פיצה....

סייבר

משתמש מקצוען
אחרי שלקחתי מתכון מעולה לפיצה מאחד האשכולות פה... אני רוצה עצה איך להכין את הרוטב שעל הפיצה (מה שמורחים לפני האפיה) כך שאחרי שהפיצה מוכנה הגבינה צהובה לא תיפרד מהבצק.
מקווה שהבנתם למה כוונתי.
תודה מראש ושבוע טוב!
 

סייבר

משתמש מקצוען
משם באמת לקחתי את הרוטב שמוסיפים על הפיצה אחרי היא מוכנה.
אבל אני מדברת על הרוטב שמורחים על הפיצה לפני האפיה, מה שנותן לה את הצבע האדום שלה והטעם...
לזה כוונתי, פשוט אחרי האפיה ש"נוגסים" בפיצה הגבינה צהובה נפרדת מהבצק
 

סייבר

משתמש מקצוען
מעניין כי דווקא שם כתבה פותחת האשכול שהיא מתכוונת לרוטב שאפשר להוסיף אחרי האפיה, בכל מקרה זה נשמע מעניין למרוח את זה ישירות על הבצק. כשאת עושה את זה הגבינה לא נפרדת לך?
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש להשיג רסק לפיצה שהוא בעצם רסק מתובל ומאוד טעים
 

סייבר

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה