מנסיון שלי, יצא מעולה!נראה לך שיכול להיות עם זה בעיה?
וזו הזדמנות להודות לך @java על המתכון. תודה רבה!
מנסיון שלי, יצא מעולה!נראה לך שיכול להיות עם זה בעיה?
הכנו בשר בתנור/בישול ארוך עם בשר קופא יותר מפעם אחת יצא טעים מאודמישהוא ניסה עם בשר קפוא?
רוצה להכין עכשיו ללילה והיה בחנות רק קפוא
חזה עוף מקפיצים כמה דק' בודדות ותמיד הוא רך.מתאים גם לחזה עוף?
(אין לנו כסף לקנות בשר)
כמובן להפשיר, כן?!מישהוא ניסה עם בשר קפוא?
רוצה להכין עכשיו ללילה והיה בחנות רק קפוא
לא, הכנסתי קפוא לתנור כי לא היה לי זמן, הייתי צריכה לסעודה הלילה,כמובן להפשיר, כן?!
אנחנו מכינים קבוע מקפוא
ב"ה!לא, הכנסתי קפוא לתנור כי לא היה לי זמן, הייתי צריכה לסעודה הלילה,
הוצאתי עכשיו- חמאה!! מושלם.
בדיוק הכנתי בשבוע שעבר ויצא פצצה
חצי כוס ריבת משמש
חצי כוס שמן זית
6-7 שיני שום
מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל צ'ומה
לרסק יחד את מרכיבי הרוטב ולמרוח היטב היטב את הנתח.
[/QנOTE]
איזה נוזלים שמת בתבנית?
כן, בהחלט.האם גם למספר 3 הוא מתאים?
הכנתי עם 3 ויצא מושלםהאם גם למספר 3 הוא מתאים?
תוכלי לפרט איך הכנת?הכנתי עם 3 ויצא מושלם
השרתי את הבשר במשרה למשך לילה שלם- משרה= מה שהיה לי בפסח- קצת דבש, פלפל שחור, מלח,טיפונת שום גבישי, כורכום, גריל עוף,(עיסיתי את הבשר חזק- שיכנס לכל החורים והסדקים..) חושבת שזהו ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים, הכנסתי לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל20 דק' (תלוי בתנור- הרעיון שיקבל מכת חום חזקה בהתחלה) ואז הנמחתי ל150 (שוב תלוי בתנור- הרעיון לחום נמוך) לאיזה 3.5 שעות, בדקתי אחרי 3 שעות אם אני מחדירה ומוציאה סכין בקלות. ככה עד שיצא לי טוב.תוכלי לפרט איך הכנת?
עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?ואז עטפתי את חתיכת הבשר בכ 3 חתיכות נייר כסף- שיהיה אטום לגמרי מכל הכיוונים,
כתוב הכל בהודעת הפתיחה.עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
נכון.אם הבנתי נכון באשכול - יש 2 שיטות - לעטוף את התבנית עם נוזלים, או לעטוף את הבשר בלי נוזלים?
מעדכנת שאבא שלי, שבאופן כללי מבשל בשר בלי תוספת מים,
הכין בשיטה הזו בלי נוזלים.
השרה 10 שעות במרינדה,
הידק לבשר את כיסוי נייר הכסף ואפה לפי השיטה.
הם אומרים שיצא מטורף.
בשיטה הזו (של ללא נוזלים) צריך להנדס היטב את העיטוף כך שלא יהיה בשום שלב פתח כלפי מטה.עטפת את הבשר צמוד? (כמו ניילון נצמד?) או ששמת בתבנית ואותה עטפת היטב?
כי עם עטפת ממש את הבשר - הנוזלים לא יצאו מנייר הכסף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קל
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו: