עוגות/עוגיות עוגת שכבות קלי קלות---- פספסה את הרכבת לחוברת-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר עוגה טעימה שאין דברים כאלה!!!
הכנתי את העוגה הזו היום אחה"צ,
הבלילה הכהה יצאה בכמות ממש קטנה (כך זה היה נראה בכ"א) ו"נאבקתי" למרוח אותה על הנייר אפיה בתבנית ענקית- כמו במתכון המקורי,
כמות הקצף היתה גדולה ויפה וזה נתן לי חשק להתעקש...
הכנסתי את העוגה לתנור עם פרק תהילים שיצא מזה משהו כי ממש חששתי על השכבה הכהה,
בתכל'ס- העוגה עלתה ויצאה בגובה מעולה!
בד"כ אני לא מגיבה, הפעם הרגשתי חייבת!
העוגה הזו מעולה (כמו כל העוגות שלך...)
משמים יגמלו לך על כל הטוב שאת נותנת לכולנו!!!
אני ממש שמחה לשמוע

השכבה התחתונה באמת דקה בהתחלה אבל עולה יפה בתנור
 

קולאז'

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איזה ריח! העוגה מעולה
יש בה משהו מיוחד בטעם
תודה רבה
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
תודה על המתכון,
יצא מושלם!!!
תוך כמה דקות התחסלה חצי עוגה....
מקווה שישאר משהו לחג.
ליתר בטחון הכנתי גם את העוגת קפה מוקה עם פירורים שלך ...והיא מהממת!
חג שמח!
 

פעמוני שלג

משתמש מקצוען
יצא ממש טעים! כולם אהבו!
תודה על המתכון.
הכנה קלה ביותר (חוץ מהקטע של למרוח את השכבה הראשונה שהוא טיפ טיפה מאתגר)

חשבתי שאולי הסיבה לתגובות הממש קיצוניות פה (זוועה?) היא המרקם של העוגה. היא ממש רכה, אולי חלק פחות מסתדרים עם סוג המרקם הזה. אחרת אין לי מושג מה רוצים מהעוגה התמימה (והטעימה:p)
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה. בקר
תודה
העוגה יצאה ממש טעימה (הגדלתי ב20% לתבנית תנור גדולה יחסית)
א-ב-ל, לא ברור איך, השכבה התחתונה לא תפחה כמעט בכלל (או בכלל לא) ואין לי ספק ששמתי אבקת אפיה.
היא יצאה מאוד פירורית, אפילו שהוספתי מים
באיזה מרקם זה אמור לצאת (לפני האפיה)?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
תודה
העוגה יצאה ממש טעימה (הגדלתי ב20% לתבנית תנור גדולה יחסית)
א-ב-ל, לא ברור איך, השכבה התחתונה לא תפחה כמעט בכלל (או בכלל לא) ואין לי ספק ששמתי אבקת אפיה.
היא יצאה מאוד פירורית, אפילו שהוספתי מים
באיזה מרקם זה אמור לצאת (לפני האפיה)?
הבסיס אמור לצאת במרקם לא ממש פירורי אלא כזה שניתן לשטוח בקלות ואפילו למרוח מעט [פחות בקלות]
 
  • תודה
Reactions: GRN

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע מהמרקם שקיבלת שכן
אולי אחד הרכיבים שכחת להכפיל ב 20%
מנסה לחשוב איתך מה יכולה להיות הבעיה....
יכול להיות שזה קשור לנוזלים, כי ראיתי כאלו שכתבו שהיה להן יותר נוח בלי הנוזלים, אז שמתי פחות
אנסה בעזרת השם שוב, ואדווח כאן :)
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@ה.בקר העוגה ניראת ממש טוב...
מדובר בסוכר חום דמררה או חום כהה דביק?
 

shifrash

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הני,
למה העוגה לא נאפתה לי :( מה יכול להיות?

לאפות כל שלב בנפרד?
 

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הני תודה יצא טעים ומהמם
1698923077912.png
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לשכבה הכהה
6 חלמונים
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1/3 כוס מים

100 גרם חלבה מפוררת

לשכבת הקצף
6 חלבונים
2 כוסות סוכר חום
1 פודינג וניל
2 כפות קפה מומס ב-2 כפות מים
3/4 כוס קמח
לאיזה גודל מתיחס הביצים? אם יש לי רק ביצים גודל M מה עושים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה