עוגות/עוגיות מי שאמר שעוגת כושי זה רק ליום הולדת ורק לילדים לא מכיר את המתכון הזה!

מורמולדה

משתמש מקצוען
רציתי לשתף אתכם במתכון של עוגת כושי
עלוב פשוט ?יכול להיות
אבל אצלי אישית כמעט ואין שבת בלי העוגה הזאת שהיא טעימה טעימה טעימה טעימה !!!!!!!!
אז
כוס חד פעמי
6 ביצים שלמות
3 כוסות סוכר
להקציף 8 דקות ( בלי להתעצל )
להוסיף באטיות
2 כוסות שמן
6 כפות קקאו גדושות
1 פודינג וניל ( או 6 כפות )
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס רי'צ
2 כוסות מים
כף קפה נמס


180 מעלות בערך חצי שעה 40 דקות
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
6 ביצים
3 כוסות סוכר
להקציף 8 דקות ( בלי להתעצל )
להקציף בשלמות או חלבונים בנפרד וחלמונים בנפרד?
כוסות מדידה או אחרות?
הוראות אפיה: על כמה מעלות? עד לעוגה עם קיסם יבש או קיסם עם פירורים?

תודה!
 

שיר המעלות

משתמש פעיל
אוהההה איזה מתכון נוסטלגי. גדלתי עליו פשוט לערבל את הכל במיקסר אבל בלי ריצ ובלי פודינג וניל והיה גם 3 כפות דבש ונראה לי רק כוס ורבע שמן...כמעט דומה
 

מורמולדה

משתמש מקצוען
להקציף בשלמות או חלבונים בנפרד וחלמונים בנפרד?
כוסות מדידה או אחרות?
הוראות אפיה: על כמה מעלות? עד לעוגה עם קיסם יבש או קיסם עם פירורים?

תודה!
ביצים שלמות
כוס חד פעמי
180 מעלות בערך חצי שעה 40 דקות
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ולמי שרוצה את העוגה הזו... ומשודרג !
יש לי את אותן המכון עם שינויים קלים בכמויות.
יוצא מוצלח, מוצלח, מוצלח !!!
אפילו הבאתי את המתכון הזה לקייטרינג רציני, וזו העוגת שוקולד שלהם במנה האחרונה...!! ;)

6 ביצים שלמות
3.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס ריץ'
2 כוסות מים
2 כפות קפה
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
6 כפות קקאו
6 כפות פודינג וניל

ולמי שרוצה לשדרג....
אחרי שהעוגה מתקררת
מקציפים:
1 כוס ריץ'
3 כפות פודינג וניל
1 סוכר וניל
מורחים על העוגה ומקפיאים.
אחרי שקפוא מכינים גנש.
250 גר' שוקולד מריר
1 ריץ'
ממיסים לגנש שוקולד חלק ושופכים על השכבה הקפואה.
טיפ:
מחזיקים את העוגה בצורה אלכסונית ושופכים את השוקולד מלמעלה שייזל כלפי מטה וכך הכל מכוסה בצורה אחידה ויפה....
בהצלחה ובתאבון !!!
:p:p:p:p
 

אייס קפה

משתמש מקצוען
ולמי שרוצה את העוגה הזו... ומשודרג !
יש לי את אותן המכון עם שינויים קלים בכמויות.
יוצא מוצלח, מוצלח, מוצלח !!!
אפילו הבאתי את המתכון הזה לקייטרינג רציני, וזו העוגת שוקולד שלהם במנה האחרונה...!! ;)

6 ביצים שלמות
3.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס ריץ'
2 כוסות מים
2 כפות קפה
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
6 כפות קקאו
6 כפות פודינג וניל

ולמי שרוצה לשדרג....
אחרי שהעוגה מתקררת
מקציפים:
1 כוס ריץ'
3 כפות פודינג וניל
1 סוכר וניל
מורחים על העוגה ומקפיאים.
אחרי שקפוא מכינים גנש.
250 גר' שוקולד מריר
1 ריץ'
ממיסים לגנש שוקולד חלק ושופכים על השכבה הקפואה.
טיפ:
מחזיקים את העוגה בצורה אלכסונית ושופכים את השוקולד מלמעלה שייזל כלפי מטה וכך הכל מכוסה בצורה אחידה ויפה....
בהצלחה ובתאבון !!!
:p:p:p:p
לאיזה גודל תבנית?
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מעניין אתכם עוד שדרוג של העוגה הזאת?
יש לי שינוי נוסף שהופך את העוגה למרשימה ממש ומתאימה לאירועים.
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
והנה המתכון...
אותה הגברת בשינוי האדרת !
מכינים את בלילת העוגה כרגיל, מחלקים ל- 2 תבניות תנור ואופים.

קרם נוגט:
2 ביצים
1 כוס אבקת סוכר
200 גר' שוקולד נוגט
200 גר' ריץ'
הכנה:
להמיס שוקולד וריץ' לגנש חלק.
להקציף ביצים שלמות + א. סוכר.
להוסיף את הגנש לתערובת.
למרוח בין שכבות העוגה מחצית מהקרם ומלמעלה את החצי השני.
מקשטים בקשקושי שוקלד נוגט מומס.
מצרפת לכן תמונה שתראו איך יצא....
 

פטיפורית

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
התמונות בטעות לא צורפו...
הנה הן
עוגה כושית1.jpg
עוגה כושית.jpg
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@AIDY ZOR , הכנתי ויצא טעייייים!!
הוספתי זיגוג שוקולד, ושידרג עוד יותר.

1וחצי כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
8 כפות מים
1 כף יין
טיפה נס קפה
לבשל להמסה,
לכבות ולהוסיף:
100 גר' מרגרינה

(מבוסס על מתכון מהספר :"עוגות לכל עת")
עוגת השוקולד מהטובות שטעמתם...
 

מורמולדה

משתמש מקצוען
@AIDY ZOR , הכנתי ויצא טעייייים!!
הוספתי זיגוג שוקולד, ושידרג עוד יותר.

1וחצי כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו
8 כפות מים
1 כף יין
טיפה נס קפה
לבשל להמסה,
לכבות ולהוסיף:
100 גר' מרגרינה

(מבוסס על מתכון מהספר :"עוגות לכל עת")
עוגת השוקולד מהטובות שטעמתם...
גם אני מוסיפה שוקולד מלמעלה (כשבא לי)
אבל אני עושה גאנש פשוט
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה