דיון אבקת מרק

יואו

משתמש צעיר
גם אני וגם אמא שלי משתמשות באבקת בצל במקום בפטריות בכל המתכונים,(מוקרמים, מרקים חלביים וכדו')
מנסיון הרבה יותר מוצלח
לפטריות יש טעם ממש חלש, לפחות לעומת הבצל
אבל ברור שהעוף הרבה יותר שימושי
נמצא בהמון תבשילים
אבל כמו הכל- בסופו של דבר זה ענין של הרגלי בישול ומנטליות.
(היתה לי חברה שאצלם לא היה א.מרק בכלל, ואני לא הבנתי איך מסתדרים...)
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שמעתי לאחרונה מיועצת תזונה שבאבקות מרק למניהם יש חומר שמונע ירידה במשקל והדבר הראשון שצריך לעשות בכדי לרדת זה להוציא אותם כליל מהתפריט,
משהו עוד שמע על דבר כזה?
 

blue cat

משתמש פעיל
שמעתי לאחרונה מיועצת תזונה שבאבקות מרק למניהם יש חומר שמונע ירידה במשקל והדבר הראשון שצריך לעשות בכדי לרדת זה להוציא אותם כליל מהתפריט,
משהו עוד שמע על דבר כזה?
יש אבקות עם חומרים טבעיים...
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעתי לאחרונה מיועצת תזונה שבאבקות מרק למניהם יש חומר שמונע ירידה במשקל והדבר הראשון שצריך לעשות בכדי לרדת זה להוציא אותם כליל מהתפריט,
משהו עוד שמע על דבר כזה?
יכול להיות שזה ככה
אבל זה בטוח לא מחייב שישפיע עלייך כמו שאת מצפה.


אישית לא רואה צורך באבקות מרק.
 

blue cat

משתמש פעיל
עכשיו אני רואה מזה נקרא טבעי.....על זה נאמר הכל מהטבע גם כימי זה טבעי....:sne:
אנחנו באמת מסתדרים בלי זה קונים חבילה פעם בשנה כי זורקים בפסח

1692181863367.png
 

רראא

משתמש רשום
גם אני וגם אמא שלי משתמשות באבקת בצל במקום בפטריות בכל המתכונים,(מוקרמים, מרקים חלביים וכדו')
מנסיון הרבה יותר מוצלח
לפטריות יש טעם ממש חלש, לפחות לעומת הבצל
אבל ברור שהעוף הרבה יותר שימושי
נמצא בהמון תבשילים
אבל כמו הכל- בסופו של דבר זה ענין של הרגלי בישול ומנטליות.
(היתה לי חברה שאצלם לא היה א.מרק בכלל, ואני לא הבנתי איך מסתדרים...)
כנראה שהיא בשלנית מרוקאית. כל האוכל טעים בלי א מרק
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אני לא משתמשת ברעל הזה בכלל.
לא א. מרק/ לא א. עוף/ לא א. בצל /ולא א. פטריות
כנ"ל,
רק מסיבה פשוטה אחרת-
האוכל הרבה יותר טעים כשהוא עשוי מחומרי גלם טובים.
בלי אבקות למיניהן.

לא תמצאו שפים טובים שישימו אבקת מרק...
 

יואו

משתמש צעיר
אני לא משתמשת ברעל הזה בכלל.
לא א. מרק/ לא א. עוף/ לא א. בצל /ולא א. פטריות

כנ"ל,
רק מסיבה פשוטה אחרת-
האוכל הרבה יותר טעים כשהוא עשוי מחומרי גלם טובים.
בלי אבקות למיניהן.

לא תמצאו שפים טובים שישימו אבקת מרק...
מסכימה איתכן
הלוואי והייתי מצליחה להפחית
מה אתן שמות במקום? במה מתבלות?
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
מסכימה איתכן
הלוואי והייתי מצליחה להפחית
מה אתן שמות במקום? במה מתבלות?
בגדול אצלינו אין ארון של תבלינים.
מלח גס, כדורי פלפל שחור שטוחנים לבד במטחנה ידנית (שמים וארץ),
מגוון רחב מאד של עלים,
שום רק חי,
ושוב, כל מאכל שמורכב מחומרי גלם בסיסיים טובים, בעז"ה יוצא טוב.
 

יואו

משתמש צעיר
בגדול אצלינו אין ארון של תבלינים.
מלח גס, כדורי פלפל שחור שטוחנים לבד במטחנה ידנית (שמים וארץ),
מגוון רחב מאד של עלים,
שום רק חי,
ושוב, כל מאכל שמורכב מחומרי גלם בסיסיים טובים, בעז"ה יוצא טוב.
איך את מתבלת אורז?
קוסקוס?
פירה?
שום גם אני, כל היום כותשת\קוצצת....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה