• משתמשים יקרים!
    הערב בין השעה 19:00 ל 21:00 יתכן והאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

נספח לאתגר תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

טוב עין

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai

נכון מאוד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני ו @נכון מאוד מתואמים על מלא....

דרך אגב, עוד רעיון ל33:
הורדה (2).jpg

מדבקאות

מדבקות קיר בחיתוך צורני
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יוצרי ai
איך מסבירים ללאונרדו שיעשה את האלמנט שאני מבקשת בצורה של המספר ולא מספיק שיכתוב את המספרים איפשהו?
כמה שאני מנסה להסביר לו הוא לא קולט...

צביה ר.

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
איך מסבירים ללאונרדו שיעשה את האלמנט שאני מבקשת בצורה של המספר ולא מספיק שיכתוב את המספרים איפשהו?
כמה שאני מנסה להסביר לו הוא לא קולט...
מנסיוני לאונרדו באמת די בעייתי בעניין של ספרות ומספרים.
אפשר לנסות לשפר את הפרומפט או לנסח אותו באופן שונה, לדוג': הספרה 7 עשויה מאש / להבת אש בצורת הספרה 7 / צורת הלהבה היא צורת הספרה 7.
וגם אחרי שמנסים ניסוחים שונים - צריך רחמי שמיים...
ממליצה לעבוד עם תוכנה אחרת- כגון נייטקפה, GPT וכד'.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה