ערב טוב אשמח ליעוץ מבין 3 האופציות
מדובר במטבח, לא מאד גדול, מנסה לתת את הניצול המרבי
באופציה א , משטח הבשרי יצא גדול ונחמד, התריס גונב את הפינה או מנצל אותה, אך החלבי מידי קטן ?! אין מקום לכירה , ולהשתמש בבשרי לא לעניין שאין משטח הנחה לכלי חלבי
שמתי שולחן רגיל ולא בר , הם מעדיפים ככה (רוצים 5 מקומות ישיבה אך לא נראה מציאותי)
אופציה 2
המשכתי עם שולחן בר, נותן עוד שיש , אך האם הכיסאות לא מפריעות לעבוד? וכן כירה ליד היושבים זה לענין? מה גם ששולחן ברוחב השיש ולא נותן לי אחסון מתחתיו.
אופציה 3- הכי נראית ללקוח
ויתרנו על התריס, וחלק מהבשרי נכנס לחלבי, ההתלבטות שלי האם החלבי לא מדי קטן, ואולי להזיז את הכיריים לכיוון המשטח הבשרי שיהיה קטן מ1.40
מדובר במטבח, לא מאד גדול, מנסה לתת את הניצול המרבי
באופציה א , משטח הבשרי יצא גדול ונחמד, התריס גונב את הפינה או מנצל אותה, אך החלבי מידי קטן ?! אין מקום לכירה , ולהשתמש בבשרי לא לעניין שאין משטח הנחה לכלי חלבי
שמתי שולחן רגיל ולא בר , הם מעדיפים ככה (רוצים 5 מקומות ישיבה אך לא נראה מציאותי)
אופציה 2
המשכתי עם שולחן בר, נותן עוד שיש , אך האם הכיסאות לא מפריעות לעבוד? וכן כירה ליד היושבים זה לענין? מה גם ששולחן ברוחב השיש ולא נותן לי אחסון מתחתיו.
אופציה 3- הכי נראית ללקוח
ויתרנו על התריס, וחלק מהבשרי נכנס לחלבי, ההתלבטות שלי האם החלבי לא מדי קטן, ואולי להזיז את הכיריים לכיוון המשטח הבשרי שיהיה קטן מ1.40