תמיד כשאני אופה אני עוצרת נשימה פנימית לאורך התהליך--
מתחילה עם המתכון
נצמדת כמו ילדה טובה לכמויות
ומפעילה את המיקסר חסרת ביטחון...
עוברת את שלב הבצק
יצא בצק טוב- יופי, תודה לה'
שלב הבא- הקליעה
פה אני תמיד מסתבכת
החלות מתנפחות, נקרעות במקומות ההצלבה
הלחמניות לא במראה אחיד
וכן על זה הדרך....
רוצה ליצור לחמניות אצבע שייראו כמו בחנות
לחמניות כדור תפוחות ועגולות
וחלות צמה בעלות נפח אחיד בהתחלה ובסוף...
תנו לי טיפים מניסיון, סרטונים עוד יותר טוב
(אין צורך במתכונים)
החלות טעימות אבל מכוערות.
איך, איך עושים את הפלא הזה?
מתחילה עם המתכון
נצמדת כמו ילדה טובה לכמויות
ומפעילה את המיקסר חסרת ביטחון...
עוברת את שלב הבצק
יצא בצק טוב- יופי, תודה לה'
שלב הבא- הקליעה
פה אני תמיד מסתבכת
החלות מתנפחות, נקרעות במקומות ההצלבה
הלחמניות לא במראה אחיד
וכן על זה הדרך....
רוצה ליצור לחמניות אצבע שייראו כמו בחנות
לחמניות כדור תפוחות ועגולות
וחלות צמה בעלות נפח אחיד בהתחלה ובסוף...
תנו לי טיפים מניסיון, סרטונים עוד יותר טוב
(אין צורך במתכונים)
החלות טעימות אבל מכוערות.
איך, איך עושים את הפלא הזה?