מתכון של א. טהלר התפרסם לפני כמעט שנה במרוה לצמא
מאז הכנתי אותו הרבה פעמים הוא קל מאד להכנה
והתפחה שלו רק רבע שעה
אין צורך במיקסר
יוצא בערך 10 עיגולים אישיים
לבצק:
1 כפית מלח
3 כפות שמן
4וחצי כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמים
לתוספות:
עגבניות
בצל סגול
שום
גמבה
ואם יש אז גם גבינה מלוחה
(אפשר להוסיף מה שאוהבים )
אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לפי הסדר לקערה
מערבבים היטב עם מזלג לבלילה סמיכה וחלקה
מכסים עם ניילון נצמד למשך 15 דקות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
ובידיים רטובות יוצקים את הבלילה לתבנית
(המתכון הוא לפת אחת גדולה אני עושה עיגולים אישיים)
מורחים טיפה שמן זית ומעט מלח
ומעל את התוספות מה שאוהבים
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה .
בתאבון!!!
מצורף המתכון המקורי
אני עשיתי שינויים לפי מה שאוהבים אצלי
מאז הכנתי אותו הרבה פעמים הוא קל מאד להכנה
והתפחה שלו רק רבע שעה
אין צורך במיקסר
יוצא בערך 10 עיגולים אישיים
לבצק:
1 כפית מלח
3 כפות שמן
4וחצי כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמים
לתוספות:
עגבניות
בצל סגול
שום
גמבה
ואם יש אז גם גבינה מלוחה
(אפשר להוסיף מה שאוהבים )
אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לפי הסדר לקערה
מערבבים היטב עם מזלג לבלילה סמיכה וחלקה
מכסים עם ניילון נצמד למשך 15 דקות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
ובידיים רטובות יוצקים את הבלילה לתבנית
(המתכון הוא לפת אחת גדולה אני עושה עיגולים אישיים)
מורחים טיפה שמן זית ומעט מלח
ומעל את התוספות מה שאוהבים
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה .
בתאבון!!!
מצורף המתכון המקורי
אני עשיתי שינויים לפי מה שאוהבים אצלי