אחד האתגרים בפסח זה ליצור מהכמה חומרי גלם שמשתמשים בהם - מגוון מאכלים,
עוד יותר מאתגר זה להטעים את הילדים, ובמיוחד את המפונקים שבהם
אשמח לרעיונות מעניינים, אפילו פשוטים, אבל מעבר למאכלים הבסיסיים (עוף מבושל/ בתנור / קוגל תפו"א / ציפס תפו"א / ציפס בטטה / עוגות/ עוגיות וכו'), קלים להכנה, ללא שרויה וללא קטניות.
כמו לדוג' (רעיונות שעלו כאן בכל מיני אשכולות): נשיקות מרנג, שניצל עוף בציפוי ציפס טחון.
עוד יותר מאתגר זה להטעים את הילדים, ובמיוחד את המפונקים שבהם
אשמח לרעיונות מעניינים, אפילו פשוטים, אבל מעבר למאכלים הבסיסיים (עוף מבושל/ בתנור / קוגל תפו"א / ציפס תפו"א / ציפס בטטה / עוגות/ עוגיות וכו'), קלים להכנה, ללא שרויה וללא קטניות.
כמו לדוג' (רעיונות שעלו כאן בכל מיני אשכולות): נשיקות מרנג, שניצל עוף בציפוי ציפס טחון.