דרוש מתכון מרק אפונה

I can do it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
יש לי מתכון נדיר(קרדיט לאחותי)
גזר
תפו"א
בטטה
קישוא
בצל
ושאר ירקות חתוכים לקוביות
מטגנים קצת את הירקות
מוסיפים מים עד להרתחה+בישול בערך רבע שעה
מוסיפים כוס שעועיות יבשה וכוס שעועית קפואה.
מבשלים עוד שעה לפחות.
לתבל באב' מרק מלח פלפל וכו'
אני מטורפת על המרק הזה יוצא נדיר!!
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לי מתכון מעולה
עובר במשפחה מדור לדור...
משרים את האפונה ללילה, אם אין זמן- לכמה שעות
מסננים את המים
מבשלים את האפונה במים כ שעתיים
מוסיפים קישואים, גזרים, בצל
מבשלים עוד כשעתיים
עם מלח
טוחנים היטב כמה דקות טובות במקל בלנדר, מוסיפים אבקת מרק ומבשלים רבע שעה נוספת.
יוצא קטיפתי וטעיםםםםםםםםםםםםםם!!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי מתכון מעולה
עובר במשפחה מדור לדור...
משרים את האפונה ללילה, אם אין זמן- לכמה שעות
מסננים את המים
מבשלים את האפונה במים כ שעתיים
מוסיפים קישואים, גזרים, בצל
מבשלים עוד כשעתיים
עם מלח
טוחנים היטב כמה דקות טובות במקל בלנדר, מוסיפים אבקת מרק ומבשלים רבע שעה נוספת.
יוצא קטיפתי וטעיםםםםםםםםםםםםםם!!

מרק של חורף אצלנו, רק שאני מכינה בדיוק את אותו דבר יותר בקלות,
משרה בלילה את האפונה, חב' שלמה

חומרים:

בצל גדול קלוף
4 גזר
3 קישוא גדול
4 שיני שום

להרתיח את כל החומרים עם מלח לתיבול, להנמיך ולבשל עד שהכל רך
לרסק בבלנדר יד

להגיש עם מיני קרוטונים.
אוח, איך מתחשק לי
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מביאה לרתיחה את האפונה ומסננת.
מטגנת שני בצלים גדולים קצוצים וחמישה מקלות סלרי כולל העלים - בכף שמן.
מוסיפה את האפונה ומכסה במים.
מבשלת עד לריכוך, מתבלת במלח ופלפל לבן וטוחנת.
בעיני הכי טעים ככה.
עם מקום מכובד לסלרי שנותן רעננות מיוחדת למרק ומקליל את האפונה שהיא מעט כבדה מטבעה.
ובלי יותר מדי תוספות ותבלינים.
שנאמר: SIMPLICITY ISNT SIMPLE :)

שימי לב שהמרק מסמיך מאד מאד בקירור. אפשר לדלל עם מעט מים.
 

קרוסלה

משתמש פעיל
כ
מביאה לרתיחה את האפונה ומסננת.
מטגנת שני בצלים גדולים קצוצים וחמישה מקלות סלרי כולל העלים - בכף שמן.
מוסיפה את האפונה ומכסה במים.
מבשלת עד לריכוך, מתבלת במלח ופלפל לבן וטוחנת.
בעיני הכי טעים ככה.
עם מקום מכובד לסלרי שנותן רעננות מיוחדת למרק ומקליל את האפונה שהיא מעט כבדה מטבעה.
ובלי יותר מדי תוספות ותבלינים.
שנאמר: SIMPLICITY ISNT SIMPLE :)

שימי לב שהמרק מסמיך מאד מאד בקירור. אפשר לדלל עם מעט מים.
מה הכמות של האפונה יחסית למים?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תתחילי בשלש כוסות אפונה שמבשלים בהרבה מים עד לרתיחה,
מסננים מהמים ואז מוסיפים את הירקות ומים עד לכיסוי של 2 ס"מ מעל.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה