1. תכננו ליצור במטבח הפרדה בין שני השיישים ע"י שטח ריק
נראה לנו מיותר ליצור שם פינה נוספת שמבחינת ארונות ומגירות לא תוסיף דבר, אלא רק חלל של פינה, ומבחינת השיש- בפינה הוא פחות נגיש (המחיר הכפול של השיש וכו' נראה לנו מיותר)
אך המעצבת טוענת שזה לא נכון, ויש ליצור רצף בין השיישים. ואת הפינה להמית או לנצל לתריס ועוד
מסכימים איתה?
האם זו טעות עיצובית בלבד, או שגם מבחינה פרקטית / ניצול שטח זו טעות להשאיר ריק (י"ל שהמטבח כמעט 15 מ"ר)
2. המעצבת הציעה לתחום את השיש הימני (בצורת ר') במזוווה נוסף לפניו, כדי ליצור שיישים תחומים מ-2 הכיוונים.
יותר נכון מבחינה עיצובית?
3. כמו"כ הציעה להזיז כיור חלבי כדי ששני הכיורים ימוקמו מול זה. האם זה נכון יותר?
4. הציעה למקם את השולחן לרוחב ולא לאורך, עם 3 מקומות מכל צד. אם רוחב השולחן 70 ס"מ ומכל צד שלו מותירים 40 ס"מ לישיבה, סה"כ 1.5(במקום 2 מ' שאנחנו הותרנו) , זה מספיק? (המטבח ברוחב 3 מ' ומול השולחן ממוקם מזווה)
צירפתי קובץ
איני יודעת להדביק קובץ פתוח
נראה לנו מיותר ליצור שם פינה נוספת שמבחינת ארונות ומגירות לא תוסיף דבר, אלא רק חלל של פינה, ומבחינת השיש- בפינה הוא פחות נגיש (המחיר הכפול של השיש וכו' נראה לנו מיותר)
אך המעצבת טוענת שזה לא נכון, ויש ליצור רצף בין השיישים. ואת הפינה להמית או לנצל לתריס ועוד
מסכימים איתה?
האם זו טעות עיצובית בלבד, או שגם מבחינה פרקטית / ניצול שטח זו טעות להשאיר ריק (י"ל שהמטבח כמעט 15 מ"ר)
2. המעצבת הציעה לתחום את השיש הימני (בצורת ר') במזוווה נוסף לפניו, כדי ליצור שיישים תחומים מ-2 הכיוונים.
יותר נכון מבחינה עיצובית?
3. כמו"כ הציעה להזיז כיור חלבי כדי ששני הכיורים ימוקמו מול זה. האם זה נכון יותר?
4. הציעה למקם את השולחן לרוחב ולא לאורך, עם 3 מקומות מכל צד. אם רוחב השולחן 70 ס"מ ומכל צד שלו מותירים 40 ס"מ לישיבה, סה"כ 1.5(במקום 2 מ' שאנחנו הותרנו) , זה מספיק? (המטבח ברוחב 3 מ' ומול השולחן ממוקם מזווה)
צירפתי קובץ
איני יודעת להדביק קובץ פתוח