(אביגיל)
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
בס"ד
אז גם אני עם בצק ושמרים.... לא נורא, זה תמיד טעים
העמדתי בצק לעוגות המסורתיות של שבת ואז ראיתי את הכתבה בטעימות של שרית נובק
והייתי חייבת לנסות...
אז המתכון לא באמת משנה כמו שאמרה המנהלת היקרה יש מלא מתכוני שמרים טובים
מצרפת את ההוראות מהכתבה
אז גם אני עם בצק ושמרים.... לא נורא, זה תמיד טעים
העמדתי בצק לעוגות המסורתיות של שבת ואז ראיתי את הכתבה בטעימות של שרית נובק
והייתי חייבת לנסות...
אז המתכון לא באמת משנה כמו שאמרה המנהלת היקרה יש מלא מתכוני שמרים טובים
מצרפת את ההוראות מהכתבה