דרוש מתכון תפריט יוקרתי לבר מצוה שאפשר להקפיא לפחות חודש מראש

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
תפריט לבר מצווה , מציינת רק מה שאפשר להכין מראש
חייבת להוסיף כמה הערות:
-עדיין היה הרבה עבודה סמוך לאירוע, ההרכבה של כל מנה וגם מה שהכנתי טרי,
-עשיתי הכל לבד ללא עזרה, אם זה היה ארוע שלי- לא הייתי מסתדרת, אם יש עוד ידיים- הכל שונה
-שינוע של הכל לוקח הרבה זמן ומחשבה. (וכח נפשי.. שהכל יגיע בשלום..)

מנת פתיחה- סלסלות פילו עם ירקות אנטיפסטי
את הסלסלות פילו אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה (לא חייב הקפאה)
מוגש עם מטבל /קוביות סלמון וכד' ולקישוט נבטי שעועית

ראשונה - דג פורל יש לי מתכון מעולה בהקפאה

עיקרית -צלי בקר ביין, מעולה בהקפאה, אחרי פריסה, ללא הרוטב

תוספות מיוחדות-
גלילות חצילים ממולאים (מוסקה בהגשה אלגנטית) מכינים את המרכיבים בנפרד, מקפיאים ,
ומרכיבים ואופים סופית יום לפני הארוע
טורטיות ממולאות עלי סלק- מכינים את המילוי ומקפיאים, הרכבה ואפיה ביום הארוע

מנה אחרונה- פחזניות במילוי קרם דיפלומט מכינים מקפיאים בנפרד וממלאים בו ביום
וכמובן גלידה, רוטב פרות יער -בהקפאה

בהצלחה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1080.JPG
    4.6 MB · צפיות: 124
  • IMG_6226.JPG
    IMG_6226.JPG
    5.4 MB · צפיות: 110
  • IMG_1112.JPG
    5.8 MB · צפיות: 105
  • IMG_1143.JPG
    4.3 MB · צפיות: 104

פיס

משתמש חדש
תפריט לבר מצווה , מציינת רק מה שאפשר להכין מראש
חייבת להוסיף כמה הערות:
-עדיין היה הרבה עבודה סמוך לאירוע, ההרכבה של כל מנה וגם מה שהכנתי טרי,
-עשיתי הכל לבד ללא עזרה, אם זה היה ארוע שלי- לא הייתי מסתדרת, אם יש עוד ידיים- הכל שונה
-שינוע של הכל לוקח הרבה זמן ומחשבה. (וכח נפשי.. שהכל יגיע בשלום..)

מנת פתיחה- סלסלות פילו עם ירקות אנטיפסטי
את הסלסלות פילו אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה (לא חייב הקפאה)
מוגש עם מטבל /קוביות סלמון וכד' ולקישוט נבטי שעועית

ראשונה - דג פורל יש לי מתכון מעולה בהקפאה

עיקרית -צלי בקר ביין, מעולה בהקפאה, אחרי פריסה, ללא הרוטב

תוספות מיוחדות-
גלילות חצילים ממולאים (מוסקה בהגשה אלגנטית) מכינים את המרכיבים בנפרד, מקפיאים ,
ומרכיבים ואופים סופית יום לפני הארוע
טורטיות ממולאות עלי סלק- מכינים את המילוי ומקפיאים, הרכבה ואפיה ביום הארוע

מנה אחרונה- פחזניות במילוי קרם דיפלומט מכינים מקפיאים בנפרד וממלאים בו ביום
וכמובן גלידה, רוטב פרות יער -בהקפאה

בהצלחה
מדהים!!!! בבקשה בבקשה מתכונים מדויקים, והוראות הכנה והקפאה, תודה רבה!!
 

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
מתכון לדג פורל: (כמות ל-4 מנות, פילטים גדולים ללא עור)
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק עוף
קצת מלח גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
לערבב , לשפוך על הדגים
לפרוס לימון או שניים לפרוסות דקות להניח על כל דג 3 פרוסות לימון (חופפות)
לאפות בחום 180 15-20 דקות
אחרי קרור ניתן לעטוף היטב ולהקפיא
הפשרה והגשה בטמפרטורת החדר

שאר המתכונים ברובם מוכרים ואפשר למצוא דומים כאן באתר וברשת (לא מעשי בשבילי לכתוב הכל)
ציינתי לעיל איך להכין ולהקפיא, באופן שהשלב הסופי של ההרכבה/אפיה נעשה סמוך לארוע
(אם יש שאלה ספציפית אשמח לענות)
 

פיס

משתמש חדש
מתכון לדג פורל: (כמות ל-4 מנות, פילטים גדולים ללא עור)
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק עוף
קצת מלח גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
לערבב , לשפוך על הדגים
לפרוס לימון או שניים לפרוסות דקות להניח על כל דג 3 פרוסות לימון (חופפות)
לאפות בחום 180 15-20 דקות
אחרי קרור ניתן לעטוף היטב ולהקפיא
הפשרה והגשה בטמפרטורת החדר

שאר המתכונים ברובם מוכרים ואפשר למצוא דומים כאן באתר וברשת (לא מעשי בשבילי לכתוב הכל)
ציינתי לעיל איך להכין ולהקפיא, באופן שהשלב הסופי של ההרכבה/אפיה נעשה סמוך לארוע
(אם יש שאלה ספציפית אשמח לענות)
באופן כללי כשאני מבשלת מראש, עדיף להקפיא כל רכיב בנפרד?
לדוגמא בקר מבושל ביין, להקפיא את הבקר בנפרד והרוטב בנפרד ואח"כ לאחד?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  33  פעמים

לוח מודעות

למעלה