אני מוסיפה אותו לאבקת חלבוןאבקת חלבון או מזון אחר עשיר בחלבון יביאו לכם את אותה תוצאה
אני מוסיפה אותו לאבקת חלבוןאבקת חלבון או מזון אחר עשיר בחלבון יביאו לכם את אותה תוצאה
אם את מחפשת להעלות את הבריאות של השייק לילדים -וואלה האשכול הזה הגיע אלי ממש בזמן חיפשתי בגוגל שייקים בריאים לא מדי עם הרבה סוכרים וטעימים כמובן הגעתי לכמה מתכונים טובים
לילדים שלי אני מכינה בבוקר (רק מי שמתארגן מוקדם) מפירות קפואים
ל4 כוסות- תמר. 4 תותים. 5 חתיכות מנגו. בננה. קצת אוכמניות. 3 אגוזי מלך. 2 מעדנים דנונה בטעם וניל ללא תוספת סוכר. וחלב
בשבילי אני מכינה פעמיים בשבוע שייק ירוק לניקוי רעלים ואני שותה את זה על הבוקר אני שמה 1 כוס חסה. 1 מלפפון ירוק. פרי אחד נגיד חצי תפוח גרנד חצי בננה ותות קטן כף זרעי צ'יה על בסיס מים ומיץ תפוזים ויוצא טעים!
אני יודעת שבעקרון זה מאוד בריא אבל הסוכרים שיש בפירות גורם לגוף לרצות לאכול עוד ועוד אם פותחים ככה את הבוקר ו אין איזון בגוף כי הכנסנו מתוק והרמת אינסולין עולה וכו'.. אני לא רופאה אבל בדיוק אתמול ראיתי סרטון שמסביר אבל בכללי זה עדיף מקפהאני מכינה מידי יום לבעלי כשהוא חוזר מהכולל - בתור מעדן מרענן
כוס שייק הכוללת 5 תמרי מגהול, תותים אפרסקים אננס ואוכמניות קפואים- קונה פרות קפואים וחלב
רציתי לברר האם זה תורם לבריאות משמעותית,
סטיביה / אריתריתול הם צמחים ממותקים לא מסוכר אלא הצמח עצמו הוא מתוקמה עם סטיביה?
האם אפשר להמתיק בו את השייקים של הפרות החמצמצים? (אם לא רוצים את הקלוריות שבדבש\סילאן?)
מצטטת את הסעיף האחרון במחקר שלו:סטיביה / אריתריתול הם צמחים ממותקים לא מסוכר אלא הצמח עצמו הוא מתוק
יש מחקר שמוכיח שאכילת עד 3 פירות ביום לאנשים בריאים (בדגש על בריאים מבחינה סוכריתית) עשוי להפחית את הסיכון לסוכרתקראתי פעם שברפואה הטבעית ו/או אשרוב כתוב שפירות מוריד סוכר אפי' לסכרתיים, האמנם?
פשוט לשים חתיכות שיבולת שועל?אבל למה חלב שיבולת שועל? למה לא שיבולת שועל? יותר בריא, יותר סיבים יותר טוב מכל הבחינות.
חלב שיבולת שועל זה בעצם מיצוי של שיבולת שועל עם מים...
למה לא? הן יכולות להטחן מעולה ולהבלע בנוזלי הפירות. לא הרבה, כדי שהטעם לא ישתלט.פשוט לשים חתיכות שיבולת שועל?
פשוט לשים חתיכות שיבולת שועל?
אני משרה את השיבולת שועל בנוזל של השייק 10 דקות לפני הטחינהלמה לא? הן יכולות להטחן מעולה ולהבלע בנוזלי הפירות. לא הרבה, כדי שהטעם לא ישתלט.
ממה עשוי חלב שיבולת שועל? אפשר להכין אותו גם בבית, אגב. זה מיצוי של שיבולת שועל עם מים
הנטורופת אופיר פוגל אמר לי (במהלך ראיון) שפירות קפואים זה בסדר (בניגוד לפירות משומרים, למשל)לאלה שכתבו על השאלה של פותחת האשכול
שזה אכן בריא
שאלה קטנה לי אליכם
בזה שהפירות קפואים ולא טריים
האם זה מוריד מהערך התזונתי שלהם
בתרגום חופשי האם זה פחות בריא?
אני שמה 2 תמרים לכמות זוגית, וזה יוצא לי מעולה.לא CTRL Z
כי היו פעמים ששמתי יותר
והיו פעמים שתוך כדי הכנת השייק אכלתי להנאתי עוד שני תמרים....
וזה טוב מאד למודעות להפחית בסוכר פרות
זה אכן במקום טילון או מגנום שהיינו אוכלים קודם
ובהחלט חשוב לי לדעת מה בריא ומה פחות כדי שלא אשקיע לשוא ובזכות האשכול מעכשיו אני שמה מים ולא חלב
סילאן זה שוה ערך לתמרים?
יש הבדל גדול בין מיץ פירות שמכיל בעיקר מים וסוכר ובאמת לא בריא בכלל לבין שייק שמכיל גם סיבים שגורמים לספיגה איטית של הסוכרלא מדוייק!
יש לי חברה רזה ובריאה שמאוד אוהבת מיץ גזר ובהריון זה היה הפינוק שלה!
מפה לשם עברה סכרת הריונית לא קלה......
אז כדאי לאכול ולהתפנק אבל לא להתפרע!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: