בד"כ כשלוקחים עו"ד לדברים כאלו מסכמים איתו ששכר הטרחה הוא אחוזים מהפיצויאני מכיר אישית על אישה מבוגרת שנפלה באוטובוס תוך כדי נסיעה כי הנהג היה קצת לא סבלן ואגרסיבי על ההגה
היא תבעה את חברת אגד ולקחה עורך דין וקיבלה פיצויים מאד מאד נמוכים הסכום היה בסך הכל 8,000 שזה כלום
האישה יצא מהסיפור מאד קטנה כי אחרי זה היא היתה גם צריכה לשלם לעורך דין שזה יותר מ 8,000
לפני שיוצאים לתביעה חשוב לבדוק חזק את כל הסיפור לפרטי פריטים שלא נצא בסוף עם חור בכיס
אנשים חושבים אני יתבע את החברה את מי שזה לא היה והיו עשירים , להיות עם ראש לפני התביעה ולא להיפך
זה תלוי מאד יש עורכי דין שלוקחים אחוזים כלומר כמה מהסכום שקיבלת פיצוייםבד"כ כשלוקחים עו"ד לדברים כאלו מסכמים איתו ששכר הטרחה הוא אחוזים מהפיצוי
אני מכירה מישהו שתבע חברת אוטובוסים שבה נפל וקיבל 120 א"ש......אני מכיר אישית על אישה מבוגרת שנפלה באוטובוס תוך כדי נסיעה כי הנהג היה קצת לא סבלן ואגרסיבי על ההגה
היא תבעה את חברת אגד ולקחה עורך דין וקיבלה פיצויים מאד מאד נמוכים הסכום היה בסך הכל 8,000 שזה כלום
האישה יצא מהסיפור מאד קטנה כי אחרי זה היא היתה גם צריכה לשלם לעורך דין שזה יותר מ 8,000
לפני שיוצאים לתביעה חשוב לבדוק חזק את כל הסיפור לפרטי פריטים שלא נצא בסוף עם חור בכיס
אנשים חושבים אני יתבע את החברה את מי שזה לא היה והיו עשירים , להיות עם ראש לפני התביעה ולא להיפך
איזה חברה?על אוטובוס שלא הגיעה ולקחתי מונית
חברת האוטובסים הסכימה לפצות רק ב120 ש"ח ישירות לרב קו.
להתלונן למשרד התחבורה, רק זה ישים לזה סוף.בפרט עכשיו בתקופה האחרונה שהתרבתה התופעה של אוטובוסים קבלנים אי אפשר לדעת אם הוא דילג על התחנה או לא או אם הוא יצא בכלל ובאף מקור מידע אין שום מידע על כך ונותר רק לחכות לזמן משוער ולכן אי אפשר לדעת אם האוטובס עבר או לא כי יכול שהוא עבר והוא היה קבלן
אשמח לדעת מי העוד שטיפל בתביעהאני מכירה מישהו שתבע חברת אוטובוסים שבה נפל וקיבל 120 א"ש......
אבל כאן לא שאלו על נזקים פיזיים
זה כבר מלפני הרבה שנים. אני יכולה לנסות לשאולאשמח לדעת מי העוד שטיפל בתביעה
תודה
לאמישהו קיבל מנתיב אקספרס?
מנסיוני הכואב, אצלם הטיפול במקרים מעין אלו מסתכם בערך ב'נבדוק', 'הנהג קיבל גערה' וכיו"ב.
התלוננתי בחברת "קווים" מספר פעמים ולא נעניתי בכלל!!! (אולי באמת אני יתחיל לשלוח עותק גם למשרד התחבורה..)
אני התלוננתי על אי הגעה של אוטובוס במשרד התחבורה הרבה פעמים ובינתיים זיכו אותי ב10 שח'רק משרד בהתחבורה
ויש מחמירים במבקר המדינה
החברה רק מנפנפת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: