אז בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בתנור עם תוכניות! (עד היום הסתפקתי בתנור קשיש שהגיע עם הדירה. היו לו שתי תוכניות- פועל וכבוי )
אשמח אם תוכלנה לתת קצת טיפים , בשבילי וגם לתועלת הכלל-
איזה מאכלים אתן נוהגות לאפות על איזו תוכנית?
(טורבו, גריל עליון/תחתון, חימום עליון/תחתון, טורבו עם גריל, וכו׳)
איך אתן יודעות בכל פעם באיזו תוכנית לבחור? (כבר יצא לי לשרוף דברים כשהשתמשתי בתנורים של אנשים אחרים.. כנראה יש לי כישרון לבחור תמיד את התוכנית הלא נכונה )
אשמח אם תוכלנה לתת קצת טיפים , בשבילי וגם לתועלת הכלל-
איזה מאכלים אתן נוהגות לאפות על איזו תוכנית?
(טורבו, גריל עליון/תחתון, חימום עליון/תחתון, טורבו עם גריל, וכו׳)
איך אתן יודעות בכל פעם באיזו תוכנית לבחור? (כבר יצא לי לשרוף דברים כשהשתמשתי בתנורים של אנשים אחרים.. כנראה יש לי כישרון לבחור תמיד את התוכנית הלא נכונה )