תגלית מעניינת עוגה ללא ביצים

rivkabrk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוגת שוקולד ללא ביצים
יוצאת ממש נפלא, שווה לנסות
לא מתפורר בכלל.

לא האמנתי עד שניסיתי
אפשר ללא הקרם יוצא נהדר

מצרכים
בסיס:
2 כוסות מים רותחים
2 כוסות קמח
6 כפות קקאו
1/2 כפית א. סודה לשתיה
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1 כף לימון
3/4 כוס שמן

קרם:

1 חב’ אבקת סוכר
2 כפות מים
2 כפות שמן
2 כפות קקאו
אופן ההכנה

לערבב חומרי עוגה ולאפות בחום בינוני ב-40 דקות
לחכות שתתקרר מעט
לערבב חומרי קרם ולמרוח מעל העוגה
 

efratrutti

משתמש פעיל
השאלה היא מה יצא בסוף גוש כדורי שוקולד או משקע מוצקי????????
 

rivkabrk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י efratrutti;1018139:
השאלה היא מה יצא בסוף גוש כדורי שוקולד או משקע מוצקי????????
ממש לא!!!

חבל שלא הספקתי לצלם

נכתב ע"י תרצה;1018218:
בטוח שצריך 2 כוסות סוכר? זה נשמע לי ה-מ-ו-ן!
אפשר פחות, אני שמתי כוס וחצי
 

רותי12

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ומה הרעיון לא להכניס ביצים?
 

בראש מילה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י efratrutti;1018139:
השאלה היא מה יצא בסוף גוש כדורי שוקולד או משקע מוצקי????????
בלי לנסות אני יכולה להגיד לך שזה לא יוצא כדורי שוקולד, וגם לא משקע - בזכות הסודה לשתיה.
 

כוכבית

משתמש רשום
זו אכן עוגה ט-ע-י-מ-ה! בטעם של יומהולדת מהגן...:)
המתכון הזה על גרסאותיו השונות מאד נפוץ אצל טבעונים.
 

נעמי ברקאי

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יש למישהו עוד עוגות מהסוג הזה בדגש על בלי ביצים?
או מתכונים אחרים? (עדיף גם ללא חלב)
 

RIVKAG

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לי יש.
זה מהאינטרנט. לא זוכרת מאיפה. מקווה שזה בסרר להעלות:
1.5 כוס קמח מלא.
5 כפות טחינה גולמית.
כפית וחצי אבקת אפיה.
כוס אגוזים כתושים.
חצי כוס חלב אורז / שקדים.
3/4 כוס סילאן ורבע כוס מייפל.
לערבב.
לאפות ב180 מעלות כחצי שעה. לוודא שיצא יבש באמצע.
עשיתי כמה פעמים. יצא טעים.
אפשר להוסיף סוכר למי שלא רגיל בלי.
 

נעמי ברקאי

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
פרסום וקופירייטינג
עיצוב גרפי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
נכתב ע"י Marisa;1019727:
לי יש.
זה מהאינטרנט. לא זוכרת מאיפה. מקווה שזה בסרר להעלות:
1.5 כוס קמח מלא.
5 כפות טחינה גולמית.
כפית וחצי אבקת אפיה.
כוס אגוזים כתושים.
חצי כוס חלב אורז / שקדים.
3/4 כוס סילאן ורבע כוס מייפל.
לערבב.
לאפות ב180 מעלות כחצי שעה. לוודא שיצא יבש באמצע.
עשיתי כמה פעמים. יצא טעים.
אפשר להוסיף סוכר למי שלא רגיל בלי.
תודה! יותר מידי בריא... :)
מחפשת משהו מחומרים סטנדרטים...
בכל אופן תודה
 

מבחר הקורסים המקצועיים של פרוג!

פְּרוֹגְלַיין | לוח אירועים

למעלה