שאבעס קאפליטש-השבת האחרונה שהחתן לובש בה כובע

מצב
הנושא נעול.

יששוש

משתמש פעיל
וואו אין לי מושג איך עושים את הדברים האלה! יש מתכון? משהו
אני לקחתיGoogle
Google
 

כיף לי ולך

משתמש פעיל
180 גרם קמח
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה קרה
1 ביצה
גרידת לימון מלימון בינוני (או לפי הטעם)
קורט מלח

לקרם:
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל או גרגרים ממקל וניל
250 מ"ל שמנת להקצפה

הכנת הבצק:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מעבדים קמח, שקדים טחונים, מלח, חמאה ואבקת סוכר לתערובת פירורית. מוסיפים גרידת לימון וביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה. בינתיים מדפיסים על נייר בגודל A4 את הספרה הרצויה וגוזרים מסביבה.
(הפונט שהשתמשתי בו הוא Arial Bold בגודל 1200px. במידה וקשה להכניס את הגודל הזה ב-word – אפשר להגדיל את גודל הדף ואז להדפיס בשני חלקים ולהדביק ביחד, או להדפיס בשני חלקים ב-PowerPoint)
לחילופין – אפשר לרכוש סט מספרים לשימוש רב פעמי

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח, מניחים את הספרה שהדפסנו וחותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים ספרה נוספת. מניחים את שתי הספרות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד להזהבה יפה.
(שימו לב: כל תנור מתנהג קצת אחרת. כדאי לבדוק אחרי 10 דקות מה מצב הבצק. אם הוא כבר שחום אז עוברים לשלב הבא. אם לא, ממשיכים לאפות עוד.)
מוציאים מהתנור ומצננים.

הקרם:
מכניסים למיקסר עם מקצף בלון את המסקרפונה ומקציפים עד שהיא מתרככת. מוסיפים סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים שמנת מתוקה וממשייכים להקציף לקרם יציב.
מכניסים את בקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים נשיקות על גבי אחת הספרות, מניחים מעל ספרה נוספת, ומזלפים מעליה את שאר הקרם. מסדרים מלמעלה פירות, ממתקים, פרחים ושומרים בקירור
 

יששוש

משתמש פעיל
עוגת שכבות בצק פריך

עוגת שכבות, בצורת מספרים \ה הטרנד הלוהט עכשיו






הכנתי את העוגה הזאת בהשראת גיסתי מזל, אז קרדיט לה
היא הראשונה שהכינה והפתיעה עם העוגה ליומהולדת בחגים

בגרסת הפירות

7xqkJouirDuO5t1YD4ARThuXBDdAtv3UAb6w2zNQUHNt9fwmg1PFP9WpdwOik-6WFrUynkP7ENQondzRN7K7-1FKkEAqzXAZiI_C4_U7cQhkeqI2Nb52JdXa0ISFpvaaGmU4bo6w-2Za6zXUDjQ13_XmN2QdmpvAsz8dzNZPyqkLc3CejB2hzPgL2WONN8wqXPNYeISjVR1T7IhXlcIT0PQaMSVJ0BLugh4hu0INzEINmSKPOe7iZh3NN-h653V7vmw7kAj8VfLXMJP9Ds8UhiKIOMtvn_bPVgZJFfrUA-UwqA9cduiBNb4Z5blDvRwqG9SyeW5_M_a2jGOunNZZlMHkb7clwLLhC_XMdhpvtftD8awZnvZevr0eW2seAJiL6Ci5f9Hr52rejjUC0xjqW83N-TlB_HhTzq82FEB2mKdJLcHJQUzo1k2w_bpICREDyMsf0WEcZDRd_8sJpsyw8Q0WOHwz_WoauRwNuSxR4U86GHEnYOk7hOW8NZHl8rqhuhGtIi1GWS4eGWWwLFZJtiRtf-K0lUlGs5wzY5UjVrTCTmbHfb8fRnwZmaGex6ntnp6VmOeV0SwDAdzzHOeEDlB6YYHlRbvgVS2rOH4LXr8=w697-h929-no


ובגרסת השוקלד

j71oZvLmMcGa0FOfTTxJAPAiDAdlFxKM_kSrNMK9nUkoJPdyvjk_jDZ2Feri2IQ15VLPCuw__o9YjRSrOJNvu7PCabdGA-c1ZyYbV1czplnSSMsQy9j8FC8T-o-B3Tk8DZC67eqFr8PJ58OC5-NXYFJIUxe3Zq2vrzLm0j88b5Va8odgCrrZGqRrpPzn_4Xj3m1DfzaAjCCTbEBNrWzo3h24Xk0KeGaDMni0uMnpzr_PLJpcuBR7qmgmq429rSyom1MNg7g_WN4oIMioPQE-oGeONws-m55aZFLURkLXwQAmPdgUS8E6X7qTQIV_kMMoOjSlr1cakMT7DMsrhY0PRa-nlRILtjVstdVpG5VeTfQeyaVUys4vxWU2c3PKU0MN4XXH9jPwehskFrOTLciUN2c3CoZhmOVxgpl1sK9BGyBOjRZcfIi8JmWpHeyxaWS9zdeZIcPs6l0Jq8Q-hQuCneVC-xWc8l5XZhaBMXFles-Y2nFKA-vmhlXG9lDhYzJa9s1KKQkvX2DNSxr8uQxRk6F6-LMpn0hJduZmAlWxspUAI8Z-2l6gwMsABILWXaZuNfRsB7x1jrSDwiFlZ2nv5oKqzNHhln4twaMGQeiV8T4=w1239-h929-no


משם לפה
חיפשתי מתכונים,
ניסיתי פעם אחת ויצא מצוין
וניסית שוב ויצא מעולה


וניסית לעשות אותה גם בגרסת המספרים, קצת יותר מאתגר אבל שווה !
וכולם רוצים מתכון והסבר איך עושים
אז אנסה לתת טיפים ועצות, הסבר וכמה תמונות
וקרדיט למי שכבר פרסם את זה ברשת

תהנו :)

אז מתחילים בבצק עוגיות פריך
יש כמה מתכונים, הנה מה שאני ניסיתי

מתכון בצק שקדים של אמהות מבשלות
מתכון בצק שקדים מהבלוג - ניחוח לישה

לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקדים טחונים
1 ביצה
כפית תמצית וניל
2 וחצי כוסות קמח
2 כפות מים קרים

למילוי:
2 מכלי שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אינסטנט פודינג וניל ( יש לחברת מימונס פודינג וניל לבן במיוחד )


כמה טיפים שלי
* כשמרדדים את הבצק לשני שכבות, רצוי שהשכבה התחתונה תהיה מעט יותר עבה מהשכבה העליונה.
* הבצק שמנוני ולכן יש לעבוד עם נייר אפיה ולדאוג לקרר את הבצק היטב לפני שמרדדים.
* להשקיע בחיתוך ישר של הבצק לפני האפייה.
בהתחלה לא הקפדתי על יישור קצוות וחבל כי יותר קשה ליישר קווים אחרי האפייה, זה מתפרק ...
* לזלף את המילוי רק אחרי שהבצק התקרר לגמרי
אני הכנתי את הבצק יום לפני ואת המילוי כמה שיותר קרוב להגשה (הזילוף לא לוקח הרבה זמן )
* לזילוף - אפשר עם צנתר ואפשר גם בלי, בשניהם התוצאה יצאה מצוינת
* בשביל צורת מספרים - אפשר להדפיס או לצייר על נייר את המספר הרצוי לשים על הבצק ולחתוך מסביב
לינק להדפסת מספרים


לאחר הכנת הבצק וקירורו יש לקרוץ את הצורה הרצויה

s_UmUdNi7tHeBhmwUmzZghsVMlb4BqwXyawVcO99z1YFk8lq0qmjGeMncS2wrI1WmskDpvSaSzErYX5q0qAvILqNTPegW6zz9wo7VWzBdMxVeGol61rkUOz9Q2AxX87PjMADG-_xp1DxA3qM3pKe5mQlOfClis4Rkos_aL138MXqfDuMrWFqxF_xwpnk7js5bsCXHWldFHRj9KvA8gY9ZFIREuXLzivVRWlWd4WFmqb8DFgLmwBxCAbwnBkZ3xzrvCS4NGcMZJaNjac1jnqetTF5rS4bf9tmTR6wa2XJhISbC_3N4iW9zd7U0ZlJn0aAqiXu82sbhSIRiBH120ybN1F6m4kHaPeqYdWyXsHkHhgiJ07F5hvQ0AEoXrHwqQjjvPC4JB71PnmCUEf1IYZZG09eNJ-G4_oGXVy2BtZPrAl0A1q5_xc8c16i1TeSzyU251isZvnwtt-9VjUG6MyxQH9xJRNrep9mIr8HSqG0MGGtyJ0kX1pva2_yWrA1opzpKwo09ywUK0bgD-wrMfLNFAkezcgcYafLNFSYnFtcv64pvruZ0m4aRp3eKmMNYIqDYQKwCVzI8lSGbR19EVbb8JUDHJYiI2eG0YyDZAx8PfQ=w1239-h929-no


לאפות כ- 20 דקות

nju8uGTftePTtjAnW_7d2zak0dzVWsCfYuTKEgv5hzDkrw2f0ghVmG4lXwVDtoCWOMfTgV_A1l4xgMjk4qqNyiNvNOZrR7zB6ZxwKVEtCVvcXAW85Tcc7yac1CmWTSWxhp0RLjKKwCdy4180fWbrTlg15ohWPbynTjHskNH3YJcFmAaClvTZR293jnkORmn_6cy4ktcOFuvkTzEH3awU0HA5NEpAXD77sx-TWrSgSBlJLVDmgq2-odgCXSBgPQRhqjg3x9tNOK6E995Dhd8EVhb51ERXNAv0YJ1q0-W03vHpQX-pWMFbS9S9WybFISSt2NI1zuRNeKvMu6ru51g2I3LIEv1ZtIJLdtC1wKC5k4j8wfGhh2q2RroGyNleYqzR7fZyuYNdhzpJwFx0353fjeeOMApuSc4AGdFjsYk-xSJYptdHPxGpA47qpHqCPp6hUyzpD3KseIc4TAToTZsDEKjcNCGtYbgNRQaX4l2G8PZNjwsqjc5dd9l-y36p05J0BBKUl8PEDF9t5oXUwMefxbceX-jWk2cMJFIxmlE4pt1PDW21XNLSgBF169Upf0qvSFrbjZXfO89S1W8mf55L-E0HuZn1zQKV1v8131lFu2w=w697-h929-no


להכין את המילוי


GBqZ6baLz2bwWlH_Z0BJ-kVq3q18W7FQWFtZ-ql_ENvqXTy-JuOsbGYeiKP9149w5APDnPyTVyactzKhTy6CdVoehbGhoHkQjhqkJyzaTf21_cVUIa3k5w1L7DF1yU4z-Y0enGDfd-utPQC-rm9i6V01mYFEoKOsyw9KkDPqiFOfOwjLDU808mvacNLZKhuJTyONlq8yTuxw3Ehktkw2MNkmd8lECkxM8K9E1v4FYeYfBq-dUZbFlh66WO7Kyd3U2DFiXsdMDrEdfTxw6INlQSWj-BfpfwBFJGW1laAMMAooa4oP-eiCZsBAdHhZ_QlaT8dXBi9cwh7RyyOQxbjXKVmPaP1OcTMbYDpSX4x3BEPVwRVjbHsheQCv3zezZn7qTwIlxJ3xMeDMokf61llqm_mzxtNMDE1i7y75BFGrLYuwudPp2afLYQNDvxQ2b0wa7I8G5UuE9qMpZILLpwR6oJdAZWVG-mwktfeOJjI2T87ka8kOOSWmWwffOxFvUfsfunduqQnOUqGSOXX4ERd6PWBJCcrlfbzJhK--OeF-gCw9w0CdcwzXcNjNhijlt0CxdlM870EmfF80ksgh2RL0Uuc2LuSK8x4Av5m97V0t1D8=w1239-h929-no


ולזלף על השכבה הראשונה
לא מסובך בכלל, טל הצליח בלי בעיה ( בתמונה למעלה זילוף עם צנתר ובתמונה למטה זילוף בלי צנתר )




מניחים מעל בזהירות את השכבה השנייה ומזלפים שוב
(גם אם העוגייה נשברת זה לא נורא כי הזילוף מסתיר )







והסוף הכי כיף מקשטים עם מה שאוהבים - סוכריות, שוקלדים שונים, מקופלת, גליליות וכד'
בתאבון !!!
 

כיף לי ולך

משתמש פעיל
המצרכים:
2/3 כוס סוכר
3 כפיות דבש
1/2 כפית סודה לשתיה
75 גרם חמאה מומסת
ביצה
חלמון
2 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו
קורט מלח
לקרם:
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות סוכר
250 מ"ל שמנת להקצפה
כפית תמצית וניל או גרגרים ממקל וניל
ההכנה:
מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והדבש ומערבבים במהירות בינונית. מוסיפים סודה לשתיה ומערבבים.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה המומסת ולבסוף גם את הקקאו, המלח והקמח. מערבבים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק. זהירות מערבוב יתר! מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר.
בינתיים מדפיסים על נייר בגודל A4 את הספרה הרצויה וגוזרים מסביבה.
(הפונט שהשתמשתי בו הוא Arial Bold בגודל 1200px. במידה וקשה להכניס את הגודל הזה ב-word – אפשר להגדיל את גודל הדף ואז להדפיס בשני חלקים ולהדביק ביחד, או להדפיס בשני חלקים ב-PowerPoint)
לחילופין – אפשר לרכוש סט מספרים לשימוש רב פעמי
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה (מקומחים) למלבן בעובי של כחצי ס"מ. מסירים את נייר האפיה העליון וחותכים מספר על גבי הנייר התחתון. מסירים את שאריות הבצק ומעבירים את ספרת הבצק ביחד עם נייר האפיה לתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. באותו אופן מרדדים, חותכים ואופים ספרה נוספת.
את שאריות הבצק מרדדים וקורצים מהן פרחים, לקישוט העוגה אחר כך או סתם לנשנוש טעים.
הקרם:
מכניסים למיקסר עם מקצף בלון את המסקרפונה ומקציפים עד שהיא מתרככת. מוסיפים סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים להקציף לקרם יציב.
מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים נשיקות על גבי אחת הספרות, מניחים מעל ספרה נוספת, ומזלפים מעליה את שאר הקרם. מסדרים מלמעלה שוקולדים/פירות/ממתקים/פרחים כיד הדמיון ושומרים בקירור.
את העוגה שרואים בתמונות קישטתי בכדורי שוקולד לינדט, בקליק ובפניני שוקולד.
 

כיף לי ולך

משתמש פעיל
זה גם לספרה אחת
המצרכים:
2/3 כוס סוכר
3 כפיות דבש
1/2 כפית סודה לשתיה
75 גרם חמאה מומסת
ביצה
חלמון
2 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו
קורט מלח
לקרם:
250 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות סוכר
250 מ"ל שמנת להקצפה
כפית תמצית וניל או גרגרים ממקל וניל
ההכנה:
מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והדבש ומערבבים במהירות בינונית. מוסיפים סודה לשתיה ומערבבים.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה המומסת ולבסוף גם את הקקאו, המלח והקמח. מערבבים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק. זהירות מערבוב יתר! מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר.
בינתיים מדפיסים על נייר בגודל A4 את הספרה הרצויה וגוזרים מסביבה.
(הפונט שהשתמשתי בו הוא Arial Bold בגודל 1200px. במידה וקשה להכניס את הגודל הזה ב-word – אפשר להגדיל את גודל הדף ואז להדפיס בשני חלקים ולהדביק ביחד, או להדפיס בשני חלקים ב-PowerPoint)
לחילופין – אפשר לרכוש סט מספרים לשימוש רב פעמי
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה (מקומחים) למלבן בעובי של כחצי ס"מ. מסירים את נייר האפיה העליון וחותכים מספר על גבי הנייר התחתון. מסירים את שאריות הבצק ומעבירים את ספרת הבצק ביחד עם נייר האפיה לתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. באותו אופן מרדדים, חותכים ואופים ספרה נוספת.
את שאריות הבצק מרדדים וקורצים מהן פרחים, לקישוט העוגה אחר כך או סתם לנשנוש טעים.
הקרם:
מכניסים למיקסר עם מקצף בלון את המסקרפונה ומקציפים עד שהיא מתרככת. מוסיפים סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים שמנת מתוקה וממשיכים להקציף לקרם יציב.
מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים נשיקות על גבי אחת הספרות, מניחים מעל ספרה נוספת, ומזלפים מעליה את שאר הקרם. מסדרים מלמעלה שוקולדים/פירות/ממתקים/פרחים כיד הדמיון ושומרים בקירור.
את העוגה שרואים בתמונות קישטתי בכדורי שוקולד לינדט, בקליק ובפניני שוקולד.
 

כיף לי ולך

משתמש פעיל
עוגת שכבות בצק פריך

עוגת שכבות, בצורת מספרים \ה הטרנד הלוהט עכשיו






הכנתי את העוגה הזאת בהשראת גיסתי מזל, אז קרדיט לה
היא הראשונה שהכינה והפתיעה עם העוגה ליומהולדת בחגים

בגרסת הפירות

7xqkJouirDuO5t1YD4ARThuXBDdAtv3UAb6w2zNQUHNt9fwmg1PFP9WpdwOik-6WFrUynkP7ENQondzRN7K7-1FKkEAqzXAZiI_C4_U7cQhkeqI2Nb52JdXa0ISFpvaaGmU4bo6w-2Za6zXUDjQ13_XmN2QdmpvAsz8dzNZPyqkLc3CejB2hzPgL2WONN8wqXPNYeISjVR1T7IhXlcIT0PQaMSVJ0BLugh4hu0INzEINmSKPOe7iZh3NN-h653V7vmw7kAj8VfLXMJP9Ds8UhiKIOMtvn_bPVgZJFfrUA-UwqA9cduiBNb4Z5blDvRwqG9SyeW5_M_a2jGOunNZZlMHkb7clwLLhC_XMdhpvtftD8awZnvZevr0eW2seAJiL6Ci5f9Hr52rejjUC0xjqW83N-TlB_HhTzq82FEB2mKdJLcHJQUzo1k2w_bpICREDyMsf0WEcZDRd_8sJpsyw8Q0WOHwz_WoauRwNuSxR4U86GHEnYOk7hOW8NZHl8rqhuhGtIi1GWS4eGWWwLFZJtiRtf-K0lUlGs5wzY5UjVrTCTmbHfb8fRnwZmaGex6ntnp6VmOeV0SwDAdzzHOeEDlB6YYHlRbvgVS2rOH4LXr8=w697-h929-no


ובגרסת השוקלד

j71oZvLmMcGa0FOfTTxJAPAiDAdlFxKM_kSrNMK9nUkoJPdyvjk_jDZ2Feri2IQ15VLPCuw__o9YjRSrOJNvu7PCabdGA-c1ZyYbV1czplnSSMsQy9j8FC8T-o-B3Tk8DZC67eqFr8PJ58OC5-NXYFJIUxe3Zq2vrzLm0j88b5Va8odgCrrZGqRrpPzn_4Xj3m1DfzaAjCCTbEBNrWzo3h24Xk0KeGaDMni0uMnpzr_PLJpcuBR7qmgmq429rSyom1MNg7g_WN4oIMioPQE-oGeONws-m55aZFLURkLXwQAmPdgUS8E6X7qTQIV_kMMoOjSlr1cakMT7DMsrhY0PRa-nlRILtjVstdVpG5VeTfQeyaVUys4vxWU2c3PKU0MN4XXH9jPwehskFrOTLciUN2c3CoZhmOVxgpl1sK9BGyBOjRZcfIi8JmWpHeyxaWS9zdeZIcPs6l0Jq8Q-hQuCneVC-xWc8l5XZhaBMXFles-Y2nFKA-vmhlXG9lDhYzJa9s1KKQkvX2DNSxr8uQxRk6F6-LMpn0hJduZmAlWxspUAI8Z-2l6gwMsABILWXaZuNfRsB7x1jrSDwiFlZ2nv5oKqzNHhln4twaMGQeiV8T4=w1239-h929-no


משם לפה
חיפשתי מתכונים,
ניסיתי פעם אחת ויצא מצוין
וניסית שוב ויצא מעולה


וניסית לעשות אותה גם בגרסת המספרים, קצת יותר מאתגר אבל שווה !
וכולם רוצים מתכון והסבר איך עושים
אז אנסה לתת טיפים ועצות, הסבר וכמה תמונות
וקרדיט למי שכבר פרסם את זה ברשת

תהנו :)

אז מתחילים בבצק עוגיות פריך
יש כמה מתכונים, הנה מה שאני ניסיתי

מתכון בצק שקדים של אמהות מבשלות
מתכון בצק שקדים מהבלוג - ניחוח לישה

לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקדים טחונים
1 ביצה
כפית תמצית וניל
2 וחצי כוסות קמח
2 כפות מים קרים

למילוי:
2 מכלי שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אינסטנט פודינג וניל ( יש לחברת מימונס פודינג וניל לבן במיוחד )


כמה טיפים שלי
* כשמרדדים את הבצק לשני שכבות, רצוי שהשכבה התחתונה תהיה מעט יותר עבה מהשכבה העליונה.
* הבצק שמנוני ולכן יש לעבוד עם נייר אפיה ולדאוג לקרר את הבצק היטב לפני שמרדדים.
* להשקיע בחיתוך ישר של הבצק לפני האפייה.
בהתחלה לא הקפדתי על יישור קצוות וחבל כי יותר קשה ליישר קווים אחרי האפייה, זה מתפרק ...
* לזלף את המילוי רק אחרי שהבצק התקרר לגמרי
אני הכנתי את הבצק יום לפני ואת המילוי כמה שיותר קרוב להגשה (הזילוף לא לוקח הרבה זמן )
* לזילוף - אפשר עם צנתר ואפשר גם בלי, בשניהם התוצאה יצאה מצוינת
* בשביל צורת מספרים - אפשר להדפיס או לצייר על נייר את המספר הרצוי לשים על הבצק ולחתוך מסביב
לינק להדפסת מספרים


לאחר הכנת הבצק וקירורו יש לקרוץ את הצורה הרצויה

s_UmUdNi7tHeBhmwUmzZghsVMlb4BqwXyawVcO99z1YFk8lq0qmjGeMncS2wrI1WmskDpvSaSzErYX5q0qAvILqNTPegW6zz9wo7VWzBdMxVeGol61rkUOz9Q2AxX87PjMADG-_xp1DxA3qM3pKe5mQlOfClis4Rkos_aL138MXqfDuMrWFqxF_xwpnk7js5bsCXHWldFHRj9KvA8gY9ZFIREuXLzivVRWlWd4WFmqb8DFgLmwBxCAbwnBkZ3xzrvCS4NGcMZJaNjac1jnqetTF5rS4bf9tmTR6wa2XJhISbC_3N4iW9zd7U0ZlJn0aAqiXu82sbhSIRiBH120ybN1F6m4kHaPeqYdWyXsHkHhgiJ07F5hvQ0AEoXrHwqQjjvPC4JB71PnmCUEf1IYZZG09eNJ-G4_oGXVy2BtZPrAl0A1q5_xc8c16i1TeSzyU251isZvnwtt-9VjUG6MyxQH9xJRNrep9mIr8HSqG0MGGtyJ0kX1pva2_yWrA1opzpKwo09ywUK0bgD-wrMfLNFAkezcgcYafLNFSYnFtcv64pvruZ0m4aRp3eKmMNYIqDYQKwCVzI8lSGbR19EVbb8JUDHJYiI2eG0YyDZAx8PfQ=w1239-h929-no


לאפות כ- 20 דקות

nju8uGTftePTtjAnW_7d2zak0dzVWsCfYuTKEgv5hzDkrw2f0ghVmG4lXwVDtoCWOMfTgV_A1l4xgMjk4qqNyiNvNOZrR7zB6ZxwKVEtCVvcXAW85Tcc7yac1CmWTSWxhp0RLjKKwCdy4180fWbrTlg15ohWPbynTjHskNH3YJcFmAaClvTZR293jnkORmn_6cy4ktcOFuvkTzEH3awU0HA5NEpAXD77sx-TWrSgSBlJLVDmgq2-odgCXSBgPQRhqjg3x9tNOK6E995Dhd8EVhb51ERXNAv0YJ1q0-W03vHpQX-pWMFbS9S9WybFISSt2NI1zuRNeKvMu6ru51g2I3LIEv1ZtIJLdtC1wKC5k4j8wfGhh2q2RroGyNleYqzR7fZyuYNdhzpJwFx0353fjeeOMApuSc4AGdFjsYk-xSJYptdHPxGpA47qpHqCPp6hUyzpD3KseIc4TAToTZsDEKjcNCGtYbgNRQaX4l2G8PZNjwsqjc5dd9l-y36p05J0BBKUl8PEDF9t5oXUwMefxbceX-jWk2cMJFIxmlE4pt1PDW21XNLSgBF169Upf0qvSFrbjZXfO89S1W8mf55L-E0HuZn1zQKV1v8131lFu2w=w697-h929-no


להכין את המילוי


GBqZ6baLz2bwWlH_Z0BJ-kVq3q18W7FQWFtZ-ql_ENvqXTy-JuOsbGYeiKP9149w5APDnPyTVyactzKhTy6CdVoehbGhoHkQjhqkJyzaTf21_cVUIa3k5w1L7DF1yU4z-Y0enGDfd-utPQC-rm9i6V01mYFEoKOsyw9KkDPqiFOfOwjLDU808mvacNLZKhuJTyONlq8yTuxw3Ehktkw2MNkmd8lECkxM8K9E1v4FYeYfBq-dUZbFlh66WO7Kyd3U2DFiXsdMDrEdfTxw6INlQSWj-BfpfwBFJGW1laAMMAooa4oP-eiCZsBAdHhZ_QlaT8dXBi9cwh7RyyOQxbjXKVmPaP1OcTMbYDpSX4x3BEPVwRVjbHsheQCv3zezZn7qTwIlxJ3xMeDMokf61llqm_mzxtNMDE1i7y75BFGrLYuwudPp2afLYQNDvxQ2b0wa7I8G5UuE9qMpZILLpwR6oJdAZWVG-mwktfeOJjI2T87ka8kOOSWmWwffOxFvUfsfunduqQnOUqGSOXX4ERd6PWBJCcrlfbzJhK--OeF-gCw9w0CdcwzXcNjNhijlt0CxdlM870EmfF80ksgh2RL0Uuc2LuSK8x4Av5m97V0t1D8=w1239-h929-no


ולזלף על השכבה הראשונה
לא מסובך בכלל, טל הצליח בלי בעיה ( בתמונה למעלה זילוף עם צנתר ובתמונה למטה זילוף בלי צנתר )




מניחים מעל בזהירות את השכבה השנייה ומזלפים שוב
(גם אם העוגייה נשברת זה לא נורא כי הזילוף מסתיר )







והסוף הכי כיף מקשטים עם מה שאוהבים - סוכריות, שוקלדים שונים, מקופלת, גליליות וכד'
בתאבון !!!
ממש יפה
נשמע טוב
אבל מאוד מאוד מסובך
אתם באמת עשיתם את זה?
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אנחנו גם שאלנו ובררנו והתלבטנו וכו'
לקחנו מתכונים, ושזפנו עיננו בכובעים שונים ומשונים
הגענו למסקנה שהתקשקשות זה לא הצד החזק שלנו
ועדיף לא להביא בכלל מלהביא כובע מפוצ'קן ומפוקשש
אז הבאנו לחתן דנן פעקלה (לשבת אופריף) ע-נ-ק!! עם ברכה חמודה
את השקית יצרנו מנילון לשולחן עבה שהודבק בסלוטייפ לצורת קונוס
ונקשר בסרט מתנות
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר להכין "קאפעלוטש" מעוגיה חומה ועליה שוקולד ממולא (לא יודעת איך הוא נקרא ומוגדר..) לחבר בשוקולד נוזלי ולשים סרט בחיבור

ניתן למלא כך קופסא אמיתית של כובע .
 

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני פשוט לקחתי כובע ישן
הפכתי אותו.
והוא נהיה מעין כלי לזר מקסים
לשולחן השבת.

מסביב פרלינים:
הבסיס עוגיות קקאו,
ומעל פרלין עגול חלק ממולא כל טוב
הסרט מסביב, זילוף שוקולד.
 

צדיק כתמר יפרח

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אנחנו גם שאלנו ובררנו והתלבטנו וכו'
לקחנו מתכונים, ושזפנו עיננו בכובעים שונים ומשונים
הגענו למסקנה שהתקשקשות זה לא הצד החזק שלנו
ועדיף לא להביא בכלל מלהביא כובע מפוצ'קן ומפוקשש
אז הבאנו לחתן דנן פעקלה (לשבת אופריף) ע-נ-ק!! עם ברכה חמודה
את השקית יצרנו מנילון לשולחן עבה שהודבק בסלוטייפ לצורת קונוס
ונקשר בסרט מתנות
וואו רעיון מהמם! אבל נראה לי שכן קצת נתקשקש תלוי לפי הזמן!אולי נעשה גם וגם
 

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אז הבאנו לחתן דנן פעקלה (לשבת אופריף) ע-נ-ק!! עם ברכה חמודה
את השקית יצרנו מנילון לשולחן עבה שהודבק בסלוטייפ לצורת קונוס

אני גיהצתי את הקצה של הניילון בין 2 ניירות אפיה
נהיה סגירה יפה של ניילון נמס.

בפנים הכנסתי ממתקים עם רעיון
במארזים גדולים (משפחתיים)
כמו במבה= ברכה מרובה בבית הזה
בייגלאך= בייג באידיש זה להתכופף, בטל רצונך מפני רצונו..
גלגלים= מגלגלים זכות ע"י זכאי, יום החופה כיום הכיפורים

בקיצור..
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה