במבוק
סטודיו במבוק ~ צלמת ילדים, ניו בורן ומשפחה ~פלא':
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שחה לי לקוחה:
"הילד שלי שובב גדול, ניסיתי לצלם אותו מאות פעמים, מה לא עשיתי?
הוא קם ורץ ועושה פרצופים,
בגלל המהירות שלו, התמונות יוצאות מרוחות, מטושטשות ואני נשארת מאוכזבת.. מרב, את חושבת שיש סיכוי להוציא לו אלבום?.."
כל כך הרבה סוגי ילדים יש, כל אחד עם אופי משלו,
אחרי למעלה מעשור של צילום מאות ילדים, כל אחד עם אופי שונה.
אני יכולה לומר לך: צילומי חלאקה לא חייבים להיות סיוט! כשיש נסיון, מקצועיות, שיטה וגישה, החוויה הופכת להיות חגיגה של תמונות עם הרבה אווירה.
התלבטתי, באיזה סט לשתף אתכם
כל משפחה יש לה את היופי שלה, תמונות מיוחדות עם אופי ייחודי רק לה,
שמה לכן כאן תמונה בודדת ממספר אלבומים שהפקתי, כל תמונה היא פתיח קטנטן מאלבום מושלם
מוזמנת לבחור?
טיפ מבית במבוק מחכה לך בתחתית הפוסט
הוא מטופח ומושקע, כל מבט שלו ,זו אגדה
ביחד עם אחותו בת השנה, זוג משעשע ולא פראייר, הצילום היה פרויקט מלא באמונה, שאלבום מושלם בטוח יצא מפה - נקודה.
אמא של עזרי הגיעה עם קולקציה מתוקתקת, היא ידעה בדיוק מה היא רוצה ואיזו נעל להתאים לכל חולצה
ילד רך ונעים, צילמתי אותו יחד עם אחיו בן השנה. צילום על הבוקר.. בזריחה
הן הגיעו שתיהן עם מלא חלומות לאלבום בת מצוה עם תמונות מהאגדות, כזה שישאיר להן מזכרת רגע לפני שהיא כבר נערה ובוגרת
יש לו אח ואחות, אבא ואמא אוהבים
ילדים רגועים וכיפיים, בסט שלהם יכולתי לשוט על כנפי הדמיון, להעמיד ולפסל אותם כרצוני, הוא זורם ואני יכולה להפיק לו תמונות מעולם אחר
הוא שובב ונמרץ וחינני להפליא.
זהו ילד שאם אתן לו טיפת חופשיות,
הוא יצור לעצמו פוזות משעשעות ונוטפות מתיקות
הצילום מלא באקשן, אנרגיות וצחוק מתגלגל - חגיגה אמיתית של תמונות מלאות בצבע וחיות
"הילד שלי שובב גדול, ניסיתי לצלם אותו מאות פעמים, מה לא עשיתי?
הוא קם ורץ ועושה פרצופים,

בגלל המהירות שלו, התמונות יוצאות מרוחות, מטושטשות ואני נשארת מאוכזבת.. מרב, את חושבת שיש סיכוי להוציא לו אלבום?.."
כל כך הרבה סוגי ילדים יש, כל אחד עם אופי משלו,
אחרי למעלה מעשור של צילום מאות ילדים, כל אחד עם אופי שונה.
אני יכולה לומר לך: צילומי חלאקה לא חייבים להיות סיוט! כשיש נסיון, מקצועיות, שיטה וגישה, החוויה הופכת להיות חגיגה של תמונות עם הרבה אווירה.
התלבטתי, באיזה סט לשתף אתכם
כל משפחה יש לה את היופי שלה, תמונות מיוחדות עם אופי ייחודי רק לה,
שמה לכן כאן תמונה בודדת ממספר אלבומים שהפקתי, כל תמונה היא פתיח קטנטן מאלבום מושלם
מוזמנת לבחור?
טיפ מבית במבוק מחכה לך בתחתית הפוסט
דודי, אגדה של מבט |
ביחד עם אחותו בת השנה, זוג משעשע ולא פראייר, הצילום היה פרויקט מלא באמונה, שאלבום מושלם בטוח יצא מפה - נקודה.
ילד של אור |
ילד רך ונעים, צילמתי אותו יחד עם אחיו בן השנה. צילום על הבוקר.. בזריחה
הנסיכה הנרדמת |
אלי, קסם של רגעים |
ילדים רגועים וכיפיים, בסט שלהם יכולתי לשוט על כנפי הדמיון, להעמיד ולפסל אותם כרצוני, הוא זורם ואני יכולה להפיק לו תמונות מעולם אחר
מאיר, מלאך שובב |
זהו ילד שאם אתן לו טיפת חופשיות,
הוא יצור לעצמו פוזות משעשעות ונוטפות מתיקות
הצילום מלא באקשן, אנרגיות וצחוק מתגלגל - חגיגה אמיתית של תמונות מלאות בצבע וחיות
חברה טובה שלי, חכמה ומנוסה, נתנה לי פעם טיפ זהב:
'כשאת מרגישה שהסבלנות שלך מתחילה לפקוע, והקטנטן שלך מוציא ממך רגשות שאת פחות אוהבת לפגוש
(ואת יודעת למה אני מתכוונת ), פשוט תפתחי אלבום תמונות. תראי כמה הוא היה קטן, רך וטהור. ותזכרי - הוא עדיין כזה! לפעמים זו רק מסכה שמסתירה את היופי הזה.
וזה נכון, לא? כל בעל מלאכה מאמין שהאומנות שלו יכולה לשנות את העולם. פסיכולוגית תציע שיחת נפש, יועצת הורים תמליץ על בדיקת עומק, וצלמת? צלמת תגיד לכם שתמונות הן תרופה לנשמה. ואני מאמינה בזה בכל ליבי. לאו דווקא תמונות מקצועיות, אלא כל תמונה שמנציחה רגע יפה. רגעים שנשמרו בלב, שמחכים שנחזור אליהם, שימלאו אותנו מחדש.
'כשאת מרגישה שהסבלנות שלך מתחילה לפקוע, והקטנטן שלך מוציא ממך רגשות שאת פחות אוהבת לפגוש
(ואת יודעת למה אני מתכוונת ), פשוט תפתחי אלבום תמונות. תראי כמה הוא היה קטן, רך וטהור. ותזכרי - הוא עדיין כזה! לפעמים זו רק מסכה שמסתירה את היופי הזה.
וזה נכון, לא? כל בעל מלאכה מאמין שהאומנות שלו יכולה לשנות את העולם. פסיכולוגית תציע שיחת נפש, יועצת הורים תמליץ על בדיקת עומק, וצלמת? צלמת תגיד לכם שתמונות הן תרופה לנשמה. ואני מאמינה בזה בכל ליבי. לאו דווקא תמונות מקצועיות, אלא כל תמונה שמנציחה רגע יפה. רגעים שנשמרו בלב, שמחכים שנחזור אליהם, שימלאו אותנו מחדש.