העוגה.
מצננים את העוגה
לאחר שהעוגה הצטננה מורחים את מלית הקפוצ'ינו מעל לעוגה.
מקררים במקרר כחצי שעה
מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד חלב עם שמן וקרם קפוצ'ינו. מחכים שלא יהיה רותח [חשוב מאוד כדי שלא ימיס את הקרם ויתערבב איתו. יוצקים מעל לקרם ומשטחים על כל העוגה בכף
אפשר לזלף פסים משוקולד חלבי מומס לאחר שהציפוי מתייבש
פורסים קפוא למחצה עם סכין חדה ולא משוננת
[טוב, קצת נשאר כאן במקפיא...אבל זה- שישאר ביננו]
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמיים
לבראוניס:
6 ביצים
1.5 כוסות שמן
2 כוסות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס קקאו
1 כף אבקת אפיה
2 כוסות קמח
לקרם:
250 גרם קרם קפוצ'ינו
לציפוי:
250 גרם שוקולד חלבי
2 כפות שמן
2 כפות קרם קפוצ'ינו
מערבבים את כל רכיבי הבראוניס במיקסר
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות, בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות להתייצבות. אפית יתר מייבשת את העוגה.
מצננים את העוגה
לאחר שהעוגה הצטננה מורחים את מלית הקפוצ'ינו מעל לעוגה.
מקררים במקרר כחצי שעה
מכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד חלב עם שמן וקרם קפוצ'ינו. מחכים שלא יהיה רותח [חשוב מאוד כדי שלא ימיס את הקרם ויתערבב איתו. יוצקים מעל לקרם ומשטחים על כל העוגה בכף
אפשר לזלף פסים משוקולד חלבי מומס לאחר שהציפוי מתייבש
פורסים קפוא למחצה עם סכין חדה ולא משוננת