מאפים פת חמה וקלה!

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מתכון של א. טהלר התפרסם לפני כמעט שנה במרוה לצמא
מאז הכנתי אותו הרבה פעמים הוא קל מאד להכנה
והתפחה שלו רק רבע שעה
אין צורך במיקסר

יוצא בערך 10 עיגולים אישיים

לבצק:
1 כפית מלח
3 כפות שמן
4וחצי כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמים

לתוספות:
עגבניות
בצל סגול
שום
גמבה
ואם יש אז גם גבינה מלוחה
(אפשר להוסיף מה שאוהבים )

אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לפי הסדר לקערה
מערבבים היטב עם מזלג לבלילה סמיכה וחלקה

מכסים עם ניילון נצמד למשך 15 דקות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
ובידיים רטובות יוצקים את הבלילה לתבנית
(המתכון הוא לפת אחת גדולה אני עושה עיגולים אישיים)

מורחים טיפה שמן זית ומעט מלח

ומעל את התוספות מה שאוהבים

מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה .

בתאבון!!!

מצורף המתכון המקורי

אני עשיתי שינויים לפי מה שאוהבים אצלי

 

קבצים מצורפים

  • מתכון.JPG
    מתכון.JPG
    KB 574.4 · צפיות: 146

מגדלור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מתכון של א. טהלר התפרסם לפני כמעט שנה במרוה לצמא
מאז הכנתי אותו הרבה פעמים הוא קל מאד להכנה
והתפחה שלו רק רבע שעה
אין צורך במיקסר

יוצא בערך 10 עיגולים אישיים

לבצק:
1 כפית מלח
3 כפות שמן
4וחצי כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמים

לתוספות:
עגבניות
בצל סגול
שום
גמבה
ואם יש אז גם גבינה מלוחה
(אפשר להוסיף מה שאוהבים )

אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לפי הסדר לקערה
מערבבים היטב עם מזלג לבלילה סמיכה וחלקה

מכסים עם ניילון נצמד למשך 15 דקות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
ובידיים רטובות יוצקים את הבלילה לתבנית
(המתכון הוא לפת אחת גדולה אני עושה עיגולים אישיים)

מורחים טיפה שמן זית ומעט מלח

ומעל את התוספות מה שאוהבים

מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה .

בתאבון!!!

מצורף המתכון המקורי

אני עשיתי שינויים לפי מה שאוהבים אצלי

היה מצויין
תודה
 

אקטיבית

משתמש פעיל
מתכון של א. טהלר התפרסם לפני כמעט שנה במרוה לצמא
מאז הכנתי אותו הרבה פעמים הוא קל מאד להכנה
והתפחה שלו רק רבע שעה
אין צורך במיקסר

יוצא בערך 10 עיגולים אישיים

לבצק:
1 כפית מלח
3 כפות שמן
4וחצי כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמים

לתוספות:
עגבניות
בצל סגול
שום
גמבה
ואם יש אז גם גבינה מלוחה
(אפשר להוסיף מה שאוהבים )

אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לפי הסדר לקערה
מערבבים היטב עם מזלג לבלילה סמיכה וחלקה

מכסים עם ניילון נצמד למשך 15 דקות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
ובידיים רטובות יוצקים את הבלילה לתבנית
(המתכון הוא לפת אחת גדולה אני עושה עיגולים אישיים)

מורחים טיפה שמן זית ומעט מלח

ומעל את התוספות מה שאוהבים

מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה .

בתאבון!!!

מצורף המתכון המקורי

אני עשיתי שינויים לפי מה שאוהבים אצלי

אפשר לעשות עיגולים?
כלומר הבצק לא יוצא נוזלי מדי?
ועוד משהו, זמן האפיה משתנה באישיים??
 

רוגעל'ה חם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי

אקטיבית

משתמש פעיל
חוזרת לעדכן.
הכנתי.
כלום עבודה
כלום זמן
וטעים טעים טעים!!!
הכנתי חלק פיצות אישיות בעיגולים עם רוטב פיצה וגבנ"צ
יצאו עיגולים מאוד יפים
וחלק הכנתי צורה של פוקאצות עם שמן מלח פטרוזיליה ושום.
ההתלהבות היתה גדולה מכולם, מבוגרים וילדים כאחד.
@רוגעלה חם תודה ענקית!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה