עכשיו שמתי לב...תודה, הכנתי כבר, העלתי תמונה...
יצא מדהים..........
עכשיו שמתי לב...תודה, הכנתי כבר, העלתי תמונה...
יצא מדהים..........
לא. בלי לגלגל@hbecker
את עושה ככר כמו לחמניה עם רידוד וגלגול?
שמחה לשמוע!הכנתי ויצא מוצלח בטירוף...
כמובן הקפאתי מקווה שישאר טרי...
הכנתי גם מקמח לבן ויוצא מצוין
השאלה אם ישאר טרי אחרי הפחתת השמן.הכנתי גם ויצא משהו!!!
רב תודות!
(אגב, בתור שוחרת בריאות הורדתי שמן ל1/3 כוס ויצא מצוין!)
הכנתי מקמח לבן- יצא מעולה!!!
כן
הני, תודה!!!
כמה זמן נשמר טרי?
ואיך יוצא אחריי הקפאה?
סוף סוף הכנתי...
יצא טעים ברמה אחרת...
והריח!!!!
כל כך קל שלא מבינה למה לא עשיתי את זה קודם...
פרסתי לפרוסות והקפאתי שתיים שתיים...
צפה בקובץ המצורף 595091
מי הכינה ויכולה לומר לי עכשיו?
איך עושים את הצורה של הלחם?
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!