?עד מתי האתר עם המתכונים יהיה באויר?
בעז"ה יישארו לזמן רב, לצד מיזמים בנושאים נוספים אי"ה.עד מתי האתר עם המתכונים יהיה באויר?
ביום רביעי הייתה הגרלה על המיקסראין רשימת זוכים של יום רביעי?
בלי התחייבות, המיזם כאן כדי להישאר.וכן אשמח שיהיה כתוב ברור באתר של הקולינריה כמה זמן זה יישאר באוויר
יעלה בקרוב בעז"ה, יעודכן פה באשכול בל"נ.נ.ב. אשמח שתעלו שידור חוזר של הכנת השבת בשעה - למי שלא הספיק לראות הכל/למי שרוצה לראות שוב
תודה רבה!
לכל הממתינים, ההקלטה של הוובינר בחדרי עריכה, בעז"ה תעלה לאוויר בימים הקרובים.
ו... נתראה בקרוב בעז"ה עם מיזם חדש ומרענן במיוחד, המשיכו לעקוב!
מה עם הפרסים למי שזכה??לכל הממתינים, ההקלטה של הוובינר בחדרי עריכה, בעז"ה תעלה לאוויר בימים הקרובים.
ו... נתראה בקרוב בעז"ה עם מיזם חדש ומרענן במיוחד, המשיכו לעקוב!
שלח לי בפרטי שם ומייל ואבדוק את זהמה עם הפרסים למי שזכה??
אני לא מוצא לאיפה לשלוחשלח לי בפרטי שם ומייל ואבדוק את זה
?בימים הקרובים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: