בד"כ אני לא אופה את הקרמבל לבד אלא מעל מאפים.תודה רבה!
איך את אופה?
אפשר להקפיא?
אם תאפי את זה לבד - תשטחי בתבנית ותאפי על 180, כשאת צמודה לתנור כי זה עלול להשרף בשניות חלילה. מיד אחרי האפיה מומלץ לפורר.
מעולה בהקפאה.
בד"כ אני לא אופה את הקרמבל לבד אלא מעל מאפים.תודה רבה!
איך את אופה?
אפשר להקפיא?
שימי לב שציינתי שאפשר להחליף בקצפת.יש לך אולי רעיון גם לשילובים עם משהו קצת יותר קליל ואורירי אבל ללא ביצים
תודה על התשובה המהירה.שימי לב שציינתי שאפשר להחליף בקצפת.
כמו כן ראי הקינוח עם הפירות.
מחליפים את הקרם בקצפת ושאר המתכון כרגיל.
לטעמי הגלידן - שמוכרים בחנויות אפיה כבדה ושומנית מדי.תודה על התשובה המהירה.
קצפת לטעמי היא גם עדיין גם כבדה ודחוסה.
אגב , אולי יש הבדל בין החברות.
על איזו קצפת פרווה את ממליצה, והאם כדאי לדדל במים/ בחלב סויה או בריץ' קפה ?
הפירות זו אכן אופציה.
אבל חיפשתי גיוון.
אולי התנור שלך חזק.פעם הכנתי משהוא דומה
והבצק השתחם מהר בגלל הסור ולא נאפה מספיק....(בקינוח הרגישו שזה מאה אחוז אפוי...)
יש מה לעשות עם זה?
הי @שירה בירה ,קינוח ראשון
כוסיות וניל עם שטרויזל ופירות אדומים
(יש להשתמש במתכוני בסיס מספר 1,2,3)
מניחים בכל כוס כף שטרויזל שקדים.
מעבירים את קרם הפטיסייר לשקית זילוף.
מזלפים שכבה נאה מעל השטרויזל.
מקשטים בכף של רוטב פירות יער/תותים.
ומבחינת הפירות?יעבוד רק בתנאי שתכיני עם קצפת רגילה ולא עם פטיסייר.
המרקם כמובן ישתנה מעט בהקפאה.
אם אינני טועה קינוח האוריאו הוא הקל ביותר להכנה.@shira bira וואוו מדהים, אבל הסתכבתי מרוב השפע, מקווה שזה בסדר שאני שואלת:
מה לדעת הקינוח הכי קל, ושאפשר להקפיא מוכן ממחר עד לר"ה...
(אני צריכה לשלוח מחר למשהו...)
תודה רבה!!!
תודה!!אם אינני טועה קינוח האוריאו הוא הקל ביותר להכנה.
כן.תודה!!
והוא ישאר בסדר בהקפאה מוכן?
לגבי הפטיסייר,[QUOTE="shira bira, post: 6906920, memb
3.
קרם פטיסייר פרווה מושלם
500 מ"ל חלב סויה/שקדים. לא בטעמים (רק וניל או נייטרלי)
כפית מחית וניל או כפית תמצית וניל איכותית (וניל אמיתי)
4 חלמונים L
3/4 כוס (150 גר') גרם סוכר לבן
50 גרם קורנפלור
קרם פטיסייר נשמר במקרר כ2-3 ימים. לא ניתן להקפיא.
- אם יש לכם מחית וניל בסיר שמים חלב ווניל ומביאים לסף רתיחה.
- אם יש לכם תמצית שמים בסיר רק חלב והוספנה תמצית בסוף שלב 6.
- בזמן שהחלב מתבשל מניחים במיקסר חלמונים וסוכר ומקצפים במהירות גבוהה עד לקבלת לתערובת בהירה
- מוסיפים לחלמונים את הקורנפלור וממשכים להקציף עד שרובו נטמע. מכבים.
- מבצעים השוואת טמפרטורות: מפעילים את המיקסר על מקסימום מהירות ויוצקים לתוך הקערה את החלב הרותח,. מערבלים עד לאיחוד.
- מכינים ליד הכירים מטרפה, לקקן ,קערת פיירקס ושקית הקפאה.
- מעבירים בחזרה את התערובת לסיר ולאחר מכן ממשיכים לבשל על אש בינונית תוך טריפה נמרצת-ללא הפסקה, עד שנוצר קרם פטיסייר סמיך שקשה לערבב ויש בועות גדולות על פני השטח.
- בעזרת הלקקן שהכנו בהישג יד מעבירים בזריזות את התערובת לקערת הפיירקס.
- משטחים את הקרם ומניחים עליו ישירות את השקית (כדי למנוע היווצרות קרום)
- מקררים לפחות 4 שעות.
הערה חשובה לגבי קרם פטיסייר:
לפני שמעבירים לשקית זילוף "פותחים" את הקרם ע"י שטורפים אותו מעט עד לקבלת מרקם חלק ומעט נוזלי. (בקירור הוא מתייצב בדומה לג'לי)
תודה!!!!!!!!!!לא יותר משלשה ימים - במקרר בלבד.
מה ידוע לכם על נגיעות בפירות יער קפואים?קינוח ראשון
כוסיות וניל עם שטרויזל ופירות אדומים
(יש להשתמש במתכוני בסיס מספר 1,2,3)
מניחים בכל כוס כף שטרויזל שקדים.
מעבירים את קרם הפטיסייר לשקית זילוף.
מזלפים שכבה נאה מעל השטרויזל.
מקשטים בכף של רוטב פירות יער/תותים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: