יש אפשרות לשחזר מקובץ הגיבוי עד השלב שבו בוצע גיבוי לאחרונהבטעות מחקתי את הווצאפ החזרתי הוא חזר ריק
יש אפשרות לשחזר?
היה לי כנראה גיבוי מקומי בלבד ולא בגוגל
אם זה על המחשב כנראה מחקת את הווצאפ כולל התוכנה שעליה מותקן.לא מוצאת את התיקיה בה זה אמור להיות
אם לא החלפת גירסת מכשיר הוא אמור למצוא לבד את הקובץ גיבוי, או שעשית גיבוי בענן - מייבא לבד אלא אם המכשיר עבר שדרוג גירסא או אתחול שמחק קבצים אישיים.אני מטלפון
אבל את יודעת בוודאות שעשית גיבוי לקובץ? כשעשית את הגיבוי הוא יצר את הקובץ לבד, נכון?? אז מה הסיבה שהוא או את לא מוצאים את זה, אולי נמחק לך עוד כמה דברים הזכרון שלךהאפליקציה נמחקה ולא היה לי גיבוי בגוגל אז היא חזרה ריקה
לא שיניתי גרסה
אולי אפשר לבדוק עם משחזר מידע אם יכול לשחזר מהמכשיר, גם אם כן לא כדאי להשתמש כי כל מידע שנרשם מוחק ישן.יכול להיות שהגירסא הייתה ישנה למרות לפי מה שזכור לי כן עדכנתי אותה
כדאי לשאול משחזר מידע, ניסית לחבר למחשב ולחפש הסטוריות וכו'?לא להשתמש בווצאפ?
תודה על העזרה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: