עוגות/עוגיות משתפת - תראו מה אפשר לעשות מכדור שוקולד... :)

Noa rom

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צפה בקובץ המצורף IMG_0748.JPG

אז נעים להכיר - כדור שוקולד!

משתפת בתהליך ההכנה שלו -
לעיסה הרגילה של הביסקוויטים והקרם הוספתי מעט קרם נוגט ואגוזי לוז גרוסים
את העיסה הקפאתי בתבנית סיליקון בצורת כדור שלם ואז טבלתי בשוקולד עם חמאת קקאו
את הכדורים הדבקתי עם גנאש שוקולד נוגט לעוגיית בצק פריך
ועם הגנאש זילפתי כוכב שמעליו דיסקית שוקולד לבן מטומפרר שצבוע באבקת איבוק...
אז זה הכל ;)

כן, גם הפטיפורים היפים יכולים להיות בסוף כדור שוקולד :)

בעז"ה אשתדל השבוע לשתף ברעיונות ומתכונים נוספים...
 

~שפרה~

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נדיר
 

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו מהמם!!,
זה ממש בנין של פטיפור
 

Noa rom

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תודה :love:
 

963SHIRA

משתמש פעיל
אפשר לקבל את המתכון של הכדור שוקולד?

הביסקוויטים והקרם..

תודה רבה
 

Noa rom

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני לא מוצאת משהו מדוייק אני חושבת שהכנתי כדורי שוקולד הכי פשוטים ביסקוויטים, קקאו, סוכר, מים, קצת קפה, קצת שוקולד, קצת שמן והוספתי לעיסה כף מחית נוגט ו50 גרם לוז גרוסים
את יכולה להכין מתכון של כדורי שוקולד הכי פשוטים שיש לך ולהוסיף את הנוגט והלוז
לציפוי המסתי 200 גרם שוקולד עם 50 גרם חמאת קקאו (אפשרי להמיר בשמן...)
הגנאש זה 1:1 100 גרם שוקולד עם 100 גרם ריצ' ו2 כפות קרם נוגט
והבצק פריך זה:
ביצה
150 גרם חמאה / נטורינה
100 גרם אבקת סוכר
40 גרם אבקת שקדים
260 גרם קמח
שמים הכל במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים ע"מ שיהיה מינימום לישה שהגלוטן לא יתפתח....
מרדדים בין 2 ניירות אפייה
מקפיאים
כשהבצק קפוא קורצים עיגולים ומיד מכניסים לאפיה שהעיגולים עדיין קפואים ב170 מעלות בערך 15-20 דקות
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@Noa rom
הצחקת אותי לגמרי
את מניחה את הדברים כאילו לאמור -כולה כדור שוקולד
ומה עם כל העבודה מסביב
ומה אם אפפעם לא טימפררתי שוקולד?

חה...חה.... את כנראה מהזן שלא מבין מה בכלל הבעיה
 

Noa rom

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
@Noa rom
הצחקת אותי לגמרי
את מניחה את הדברים כאילו לאמור -כולה כדור שוקולד
ומה עם כל העבודה מסביב
ומה אם אפפעם לא טימפררתי שוקולד?

חה...חה.... את כנראה מהזן שלא מבין מה בכלל הבעיה
אני שמחה שהצחקתי אותך :)
צחוק יפה לבריאות

פשוט תארתי לעצמי שמי שאף פעם לא טימפררה שוקולד לא תעשה את זה כאן פעם ראשונה
זה הכל...
 

Noa rom

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מקסים, איך אפשר לשנע כזה דבר לבר?
ואיך אפשר לשמור את זה במקפיא?
שההרכבה לא תיהרס?
הי, מבחינת הקפאה זה תלוי אני הייתי מקפיאה כל אלמנט בנפרד ומרכיבה עם הגנאש לפני השימוש וגם אם את משתמשת באבקת איבוק אז לפני השימוש
או להקפיא מורכב רק לא צבוע ולהפשיר במקרר לילה
לגבי שינוע אני משתמשת ב"דבק" חחמדביקה עם טיפה גנאש שנשאר מהזילוף את הבסיס לקופסאות זאת הדרך הבטוחה ביותר
 

בתיה890

משתמש רשום
לארוע שלי אני לא מתכוונת להדביק ביום הארוע. לא רלוונטי מבחינת הלו"ז. רוצה קינוחים שמתאימים להקפאה שלימה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה