דרוש מתכון אין כמו תוצרת בית - נספח לשאלות

שתים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אפשר גם לתת רק רעיונות? (שאני מאוד רוצה להכין)
קונספט: ארוחת בוקר בסגנון אמריקאי
קטגוריה: חלבי
תכולה: מיני בייגלס, בקבוק אייס קפה, מאפינס, + סלט לקרובים יותר.
מעטפת: אייס קפה בבקבוק פלסטיק קטן, מאפינס בנייר חום גבוה (מכירים או שצריך תמונה?), סלט אישי בקופסה מרובעת קטנה סגורה. הכל ארוז בקופסה חומה או סגנון דומה.

יתרון: בייגלס ומאפינס אפשר להכין מראש ולהקפיא.
אייס קפה לוקח שניה ואפשר גם להכין יום לפני.
סלט הוא הבעייתי יותר אבל עדין אפשרי.
אשמח לקבל הערות והארות לזה.
הצעות לשדרוגים וכו'.
@חני94 נתת לי המון רעיונות לעיצוב - עם כל הסרטים והקישוטים, מהמם!
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
קונספט: משלוח פינוק אישי.
קטגוריה: חלבי
מעטפת: עוד לא הוחלט.
תכולה: גביעי יוגורט, קופסאות עם תוספות: גרנולה, פקאן מסוכר, בוטנים מסוכרים, פירות חתוכים לחתיכות קטנות וכדו'.
כנראה נוסיף גם איזה קרקרים גריסני או משהו אחר קנוי \ תוצרת בית.

יתרון: משהו שכקל וכיף לנשנש בפורים בבוקר, ואם יש כבר מישהו אחר שהכין ארוחת בוקר, אפשר לשמור ליום אחר במקרר...

תמונה: יהיה בעז"ה אחרי פורים.
מוצא חן בעיני
יש מצב שתעלי תמונה לפני פורים?
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מוצא חן בעיני
יש מצב שתעלי תמונה לפני פורים?
אם אני יגיע לזה, אני מתכוונת לעשות את זה השנה. כמו שאני מכירה את עצמי, זה יהיה מוכן רק בפורים עצמו.
אולי את תעזרי לי לחשוב על איך לעשות את זה... :)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קונספט: תיבת אוצרות.
קטגוריה: חלבי ו/או פרווה.
מעטפת: מעין תיבת אוצרות נפתחת שקונים בחנויות הסטוק מעץ או מפלסטיק וממלאים בפטיפורים או עוגיות קטנות.
תכולה: טראפלס שוקולד בטעמים במנז'ט מוזהב, טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק במנז'ט, פטיפורים, מנדיאנט, טארטלטים קנויים עם גנאש בקישוט אגוז לוז שאיבקנו באבקת זהב.

מתכונים:
טראפלס שוקולד לבן-פיסטוק
https://www.oogio.net/white_chocolate_wasabi_truffles/ - אני משמיטה את הווסאבי ולא קולה את הפיסטוקים.
טראפלס שוקולד טחינה
- אני מכינה עם גפרורי שקדים ויוצא מעולה.
הטראפלס שוקולד טחינה, אני רוצה לנסות, נראה לי כאילו לפי היחס של הטחינה עם השוקולד זה יוצא משהו נוזלי מידי, כלומר שאלתי אם זה שורד בטמפרטורת חדר?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
1. הרעיון: לחמניה בצורה מעניינת עם כיתוב: בהשגחת הבג"ץ
צפה בקובץ המצורף 609116
בקבוק קולה עם כיתוב מעניין
צפה בקובץ המצורף 609117
קטגוריה: פרווה
מעטפת: שקית
תכולה: מתכון:
2.5 ק"ג קמח
61/4 כפות שמרים יבשים (על כל ק"ג שמים 2.5 כפות)
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
6 כוסות מים חמים
1.5 כוס שמן
מתפיחים ומורידים אחרי 15-20 דקות 3 פעמים ואח"כ מתפיחים עוד שעה
קולעים ומתפיחים שוב
חלות רגילות אופים 30 דקות על 180
לחמניות כ-25 דקות על 150

2. צלחת עוגיות "געפילטע פיש" (המתכון והרעיון מכאן)
צפה בקובץ המצורף 609118
+ בקבוק שתיה, בתוך שקית

3. מאפים שונים ובקבוק יין
צפה בקובץ המצורף 609119

צפה בקובץ המצורף 609120

4. משלוח מנות ממטבח הבית = דברים מלוחים ובקבוק שתיה
צפה בקובץ המצורף 609121

צפה בקובץ המצורף 609123

5. פסים שמרים (העליתי מתכון באשכול של האתגר) + בקבוק אייס קפה (מתכון מכאן)
קרדיט על הכיתוב: @bbr
צפה בקובץ המצורף 609124

6. מאפים תוצרת בית ביניהם אזני המן בהיר-כהה וכהה-בהיר + קופסה קומפוט
צפה בקובץ המצורף 609126
צפה בקובץ המצורף 609127

@hbecker
@shira bira
אני מתנצלת, לא היה לי כח לחפש מתכונים להכל
אם יהיה ביקוש אכתוב בל"נ
רוצה מתכון לעוגיות הגעפילטע...
את מוכשרת ברמות!!
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קונספט: תחפושת רופא - תפוחים - An apple a day keeps the doctor away
קטגוריה: פרווה
תכולה: עשיתי שני סוגי משלוחים: ביתי לשכנים וקנוי לגננות
ביתי:
שטרודל ת"ע
מיץ תפוחים
תפוח - בעזרת קורצן לב חתכתי מתפוח אדום לב ובתפוח הירוק חתכתי חור והצמדתי באמצעות קיסם.

מתכון שטרודל:
(כוסות 200ml) יש להכפיל את כמות הבצק
½1 כוסות קמח
כפית א. אפיה
¾ כוס סוכר
ביצה
1/3 שמן
כף תמצית וניל

בשביל שיצא פירורים ולא בצק יש לערבב קודם את היבשים אח"כ להוסיף שמן ווניל ואח"כ בפולסים קצרים ביצה עד להטמעה.

לאפות 2/3 מהבצק כ20 דקות

לפרוס 8 תפוחי עץ (אני מגרדת) על הבצק האפוי
לפזר מעל 3 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
למרוח מלית דובדבנים

לפזר מעל את יתרת הפירורים ולאפות (לא זוכרת בדיוק כמה זמן בערך 30-45 דקות להיזהר שלא ישחים מידי)

עד כמה שזכור לי יצאו לי בערך שלושה תבניות עגולות קטנות


קנוי:
קליק עם עטיפה ירוקה (קורנפלקס)
קליק חום-לבן
נקטר תפוחים
ציפס תפוחים

מעטפת: תווית בצורת תפוח מצד אחד עם המשפט ומצד שני תמונה ואיחול.
צפה בקובץ המצורף 609254
ביתי:
תבנית קרטון לשטרודל (התבנית יפה אך נראו סימנים לאחר האפיה)
מיץ תפוחים בתוך בקבוק פלסטיק קטן
התבנית בסיס ומעליו השאר
הכל עטוף בצלופן ועם תוויות מתאימות
(ביינתים לא מצאתי תמונה כשיהיה אצרף)

קנוי:
שקית חומה עם חלון שקוף
את הקליק החום לבן הכנסתי לתוך מזרק גדול
צפה בקובץ המצורף 609253
איפה משיגים צ'יפס תפוחים? המוצר לא מוכר לי
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קונספט: ארוחת בוקר קלה שלא צריך ליטול עליה ידיים
(וגם לא חייבים לאכול באותו יום, למשל אם קבלנו 30 ארוחות בוקר:))
קטגוריה: חלבי
מעטפת: שקיות צלופן מתאימות לגודל הנשנושים, כוסויות עם מכסה למטבלים
תכולה: נשנושים, 3 מטבלים- גבינת שמנת, ממרח פלפלים וממרח זיתים. לשכנים טובים מאוד הוספתי גם גביניות בקופסא
המתכון של הנשנושים מכאן
יפהפה ומגרה!!!
איך עשית את המדבקות?
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר להעלות חלות (שהעליתי באשכול זה) או שמדובר רק בעוגות שמרים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איפה משיגים צ'יפס תפוחים? המוצר לא מוכר לי
אפשר גם להכין בבית, אם ההכשר לא מתאים, או סתם רוצים להשקיע.
מוציאים את הליבה מתפוחים אדומים ופורסים דק דק.
אני עושה את זה בסכין אבל אפשר בקלות גם במנדולינה.
מסדרים בתבנית בשכבה אחת ואופים על 120 מעלות (עדיף עם טורבו) עד שמתייבש.
לוקח בסביבות שעתיים שלוש.
אחרי שהכנתי כמה פעמים בבית קלטתי איזה טעם לוואי נוראי יש לציפס שמוכרים בחנות.

הבעיה היחידה היא האכסון.
מכיוון שאין חומרים משמרים זה לא נשמר הרבה זמן.
הנסיון המקסימלי שלי הוא יממה בקופסא אטומה עם ניילון נצמד, אבל יכול להיות שזה מחזיק גם קצת יותר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הטראפלס שוקולד טחינה, אני רוצה לנסות, נראה לי כאילו לפי היחס של הטחינה עם השוקולד זה יוצא משהו נוזלי מידי, כלומר שאלתי אם זה שורד בטמפרטורת חדר?
א. אני מניחה אותם במנז'טים בכל מקרה כדי שיישמרו בצורתם ולא יימעכו.
ב. אני מניחה שבחורף הם יהיו יותר עמידים אבל אם את חוששת את יכולה להפחית מכמות הטחינה ולשפר על ידי כך את עמידות השוקולד.
בכל מקרה, זה לא משלוח שמניחים בחוץ הרבה זמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת זְכוֹר יְהוָה לְדָוִד אֵת כָּל עֻנּוֹתוֹ:ב אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַיהוָה נָדַר לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ג אִם אָבֹא בְּאֹהֶל בֵּיתִי אִם אֶעֱלֶה עַל עֶרֶשׂ יְצוּעָי:ד אִם אֶתֵּן שְׁנַת לְעֵינָי לְעַפְעַפַּי תְּנוּמָה:ה עַד אֶמְצָא מָקוֹם לַיהוָה מִשְׁכָּנוֹת לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ו הִנֵּה שְׁמַעֲנוּהָ בְאֶפְרָתָה מְצָאנוּהָ בִּשְׂדֵי יָעַר:ז נָבוֹאָה לְמִשְׁכְּנוֹתָיו נִשְׁתַּחֲוֶה לַהֲדֹם רַגְלָיו:ח קוּמָה יְהוָה לִמְנוּחָתֶךָ אַתָּה וַאֲרוֹן עֻזֶּךָ:ט כֹּהֲנֶיךָ יִלְבְּשׁוּ צֶדֶק וַחֲסִידֶיךָ יְרַנֵּנוּ:י בַּעֲבוּר דָּוִד עַבְדֶּךָ אַל תָּשֵׁב פְּנֵי מְשִׁיחֶךָ:יא נִשְׁבַּע יְהוָה לְדָוִד אֱמֶת לֹא יָשׁוּב מִמֶּנָּה מִפְּרִי בִטְנְךָ אָשִׁית לְכִסֵּא לָךְ:יב אִם יִשְׁמְרוּ בָנֶיךָ בְּרִיתִי וְעֵדֹתִי זוֹ אֲלַמְּדֵם גַּם בְּנֵיהֶם עֲדֵי עַד יֵשְׁבוּ לְכִסֵּא לָךְ:יג כִּי בָחַר יְהוָה בְּצִיּוֹן אִוָּהּ לְמוֹשָׁב לוֹ:יד זֹאת מְנוּחָתִי עֲדֵי עַד פֹּה אֵשֵׁב כִּי אִוִּתִיהָ:טו צֵידָהּ בָּרֵךְ אֲבָרֵךְ אֶבְיוֹנֶיהָ אַשְׂבִּיעַ לָחֶם:טז וְכֹהֲנֶיהָ אַלְבִּישׁ יֶשַׁע וַחֲסִידֶיהָ רַנֵּן יְרַנֵּנוּ:יז שָׁם אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי:יח אוֹיְבָיו אַלְבִּישׁ בֹּשֶׁת וְעָלָיו יָצִיץ נִזְרוֹ:
נקרא  16  פעמים

אתגר AI

תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה