בכל אפיה של בשר, עוף ודגים, התנור צריך להיות רותחלפני מתכון, התנור חייב להיות ממש חם, כדי לחקות את אפקט הטיגון.
כדי שיקבלו מכת חום מיידית ו"יסגרו" מבחוץ
אחרת הם מתייבשים מבפנים אט אט.
לפותחת האשכול - לדעתי שניצל בתנור לא יצא אף פעם כמו מטוגן.
אבל הוא יצא טעים מאד. נתנו פה מתכונים מצויינים
אין טעם להשוות.
(באופן כללי כשמנסים לעבור למטבח בריא, לדעתי עדיף לחפש פשוט דברים בריאים מלכתחילה, במקום לחפש "תחליפים" שאף פעם לא יהיו כמו המקור).