דיון תוצאות השיעמום ביום הבחירות תשפ"ג -א

מצב
הנושא נעול.

נחמי3

משתמש מקצוען
קמח מלא.
8 כוסות קמח
3 כוסות מים פושרים
3 כפיות שטוחות מלח
4 כפות סוכר
3 כפות שמרים
חצי כוס שמן זית
זה יוצא רך וטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מהמם הכל מגרה, מוכשר

@תילתן את המתכון המדויק של התערובת בשר, נראה וואהה
 

גדי שלומוביץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ערים עד לתוצאות:):):):)o_O(n):confused::love::censored::LOL::coffee::coffee::love::cry::p:censored:
IMG_20221101_231925[1].jpg
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
@תילתן את המתכון המדויק של התערובת בשר, נראה וואהה
זה לא מתכון זה סתם -
מטגנים בצל ושום להזהבה
שעועית/חומוס -
או שמבשלים בבית (לנו תמיד יש מבושל בהקפאה)
או שקונים קפוא מוכן לאכילה
אפשר גם משימורים אם אין ברירה אבל לשטוף טוב במים זורמים

כשמזהיב מוסיפים מה שיש בבית שאריות בשר/עוף/הודו
מטגנים עד שמשנה צבע
מתבלים בכל תבלין שאוהבים או תערובת
מוסיפים מעט מים
מוסיפים את הקטניות ומבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים

כשמוכן מבשלים אורז לבן בנפרד (אורז יסמין לפי ההוראות על השקית)
מגישים בצלחת עמוקה אורז, יוצרים עם כוס שקע ומוסיפים את התבשיל
 

נחמי3

משתמש מקצוען
זה לא מתכון זה סתם -
מטגנים בצל ושום להזהבה
שעועית/חומוס -
או שמבשלים בבית (לנו תמיד יש מבושל בהקפאה)
או שקונים קפוא מוכן לאכילה
אפשר גם משימורים אם אין ברירה אבל לשטוף טוב במים זורמים

כשמזהיב מוסיפים מה שיש בבית שאריות בשר/עוף/הודו
מטגנים עד שמשנה צבע
מתבלים בכל תבלין שאוהבים או תערובת
מוסיפים מעט מים
מוסיפים את הקטניות ומבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים

כשמוכן מבשלים אורז לבן בנפרד (אורז יסמין לפי ההוראות על השקית)
מגישים בצלחת עמוקה אורז, יוצרים עם כוס שקע ומוסיפים את התבשיל
הכי מושלם שיש
אבל שעועית וארבעס כבר מבושלים במקפיא מלא ? אם כן זה יכול לצאת קצת רסק בבישול נוסף
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אשמח לשמוע את רכיבי המרק ותיבולו.
נראה מעולה.
בבקשה-
כל ירק שיש בבית קוצצים ביד או במעבד מזון
מאדים את הירקות הקיצוצים לפחות חצי שעה
מוסיפים מים
שורשים סלרי/פטרוזיליה זה נותן את כל הטעם הטוב
אם יש ילדים שלא אוהבים חתיכות ירק במרק קושרים בחוט פטרוזיליה עלים וסלרי עלים וזורקים בסוף הבישול
להסמכה עדיף קוואקר יותר מכריזים, גם פחות משמין וגם נמס במרק ולא רואים אותו
מלח-פלפל שחור-א. מרק עוף
זה מרק פרווה
למרק בשרי אפשר להוסיף עצם בשר או גרונות/כנפיים ואז אין צורך באבקת מרק
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בבקשה-
כל ירק שיש בבית קוצצים ביד או במעבד מזון
מאדים את הירקות הקיצוצים לפחות חצי שעה
מוסיפים מים
שורשים סלרי/פטרוזיליה זה נותן את כל הטעם הטוב
אם יש ילדים שלא אוהבים חתיכות ירק במרק קושרים בחוט פטרוזיליה עלים וסלרי עלים וזורקים בסוף הבישול
להסמכה עדיף קוואקר יותר מכריזים, גם פחות משמין וגם נמס במרק ולא רואים אותו
מלח-פלפל שחור-א. מרק עוף
זה מרק פרווה
למרק בשרי אפשר להוסיף עצם בשר או גרונות/כנפיים ואז אין צורך באבקת מרק
יישר כח.
שאלתי ספציפית על המרק בתמונה מה מכיל במדוייק.
רואה שיש שם שמיר למשל...
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
הכי מושלם שיש
אבל שעועית וארבעס כבר מבושלים במקפיא מלא ? אם כן זה יכול לצאת קצת רסק בבישול נוסף
זה נכון בקופסאות שימורים
כשמבשלים בבית ומקפיאים עבור תבשיל מבשלים ל - 90% רכות את הסיום זה מקבל בבישול
גם שעועית קפואה בחנות לא מבושלת 100% היא כמעט מבושלת לגמרי
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יישר כח.
שאלתי ספציפית על המרק בתמונה מה מכיל במדוייק.
רואה שיש שם שמיר למשל...
כן שכחתי לכתוב
גם את השמירה לילדים מבשלים בחוט ולמבוגרים קוצצים הכל פנימה
שמיר-פטרוזיליה-סלרי נותן את הארומה למרק
גם העלים וגם השורשים
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  20  פעמים

לוח מודעות

למעלה