עם בוא החורף-
נמאס לנו מבשרי ודגים, על כל סוגיהם.
בא לי ארוחות יותר עם מרקים ועוד משהו משביע.
אה- ולא קשה להכנה!
אצלנו מאוד אוהבים קינואה עם עדשים כתומות- זה יוצא רך ומזין
עם סלט וקציצות טונה (שזה לא מרגיש כמו דג)
אני רוצה עוד רעיונות בסגנון הזה.
מי הגאונית שמבריקה כאן?!
נמאס לנו מבשרי ודגים, על כל סוגיהם.
בא לי ארוחות יותר עם מרקים ועוד משהו משביע.
אה- ולא קשה להכנה!
אצלנו מאוד אוהבים קינואה עם עדשים כתומות- זה יוצא רך ומזין
עם סלט וקציצות טונה (שזה לא מרגיש כמו דג)
אני רוצה עוד רעיונות בסגנון הזה.
מי הגאונית שמבריקה כאן?!