מתכון תערובת להכנת קינוח קפוא

מאמרים אחרונים

עת ספוד! עת לבכות! ההתייחסות לאסונות באספקלריא תורנית.
הַאִם לִשְׁכֹּחַ וְלִשְׂמֹחַ אוֹ לִזְכֹּר וְלִבְכּוֹת (מתוך שירו האלמוותי 'שקעה חמה' של הרב אברהם אליהו קפלן זצ''ל) הכותב לא השאיר ברירה אחרת אם...
רוצים חיזוק בעקבות האירוע במירון
בצעד לא שגרתי התקיימה אמש בפרוג הרצאה מרתקת וייחודית מאת הרב חיים הורוביץ רבה של שכונת צהלה בתל אביב ומרצה מבוקש. בהרצאה שלשם שינוי לא הייתה...
עת לשתוק!
מכתב לאמא
מכתב לאמא// אמא, כשהתקשרת והטלפון צלצל, היכן שהוא בסמטאות ההר, אז כבר ראיתי אותך מלמעלה, הרגשתי את ליבך הפועם, היוצא מחרדה, שמעתי את הדיבורים...

רבקהא

משתמש מקצוען
קיבלתי מיכל של ליטר להכנת תערובת לקינוח קפוא של השף הלבן.
איזה מתכונים אפשר להכין עם המוצר הזה?
איך משתמשים בזה?
 

batglas

משתמש פעיל
אולי עכשיו יש משהי שיש לה תשובה לשאלה הנל?
 

Y578

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
שמעתי גם על מישהי שקבלה היא הקציפה עם פודינג ושמה בכוסיות במקפיא כמן גלידה.
רק שימו לב לתאריך שלא עבר...
 

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
כל הרמותיות דכאן ;)
יש לכם מתכון טוב ומוכח?

ניסיתי לבדוק באתר של השף הלבן ולא נמצאו תוצאות :(
 
נערך לאחרונה ב:

DW

משתמש צעיר
הקצפתי עם פודינג וניל ומלאתי פחזניות, יצא מצוין
 

פלטפורמה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אולי עכשיו מישהי תדע?
יעזור לי ביותר
מה אפשר לעשות עם זה?
צריך להקציף?
למה זה שווה- לשמנת מתוקה? למה?
 

DW

משתמש צעיר
אני רוצה לנסות להמיר את זה במקום שמנת מתוקה בעוגת גבינה, ילך?
 

דינגדונג

משתמש פעיל
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
לא התקבל לי מרקם של שמנת.
הוספתי לזה תותים קפואים טחונים.
זה די מתוק.
יצא ממש חמוד.
 

אבי. י.

משתמש פעיל
עריכה תורנית
תודה לכולם
אבל אולי יש למשהו איזה שהוא רעיון אטרקטיבי יותר
מגרה יותר..
 

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב גרפי
חשבתי גם לנסות לערבב עם משהו בדומה למה שכתוב כאן באחד האשכולות על גלידה חלבית כמו בגלידריה.
@hbecker
@shira bira
@java
אולי תוכלו ליעץ לנו משהו מעניין?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתיבה ספרותית
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
חשבתי גם לנסות לערבב עם משהו בדומה למה שכתוב כאן באחד האשכולות על גלידה חלבית כמו בגלידריה.
@hbecker
@shira bira
@java
אולי תוכלו ליעץ לנו משהו מעניין?
פעם ראשונה ששמעתי על המוצר.
איך המרקם שלו?
צריך לדעת לבחור מתכון שיתאים לו.
 

shira bira

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פעם ראשונה ששמעתי על המוצר.
איך המרקם שלו?
צריך לדעת לבחור מתכון שיתאים לו.
חשבתי גם לנסות לערבב עם משהו בדומה למה שכתוב כאן באחד האשכולות על גלידה חלבית כמו בגלידריה.
@hbecker
@shira bira
@java
אולי תוכלו ליעץ לנו משהו מעניין?
זה נשמע לי כמו סוג של תערובת לפרוזן או מכונת גלידה.
הייתי מתייחסת לזה כמו לאל חלב מרוכז.
מערבבת עם שמנת מוקצפת ונותן טעם ומשגרת למקפיא.
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

773

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה