טריק חמוד וגאוני ששמעתי מחברה
איך ליצור את הקוגל המצוי בתוך החמין, קישקע בלעז.
פורשים על שיש או משטח יבש מלבן ניילון נצמד, שהאורך יהיה בערך פי 3 מהקישקע הסופי
במרכזו מניחים את העיסה, עם הידיים מסדרים לצורת גליל
עכשיו סוגרים בדומה לסוכריה- עוטפים לאורך, מלמעלה ומלמטה
את הצדדים מסובבים וקושרים בינהם בעדינות, שלא יפתח.
"מטביעים" בסיר.
בונוס- יעיל גם כהגנה מפני טעימות...
לפעמים מכינה עוד אחד כזה מיני, בשביל המנה של יום שישי..
איך ליצור את הקוגל המצוי בתוך החמין, קישקע בלעז.
פורשים על שיש או משטח יבש מלבן ניילון נצמד, שהאורך יהיה בערך פי 3 מהקישקע הסופי
במרכזו מניחים את העיסה, עם הידיים מסדרים לצורת גליל
עכשיו סוגרים בדומה לסוכריה- עוטפים לאורך, מלמעלה ומלמטה
את הצדדים מסובבים וקושרים בינהם בעדינות, שלא יפתח.
"מטביעים" בסיר.
בונוס- יעיל גם כהגנה מפני טעימות...
לפעמים מכינה עוד אחד כזה מיני, בשביל המנה של יום שישי..