פסטה קלה להכנה, יפה בצבעה הכתמתם
ו-וואו טעימה
אז יאללה, לכולנו יש חבילת פסטה בארון שמחכה לההתבשל
לא באמת מדדתי כמויות או תכננתי מראש אבל פשוט יצא טעיםםם אז אני משתפת,
טיגנתי במחבת:
חצי כוס פיסטוקים קלופים
בצל גדול קצוץ
חופן בזיליקום רענן (יש לי חלום לקרוא לילד שלי בזילי ואז בבוקר לומר לו - בזילי-קום, סתםם)
3 עגבניות בינוניות
רבע חבילת חמאה
כשהכל טוגן הייטב חיכיתי שיתקרר מעט וטחנתי למרקם חלק בנינג'ה עם חצי כוס חלב
החזרתי למחבת והרתחתי שוב עם מיכל קטן של שמנת מתוקה
תיבול של מעט כוסברה טחונה, פלפל שחור ולבן, מעט אגוז מוסקט, אבקת שום ובצל, מלח ומעט סוכר (כי זה עגבניות, לא לשכוח)
הוספתי כמה פרוסות של גבינ"צ, מעט בולגרית ופרמז'ן (אפשר לגמרי לוותר על הקטע הזה של הגבינות, שמתי לערך תזונתי אבל בטעם אין צורך בהן)
כשהכל חם וטעים הוספתי את הפסטה למקלחת ברוטב השווה
יואו
רוצו לנסות!!!
בתאבון☺
ו-וואו טעימה
אז יאללה, לכולנו יש חבילת פסטה בארון שמחכה לההתבשל
לא באמת מדדתי כמויות או תכננתי מראש אבל פשוט יצא טעיםםם אז אני משתפת,
טיגנתי במחבת:
חצי כוס פיסטוקים קלופים
בצל גדול קצוץ
חופן בזיליקום רענן (יש לי חלום לקרוא לילד שלי בזילי ואז בבוקר לומר לו - בזילי-קום, סתםם)
3 עגבניות בינוניות
רבע חבילת חמאה
כשהכל טוגן הייטב חיכיתי שיתקרר מעט וטחנתי למרקם חלק בנינג'ה עם חצי כוס חלב
החזרתי למחבת והרתחתי שוב עם מיכל קטן של שמנת מתוקה
תיבול של מעט כוסברה טחונה, פלפל שחור ולבן, מעט אגוז מוסקט, אבקת שום ובצל, מלח ומעט סוכר (כי זה עגבניות, לא לשכוח)
הוספתי כמה פרוסות של גבינ"צ, מעט בולגרית ופרמז'ן (אפשר לגמרי לוותר על הקטע הזה של הגבינות, שמתי לערך תזונתי אבל בטעם אין צורך בהן)
כשהכל חם וטעים הוספתי את הפסטה למקלחת ברוטב השווה
יואו
רוצו לנסות!!!
בתאבון☺