קינוח מתוק ומרשים וממש לא מסובך!

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כייף להכין אותו והתוצאה יפה ומרשימה,
ניתן להכין את הקינוח בווריאציות שונות -
ליומולדת - אפשר להכין מהבצק את המספר בגדול (בשתי שכבות),
למישהו יקר לחתוך צורה של לב, וכו' כיד הדמיון הטובה.

אני היכנתי קינוח אישי,
קרצתי מהבצק צורה ריבועית ואפיתי.
זילפתי עיגולי קצפת, הנחתי עוד ריבוע ועליו עוד שכבת זילוף -
מעל זה מסדרים פירות שיש בעונה. (תותים, מנגו, קיווי, רימונים,וכו')
PC190231.JPG
PC190225.JPG


לביסקוויט:
120 גר' מרגרינה
2 כוסות קמח
חלמון
4\3 כוס א. סוכר
2 כפות מים

אופן ההכנה:
ללוש היטב,
לקמח משטח עבודה
לרדד את הבצק לעלה דק
לקרוץ את הצורה הרצויה
להעביר לתבנית אפיה ולהניח במרווחים קטנים
לאפות בתנור שחומם מראש ב170 מעלות עד להזהבה.
לצנן.

לפירות:
לחתוך את הפירות,
לשטוף את התותים ולנקות עפ"י ההלכה
להניח את הפירות החתוכים על מגש מרופד בנייר סופג ולשמור בקירור

לקצפת:
להקציף מיכל קצפת עם 1.5 כף פודינג עד למרקםיציב אך לא קשה.

להרכבת המנה:
נניח ביסקוויט על מגש
נזלף מעין כדורים קטנים וצפופים
נניח ביסקוויט נוסף מעליו ושוב נזלף באותו האופן
סמוך להגשה נסדר את הפירות מעל הקצף ונגיש.
בהצלחה רבה:)
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
כל כך יפה ואסתטי.
ובאמת נשמע פשוט.
ננסה בהזדמנות הראשונה, ונחזור לעדכן.
תודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה