שלום לכל המבינות באפיה
במתכון לעוגה המליצו לי לאפות בתבנית עגולה עם "רצועות אפיה"
ממה שהבנתי זה אמור לשמור על העוגה עגולה, שטוחה, שהכל נאפה באותו החום (ולא שהחלק החיצוני אפוי לפני הפנימי מה שיוצר גבעה, או סדקים וכד')
א. מי מכירה? כמה זה יעיל?
ב. ממה שהבנתי אפשר להכין לבד, מנייר סופג רטוב עטוף בנייר כסף
יש למשהי נסיון עם זה?
תודה רבה
במתכון לעוגה המליצו לי לאפות בתבנית עגולה עם "רצועות אפיה"
ממה שהבנתי זה אמור לשמור על העוגה עגולה, שטוחה, שהכל נאפה באותו החום (ולא שהחלק החיצוני אפוי לפני הפנימי מה שיוצר גבעה, או סדקים וכד')
א. מי מכירה? כמה זה יעיל?
ב. ממה שהבנתי אפשר להכין לבד, מנייר סופג רטוב עטוף בנייר כסף
יש למשהי נסיון עם זה?
תודה רבה