יודעת שזה לא חוקי, זה הדרך היחידה שלי היתה שישלמו לי. חברה מסוימת ביקשה קבלה ורק אח"כ יעבירו את הכסף. עכשיו התאריך קבלה לא תואם העברה זה בעייתי? עדיף לי לבטל את הקבלה ולהוציא חדשה או להשאיר כך?
לא רצו, יש רק חשבונית עיסקה. שלחתי ולא רצו להעביר כבר הוצאתי קבלה. השאלה אם לבטל אותה או מה לעשות ממש מעצבן החברות האלו.
אל תעשי את זה לעולם. קבלה מעידה על תשלום. אם הם לא ישרים, הם יכולים להוכיח, הנה שילמנו - יש קבלה. לפעמים הלקוח מתעקש, אך כאן בדיוק המקום שלנו לעמוד על שלנו באסטרטיביות נעימה, אך חד משמעית.
עוסק פטור מבחינת תשלום אין לי מה לחשוש מהם, הם משלמים אבל הדיווח שונאת לעשות דברים לא חוקיים. ולא אני עמדתי מולם , לא היתה לי ברירה.
אכן בפעם הבאה עלייך להוציא חשבון עסקה, להעביר לאישורם, להמתין לקבלת הסכום ורק אז להנפיק קבלה. תמוה בעיני שחברה דרשה ממך כזה דבר. הם לא מרויחים את המע"מ כי את עוסקת פטורה. ואופרטיבית -אכן אין מנוס מביטול קבלה והנפקת אחת חדשה ותקינה. למזלך בשונה מעוסק מורשה אינך נדרשת לדוח מתקן (במידה והוצאת את הראשונה בחודש קודם)
שוב, אני מודעת לחוק. הוצאתי חשבונית עיסקה והודעתי למתווך שאני לא מוציאה קבלות כי לא קיבלתי תשלום וחשבונית מס אין לי כי אני עוסק פטור. הם מצידם אמרו שהם לא משלמים אם אין קבלה או ח"ן מס. מה יכולתי לעשות? הוצאתי קבלה ללא פרטים רק עם סכום. כרגע ביטלתי אותה , מקווה שיהיה טוב תודה לכולם!
זה עיוות וניצול ציני הם כביכול דרשו ממך לנהוג נגד החוק!!! פעם הבאה פשוט לא שולחים קבלה לפני תשלום! ואם היית עומדת על שלך ומנדנדת להם, נראה לי שזה היה עוזר... טוב, איפשר לדעת.. יש אנשים גזלנים...
משכתי אותם כמה ימים, וזה חלק מקמפיין שכולל תשלום לעוד ספקים עד שהתקשרו ואמרו שבגללי מעוכב תשלום של כל הספקים האחרים. מה יכולתי לעשות? הכי לא אני לגרום לעיכוב תשלום לאחרים. אולי הייתי צריכה להתעקש יותר, צודקת. לא היה לי לב
היית צריכה להסביר למתווך שהבעיה לא בך ושלחת חשבונית כחוק. חלילה אם תהיה ביקורת, נציגי המדינה לא יתרשמו מכך ש"לא היה לך לב"...
גם כשעוד הייתי עוסק פטור ועבדתי עם גופים מספיק "רשמיים" וגדולים, מעולם לא נכנעתי לדרישה הזו. תמיד התעקשתי שחשבונית עסקה היא המסמך המתאים, ובסוף קיבלו את זה ושילמו יופי... וסתם שתדעי שאלו שדורשים קבלה כי אין לך חשבונית מס, לפעמים לא יודעים מה זה עוסק פטור ודרכי התנהלות מולו. היו כמה לקוחות שהייתי צריכה להרגיע אותם שהתנהלותם בספרי החשבונות שלהם תהיה הכי תקינה כשיקבלו את חשבונית העסקה שלי.