• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

תמונות בנטפרי נפתחות רק לאחר זמן רב

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אני שואלת את עצמי בכל פעם מחדש, למה נטפרי לא מסוגל לפתוח תמונות מהר יותר?
אני מייצרת תמונה בבינה, אבל לפעמים לוקח שעה עד שהיא מועילה בטובה להיחשף לעיני.
בינתיים אני רואה את התמונה בטשטוש עם הכיתוב ש"התמונה נשלחת ברגעים אלה לנטפרי".
אוקי, אני מבינה שיש מחשב שבודק, אבל למה כל כך הרבה זמן?? הרי את המלל הוא בודק כהרף עין, אז מה הסיפור עם התמונות?
לפעמים התמונות בכלל לא נפתחות. אני מרעננת שוב ושוב, יוצאת ונכנסת, סוגרת דפדפן ופותחת, מפעילה את השלוש נקודות מימין כדי לרענן תמונות וכלום!
אולי כדאי לבקש מהם שיעשו משהו בעניין? האם אני היחידה שצריכה לחכות מלא זמן לתמונות, או שיש כאן מישהו שמזדהה? הדבר נכון גם לשאטרסטוק, גם לתמונות סתם ברשת אבל בעיקר בעיקר לתמונות בבינה מלאכותית.
איפה מאט שהיה פה פעם מטעם נטפרי?
אולי מישהו יכול לעזור קצת לשכלל את העניין?
אני חושבת שאחרי כל כך הרבה שנים שיש את נטפרי הגיע הזמן שיעשו משהו ויתייעלו, לא?

שריקה

משתמש פעיל
אני שואלת את עצמי בכל פעם מחדש, למה נטפרי לא מסוגל לפתוח תמונות מהר יותר?
אני מייצרת תמונה בבינה, אבל לפעמים לוקח שעה עד שהיא מועילה בטובה להיחשף לעיני.
בינתיים אני רואה את התמונה בטשטוש עם הכיתוב ש"התמונה נשלחת ברגעים אלה לנטפרי".
אוקי, אני מבינה שיש מחשב שבודק, אבל למה כל כך הרבה זמן?? הרי את המלל הוא בודק כהרף עין, אז מה הסיפור עם התמונות?
לפעמים התמונות בכלל לא נפתחות. אני מרעננת שוב ושוב, יוצאת ונכנסת, סוגרת דפדפן ופותחת, מפעילה את השלוש נקודות מימין כדי לרענן תמונות וכלום!
אולי כדאי לבקש מהם שיעשו משהו בעניין? האם אני היחידה שצריכה לחכות מלא זמן לתמונות, או שיש כאן מישהו שמזדהה? הדבר נכון גם לשאטרסטוק, גם לתמונות סתם ברשת אבל בעיקר בעיקר לתמונות בבינה מלאכותית.
איפה מאט שהיה פה פעם מטעם נטפרי?
אולי מישהו יכול לעזור קצת לשכלל את העניין?
אני חושבת שאחרי כל כך הרבה שנים שיש את נטפרי הגיע הזמן שיעשו משהו ויתייעלו, לא?
מזדהה בהחלט.
תיקון קטן: את התמונות בודקים אנשים

💙 חנה בת יהודית לרפו"ש 💙
https://www.prog.co.il/threads/1048870

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מזדהה בהחלט.
תיקון קטן: את התמונות בודקים אנשים

💙 חנה בת יהודית לרפו"ש 💙

זה לא מדוייק. את רוב התמונות בודקת תוכנת מחשב. העניין שהיא מאוד איטית, עד כדי לא מתפקדת, וזה משהו שנטפרי צריכים לעבוד עליו. זה לא הגיוני ככה. אני שואלת את עצמי איך עובדות גרפיקאיות? זה ממש בזבוז זמן משווע בכל פעם לחכות שהוד מלכותו נטפרי יועיל בטובו לחשוף את התמונות.

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וואו זה נוראאא
זה לא רק גרפיקאיות. אני בעבודה צריכה להעלות תמונות של מוצרי מזון
זה תוקע לי הכלללל. אני עושה חיפוש בגוגל, 20 דקות לפחות רק שתיפתח לי התמונה!
ויש תמונות שנתקעות, מאתמול אני מחכה שתיבדק לי תמונה של ביסקוויטים... וזה עשרות תמונות שאני צריכה כל יום
סיוט נוראי...

חשבתי כמה פעמים להחליף סינון אבל הבנתי שהסינונים האחרים בכלל לא יאפשרו לי חיפוש בגוגל או לפתוח תמונות ואתרים - שאני צריכה כל יום המון... מייאש לחלוטין

שריקה

משתמש פעיל
זכור לי שנתקלתי עם הבעיה הזאת בתמונות מGPT
משך זמן בדיקת התמונות היתה מוגזמת
פתחתי פניה לנטפרי, וזה נפתח מיידית.
כשצריך הרבה תמונות אי אפשר לשלוח פניה על כל תמונה.
וגם עד שעונים על פניה זה...

💙 חנה בת יהודית לרפו"ש 💙

שריקה

משתמש פעיל
אולי צריך לארגן פניה מסודרת לנטפרי, הרי לא ייתכן שכל כך הרבה חווים קשיים כאלה והדבר לא יסודר? אולי מישהו יודע אל מי פונים ואיך אפשר לעשות את זה? אולי כדאי שפרוג יפנו? @הכלבויניק ?
נראה לי יהיה יותר יעיל לפתוח נושא בפורום נטפרי

💙 חנה בת יהודית לרפו"ש 💙

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
נראה לך הגיוני??? כל תמונה בנפרד? זה נכון שיש הרבה גויים שיושבים על תמונות, אבל לא על כל תמונה שאני מייצרת בבינה או מחפשת בשאטרסטוק. אם זה היה כך, היינו מחכים שנים לתמונה אחת.
כל תמונה
פעם היה כתוב בפורום נטפרי שיש להם מסך ומופיעות להם הרבה תמונות והם מסמנים X או V וזה עובר לתמונה הבאה

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מאיפה המידע ?
המידע הנכון הוא

מכאן
שם כתוב כך:

איך עובד הסינון?​

ראו גם בוידאו: מדריך היכרות עם מערכת סינון התמונות של נטפרי.

ברגע שנכנסתם לדף כלשהו, התמונות נשלחות לבדיקה באופן אוטומטי. במקרה שתצטרכו לעבור על מספר דפים עם תמונות, עברו בין הדפים וגללו ע"מ שהתמונות ישלחו לבדיקה. זמן בדיקה ממוצע הוא בין כמה שניות לכמה דקות, אך לעיתים יתכנו הפתעות.
ניתן לראות את הזמן המשוער לבדיקת התמונות בזמן אמת בכרטסת של נטפרי, או בדף הבית של נטפרי תחת 'נטפרי במספרים'.
בבדיקה ישנה עדיפות לתמונות הנשלחות ממשתמש שמיעט לשלוח תמונות באותו יום, על פני משתמש שכבר שלח תמונות רבות.
בנוסף בזמני עומס ייתכן ואחרי שליחת כמות גדולה של תמונות על ידכם (הכמות משתנה לפי רמת העומס) יופיע כיתוב חריגה ותמונות נוספות לא יישלחו לבדיקה למשך זמן מה (לא יותר מ10-20 דקות) תמונות שכבר נשלחו ייבדקו כרגיל[1].

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
נראה לך הגיוני??? כל תמונה בנפרד? זה נכון שיש הרבה גויים שיושבים על תמונות, אבל לא על כל תמונה שאני מייצרת בבינה או מחפשת בשאטרסטוק. אם זה היה כך, היינו מחכים שנים לתמונה אחת.
תראי כאן במסך הראשי וידיאו שלהם איך זה נראה
צריך קצת לרדת עד שמגיעים לזה

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
שם כתוב כך:

איך עובד הסינון?​

ראו גם בוידאו: מדריך היכרות עם מערכת סינון התמונות של נטפרי.

ברגע שנכנסתם לדף כלשהו, התמונות נשלחות לבדיקה באופן אוטומטי. במקרה שתצטרכו לעבור על מספר דפים עם תמונות, עברו בין הדפים וגללו ע"מ שהתמונות ישלחו לבדיקה. זמן בדיקה ממוצע הוא בין כמה שניות לכמה דקות, אך לעיתים יתכנו הפתעות.
ניתן לראות את הזמן המשוער לבדיקת התמונות בזמן אמת בכרטסת של נטפרי, או בדף הבית של נטפרי תחת 'נטפרי במספרים'.
בבדיקה ישנה עדיפות לתמונות הנשלחות ממשתמש שמיעט לשלוח תמונות באותו יום, על פני משתמש שכבר שלח תמונות רבות.
בנוסף בזמני עומס ייתכן ואחרי שליחת כמות גדולה של תמונות על ידכם (הכמות משתנה לפי רמת העומס) יופיע כיתוב חריגה ותמונות נוספות לא יישלחו לבדיקה למשך זמן מה (לא יותר מ10-20 דקות) תמונות שכבר נשלחו ייבדקו כרגיל[1].
לא כתוב שם שזה נבדק ע"י מחשב, אלא שברגע שנכנסים לדף, התמונות נשלחות לגויים באופן אוטומטי בלי ללחוץ על כל תמונה 'שלח לבדיקה'

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לא כתוב שם שזה נבדק ע"י מחשב, אלא שברגע שנכנסים לדף, התמונות נשלחות לגויים באופן אוטומטי בלי ללחוץ על כל תמונה 'שלח לבדיקה'
טוב, אז שיוסיפו עוד גויים, אולי כדאי להעסיק בצורה הזאת את העזתים :ROFLMAO: שלא ישעמם להם מדי בין ההריסות...

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה