מידע שימושי תערובת להכנת קינוח קפוא

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לפי מה שכתבו כאן, נראה שאפשר להקציף אותו בעצמו
אז אולי הוא כבר מעורב שמנת מתוקה עם החלב
(ניסיתי לחפש תמונה שלו אבל לא מוצאת בגוגל, כנראה באמת משהו נדיר יותר ;) )
 

חני מנדל

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני יודעת שזה כבר מוכן!
לא צריך להקציף
פשוט לשים בכוסיות ולהקפיא
אפשר להוסיף א.נוגט או תותיפ קפואים מרוסקים
בתאבון!!!
 

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כל מי שקיבלה את זה גרה ברמת שלמה??
אני הקפאתי, ואז חתכתי חצי מהמיכל וטחנתי בנינג'ה עם קוביות מנגו,
הקצפתי שמנת מתוקה, ערבבתי, והכנסתי לתבנית סיליקון של מגנום ,
כשקפא טבלתי בשוקולד לבן עם צבע מאכל צהוב. יצא מדהים.
 

הדודה מלכי

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כל מי שקיבלה את זה גרה ברמת שלמה??
אני הקפאתי, ואז חתכתי חצי מהמיכל וטחנתי בנינג'ה עם קוביות מנגו,
הקצפתי שמנת מתוקה, ערבבתי, והכנסתי לתבנית סיליקון של מגנום ,
כשקפא טבלתי בשוקולד לבן עם צבע מאכל צהוב. יצא מדהים.
כנראה ;) או קרובת משפחה של מישהו שגר שם.......... :cool:
כמה על כמה קצפת ביחס לתערובת שמת?
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש מישהי שיודעת עכשיו מה עושים עם זה?
יש לי כמות של 20 יח' רוצה לדעת מה אפשר.
 

ליברסון

משתמש רשום
מצאתי באינטרנט מישהי אמרה שזה בעצם חלב ממותק. תהנו
גלידת שוקולד ביתית ללא מכונה וב – 5 דקות עבודה

לכ – 6 מנות בנפח 120 מ"ל

1 כפית גדושה אבקת קפה נמס

1כף מים רותחים

120 גר' שוקולד מריר במטבעות או בקוביות

1/2 כוס (125 מ"ל) חלב ממותק

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

1 ו – 1/4 כוסות (300 מ"ל) שמנת מתוקה

להגשה (לא חובה)

1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה

אגוזים מסוכרים קצוצים דק (ברס)

להכנה

ממסים את אבקת הקפה הנמס במים הרותחים, מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון.

בקערה חסינת חום מניחים את השוקולד. מוסיפים את החלב הממותק, תמצית הוניל והמלח. מוסיפים את תערובת הקפה הממוס. מחממים במיקרוגל ומערבבים היטב עד שהשוקולד מתמוסס לחלוטין, ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים כ – 1/3 מהקצפת לתוך תערובת השוקולד. מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים היטב עד לקבלת תערובת אוורירית, חלקה ואחידה. מעבירים לצנצנות או למיכל פלסטיק ומקפיאים למשך לילה. מפשירים כ – 5 דקות לפניי ההגשה.

להגשה

מקציפים את השמנת המתוקה, מזלפים מעט מעל גלידת השוקולד. מפזרים ברס ומגישים.
 

ואן גוך

משתמש פעיל
מקפיצה,
קיבלתי היום את המוצר הזה.
הנה התמונה כולל פירוט המרכיבים , אשמח לעזרה במה ניתן להשתמש בזה.
וכאיזה רכיב זה משמש
IMG_0422.JPG
IMG_0421.JPG
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה